BREMBO

Brembo-autonosat

Yksi ajoneuvon turvallisuuden tärkeimmistä osatekijöistä on jarrujärjestelmä. Jos jarrut ovat vaarassa, autolla tai moottoripyörällä ajaminen on hengenvaarallista. Brembon autonosat tarjoavat optimaalisen suorituskyvyn, maksimaalisen luotettavuuden ja kestävyyden. Italialainen yritys on erikoistunut pääasiassa autojen ja moottoripyörien jarrusatuloihin, jarrulevyihin ja muihin jarrumoduuleihin. Se on maailman markkinajohtaja levyjarruteknologian alalla. Se toimittaa suuritehoisia jarrujärjestelmiä tärkeimmille kansainvälisille henkilöauto-, hyötyajoneuvo- ja moottoripyörävalmistajille.

katso lisää >>

Laadukkaat Brembon jarrukomponentit

Brembo tarjoaa pääasiassa henkilöautojen jarrukomponentteja. Alkuperäisvarusteena yritys myy:

 • jarrusatulat
 •  jarrulevyt
 • jarrumoduulit

Jarrulevyjen kohokohtiin kuuluvat hiilikeramiikasta valmistetut mallit. Materiaalilla on etuja jarrutustehossa. Tavallisiin jarrulevyihin verrattuna ajoneuvot jarruttavat näiden komponenttien ansiosta entistä luotettavammin kuivalla ja märällä tiellä. Lisäksi hiilikeraamiset jarrulevyt ovat hyviä painon ja mukavuuden suhteen. Ne tekevät vaikutuksen korkealla korroosionkestävyydellään ja pitkäikäisyydellään.

Laadukkaat Brembon jarrusatulat

Italialainen yritys valmistaa huipputeknologisia jarrusatuloita. Niitä käytetään kaikkien ajoneuvoluokkien huippumallien alkuperäisvarusteena. Yksi- tai kaksiosaiset alumiiniset kiinteät jarrusatulat takaavat alhaisen painon. Samalla ne mahdollistavat laadukkaan suorituskyvyn. Mallista riippuen yritys tarjoaa niitä kahdesta kuuteen mäntää. Joissakin jarrusatuloissa on kahdeksan mäntää. Brembo pitää erittäin tärkeänä auton osien laadukasta valmistusta. Se mahdollistaa suorituskyvyn ja mukavuuden yhdistämisen.

Valmistajan kiinteät jarrusatulat ovat erityisen vaikuttavia niiden hienostuneen muotoilun ansiosta. Ne ovat kevyitä ja tehokkaita samaan aikaan. Toisin kuin muiden valmistajien jarrusatulat, näitä Brembon autonosia ei ole valmistettu raskaasta valuraudasta. Yritys valitsi kevyen alumiinin. Pienemmällä painolla on myönteinen vaikutus ajo-ominaisuuksiin. Samoin hyödyt pienemmistä epäpuhtauspäästöistä ja polttoainesäästöistä.

Työn laadun lisäksi Brembo kiinnittää huomiota jarrusatuloiden visuaaliseen muotoiluun. Ne ovat jarrujärjestelmän näkyvimmät osat. Valittavana on monimutkaisia värimalleja. Brembo on kehittänyt yhteistyössä tunnettujen ajoneuvovalmistajien kanssa jarrusatulat, jotka heijastavat ajoneuvon tyyliä.

Brembo on johtava jarrulevyjen ja jarrumoduulien kehittäjä

Brembo on johtava yritys jarrulevyjen kehittämisessä ja valmistuksessa. Toimittaja tarjoaa alkuperäisiä laitteita ja alkuperäisiä varaosia. Maailmanlaajuisesti tuotetaan vuosittain 50 miljoonaa levyä.

Jarrulevyjen lisäksi Brembo tarjoaa erilaisia jarrumoduuleja. Jarrujärjestelmä koostuu useista osista, joiden avulla tehokkuus ja sujuva yhteistyö ovat mahdollisimman korkealla tasolla.

Moottoripyörien ja hyötyajoneuvojen jarrukomponentit

Brembo tarjoaa myös moottoripyörien jarrulevyjä ja jarrusatuloita. Lisäksi valmistajan valikoimaan kuuluvat jarrupumput. Tuotteet täyttävät moottoripyöräilijöiden erityisvaatimukset. Brembo myy hyötyajoneuvoihin lukuisia jarrukomponentteja alkuperäislaadulla. Jarrusatulat on suunniteltu ajoneuvojen koko käyttöiän ajaksi. Yritys pitää erittäin tärkeänä niiden säänkestävyyttä.

Hyötyajoneuvojen jarrulevyille on ominaista patentoitu nupin tuuletusjärjestelmä. Brembo tarjoaa myös mekaanisen seisontajarrun. Yritys integroi tämän jarrusatulaan ja rumpuihin. Vaihtoehtoisesti se asennetaan erikseen DIH:hen.

