Matkailuautosesonki 2024

Moottoriöljyt – KUORMA-AUTOT

(löytyi 69 tulosta)

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Moottoriöljyt.

Moottoriöljyn toiminta

Moottoriöljyllä on monia tehtäviä moottoriajoneuvon moottorissa, ja siksi se on välttämätön Öljyn päätehtävä on voidella moottorin liikkuvat osat, jotka muuten olisivat jotka muuten kuluisivat nopeasti kitkan vuoksi. Peittämällä kyseiset osat kuin kalvo osat, kitka vähenee ja moottorin sisäiset vauriot estyvät Moottori on estetty. Lisäksi moottoriöljy jäähdyttää alueita, jotka kuumenevat auton käytön aikana mutta jäähdytysneste ei pääse niihin käsiksi - kuten männät ja kampiakseli männät ja kampiakseli. Moottoriöljyn muita tehtäviä ovat hydrauliset voimat, esimerkiksi palotilan ja kampikammion tiivistäminen ja Moottorin puhdistaminen poistamalla vanha öljy ja palamisjäämät.

Mikä moottoriöljy on oikea?

Älä missään tapauksessa käytä mitään moottoriöljyä omaan autoosi - Öljyn valinta riippuu yksittäisestä öljynsuodatinjärjestelmästä, moottorin rakenteesta ja auton metallurgiasta Moottori ja ajoneuvon metallurgia, ja ajoneuvo testataan ja määritetään tarkasti ja ajoneuvon valmistajan määrittelemät. SAE-viskositeettiluokka, API-luokitus ja ACEA-luokitus ovat ratkaisevia Luokitus ja ACEA-eritelmä. Ne antavat tietoa öljyn virtausominaisuuksista ja suorituskyvystä öljyn suorituskyky. Ennen ostamista valmistajan tekniset tiedot olisi oltava valmistajan määrityksiä, sillä väärän moottoriöljyn käyttö voi vahingoittaa moottoria voi esiintyä.

Moottoriöljyn sekoittaminen - onko se mahdollista?

Eri moottoriöljyjä voidaan sekoittaa vain, jos ne soveltuvat samaan moottorikonseptiin soveltuvat samaan moottorikonseptiin. Bensiini- ja dieselmoottoreissa käytettävien öljyjen olisi sen vuoksi bensiini- ja dieselmoottoreiden öljyjä ei saa koskaan sekoittaa keskenään, eikä myöskään nelitahti- ja kaksitahtiöljyjä On kuitenkin aina huolehdittava siitä, että käytetään vain laadultaan ajoneuvon valmistajan vaatimukset täyttävää moottoriöljyä Ajoneuvon valmistajan vaatimukset.

Huippumerkit lyömättömiin hintoihin Motointegratorissa

Onko seuraava öljynvaihto tulossa? Motointegratorista löydät oikean moottoriöljyn autoosi autosi nopeasti ja kätevästi verkossa. Sinulla on mahdollisuus valita lukuisten valmistajat, kuten CASTROL, LIQUI MOLY, SHELL ja TOTAL. Osoitteessa Moottoriöljyä, on erityisen tärkeää käyttää vain tuotteita, jotka sopivat sinun oma ajoneuvo. Käytännöllisen suodatinjärjestelmämme avulla sinulle näytetään vain tarjouksia, jotka ovat jotka ovat yhteensopivia ajoneuvosi moottorin kanssa. Vertaile huippumerkkejä nyt ja tilata korkealaatuista moottoriöljyä SHELLiltä, LIQUI MOLYlta tai TOTALilta kätevästi kotiisi.