Valmistaja Brembo

Brembo tarjoaa korkealaatuista levyjarrutekniikkaa alkuperäisvarusteena ja jälkimarkkinoilla. Valmistaja toimittaa tuotteita suurille ajoneuvovalmistajille maailmanlaajuisesti. Yritys valmistaa moottoriurheiluun kytkimiä ja muita komponentteja. Yrityksen liiketoiminta ulottuu yhteensä 14 maahan kolmella mantereella. Tuotanto- ja toimipaikkoja on 25. Kansainvälisesti toimivan autoteollisuuden alihankkijan pääkonttori sijaitsee Curnossa.

Yhtiön toimipaikoissa työskentelee noin 11 039 työntekijää. Kymmenen prosenttia kuuluu insinööreihin ja tuoteasiantuntijoihin tutkimus- ja kehitysalueella. Brembo sisältää samannimisen tuotemerkin sekä:

 • Breco
 • Bybre
 • Marchesini 

Katsaus Brembon historiaan

Vuonna 1961 perustaja Emilio Bombassei loi perustan nykyään maailmankuululle Brembo-yritykselle. Hän avasi pienen työpajan. Hänen kokemuksensa ansiosta tunnetut asiakkaat, kuten Alfa Romeo, luottivat häneen lyhyessä ajassa. Vain kolme vuotta perustamisensa jälkeen yritys alkoi valmistaa ensimmäisiä Italiassa tuotettuja jarrulevyjä. Heidän myyntinsä oli tarkoitus tapahtua jälkimarkkinoilla.

Brembo otti haltuunsa Moto Guzzin ensimmäiset varusteet. Vuodesta 1972 lähtien yrityksen logo on ollut eurooppalaisten huippuluokan moottoripyörien logona. Se oli johtavassa asemassa kaksipyöräisten ajoneuvojen jarrujärjestelmien alalla. Vuosi 1975 on toinen virstanpylväs yrityksen historiassa. Enzo Ferrari uskoo Brembolle Formula 1:n arvostetuimman auton.

Lyhyessä ajassa yritystä pidetään moottoriurheilun johtavana jarrujärjestelmien asiantuntijana. Lukuisat Brembon autonosiin luottavat moottoriurheilutiimit ovat saavuttaneet mestaruus- ja maailmanmestaruusvoittoja useissa auto- ja moottoripyöräluokissa.

Brembo on toiminut hyötyajoneuvojen jarrulevysegmentillä 1980-luvulta lähtien. Yritys on vakiinnuttanut asemansa strategisena toimittajana:

 • Renault-hyötyajoneuvot
 • Mercedes
 • Iveco

Kasvavan globalisaation vuoksi yritys päättää ottaa tärkeän askeleen vuonna 1983. Brembo ostaa osuuden yhdysvaltalaisesta yrityksestä, joka on erikoistunut myös jarrujärjestelmien valmistukseen. Yhteistyö Kelsey-Hayesin kanssa mahdollistaa uusia teknisiä innovaatioita.

Brembo valmistaa jarrujärjestelmiä alkuperäisille laitevalmistajille, kuten:

 • BMW
 • Nissan
 • Ferrari
 • Porsche
 • Mercedes-Benz

Yritys on toiminut varaosamarkkinoilla vuodesta 2010. Monien vuosien kokemus jarrujärjestelmistä ja yhteistyö tärkeiden autonvalmistajien kanssa ovat laajentaneet sen toimintaympäristöä. Jälkimarkkinoilla Brembo on sittemmin myynyt laajaa valikoimaa jarrujärjestelmien komponentteja. Ne vakuuttavat suorituskyvyllään, luotettavuudellaan ja turvallisuudellaan.

Aluksi yritys keskittyi jarrulevyihin ja -rumpuihin jälkimarkkinoiden ammattilaisille. Tuotevalikoima laajeni käsittämään:

 •  jarrupalat
 • jarrukengät
 • sarjat rumpujarruja varten
 • jarrujen ja kytkimien hydrauliset komponentit

Brembo kiinnittää huomiota ympäristöön

Yhtiö kiinnittää yhä enemmän huomiota ympäristöystävällisten teknologioiden käyttöön. Lisäksi se on sitoutunut kierrättämään materiaaleja. Luonnon saastumisen tunnollinen välttäminen osoittaa Brembon pyrkimyksiä suojella ja säilyttää ympäristöä. Valmistajan yritysfilosofiassa ihmiset ovat arvokkain voimavara. Hän on jokaisen innovaation alullepanija. Siksi on tärkeää suojella sen elinympäristöä.

Tilaa Brembon autonosat verkossa edullisemmin

Motointegratorilta löydät laajan valikoiman laadukkaita Brembo autonosia. Tarjoamme noin viisi miljoonaa varaosaa ja tarviketta, jotka on hankittu hyvämaineisilta valmistajilta. Jos tarvitset Brembon jarrulevyjä tai jarrumoduuleja, käytä hakunauhaa löytääksesi ajoneuvomerkkisi mallit.

Yrityksen perustamisvuosi: 1961
Verkkosivusto (Suomi): http://www.brembo.de/
Verkkosivusto (maailma): http://www.brembo.com/en/
BREMBO
Kaikki valmistajat 0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z