-5€ kaikesta

Työkalut

(löytyi 9389 tulosta)

Tilaa auton työkalut verkossa

Oikeat työkalut ovat välttämättömiä sekä ammattimaisille että amatööreille. Jopa yksinkertaisia korjauksia ei voi tehdä ilman oikeita työkaluja, ja kannattaa investoida hieman enemmän laadukkaisiin työkaluvarusteisiin. Sen ei kuitenkaan välttämättä tarvitse olla kaikkein kalleimpia merkkituotteita: Myös vähemmän tunnettujen tuotemerkkien laadukkaat työkalusarjat toimivat erittäin hyvin. Joka tapauksessa kannattaa vertailla hintoja ja selvittää hyvissä ajoin etukäteen, millaisia työkaluja suunniteltuun korjaukseen tai muutostyöhön tarvitaan.

Valmistaja CONTITECH
Sijoituskriteerit
Sokka DRESSELHAUS 1507/001/51 6,3x50
Valmistaja:   DRESSELHAUS
Valmistajan numero:   1507/001/51 6,3X50
10,97 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Kierrettävä kädensija HANS 3/8 tuumaa Pituus 250mm
Valmistaja:   HANS
Valmistajan numero:   3700G
8,85 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Hylsyavain S-TR KR50/6
Valmistaja:   S-TR
Valmistajan numero:   STR-KR50/6
13,61 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Kuusikulmainen hylsy 1/2 tuumaa HANS 32 mm 12-kulmainen lang
Valmistaja:   HANS
Valmistajan numero:   4302M/32
8,32 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
166,10 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Korjaussarja, TOPTUL ALAH1205
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   ALAH1205
11,02 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Tunkin suojus EVERT J101-1000003
Valmistaja:   EVERT
Valmistajan numero:   J101-1000003
10,05 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Kuusiokoloavain TORX TOPTUL T10 L-kahva
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   AIED1014
9,74 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Räikkä 1/4" SONIC 7120301
Valmistaja:   SONIC
Valmistajan numero:   7120301
32,51 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Kiintolenkkiavain TOPTUL 11 mm lyhyt
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   AAAG1111
4,17 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Sähköliitinsarja SEALEY SEA SSCSET1
Valmistaja:   SEALEY
Valmistajan numero:   SEA SSCSET1
42,52 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Hylsyavain 3/8 tuuman 12-sivuinen HANS 3402M/8
Valmistaja:   HANS
Valmistajan numero:   3402M/8
1,90 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Kiintoavain momenttiavainta varten TOPTUL ANAH 14mm neliö 9x12
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   ANAK0314
14,24 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Räikkä HANS 1/4 tuumaa lukolla (48 Zähne)
Valmistaja:   HANS
Valmistajan numero:   2160NQ
27,32 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Hylsy 1/4 tuuman Phillips PH HANS 2022PH3
Valmistaja:   HANS
Valmistajan numero:   2022PH3
2,27 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää

Oikea työkalu jokaiseen korjaukseen

Diagnostiikkatyökalu


Ajoneuvon elektroniikassa olevat viat voidaan helposti tunnistaa diagnostiikkatyökalujen
avulla, jopa kaukana korjaamolta. Taustalla on nykyaikaisissa ajoneuvoissa yhä useammin käytetty piirilevyelektroniikka, joka tallentaa mahdolliset järjestelmävirheet. Erityiset diagnostiikkalaitteet voivat arvioida tallennetut virhekoodit ja ilmoittaa ajoneuvon omistajalle vioista Ajoneuvojen diagnostiikassa erotetaan toisistaan niin sanottu OBD II (On Board Diagnostics), joka tarkistaa ajoneuvon pakokaasuarvot ja toimittaa ne viranomaisille. Valmistajakohtaiseen diagnostiikkaan sisältyy sen sijaan pakokaasupäästöjen kannalta merkityksellisten komponenttien lisäksi myös muita komponentteja. Toisin kuin OBD II:ssa, siinä ei käytetä standardoituja mittausarvoja, eli eri ajoneuvojen diagnosointiin voidaan joutua käyttämään eri välineitä. Tästä syystä on tärkeää selvittää diagnostiikkalaitteen yhteensopivuus oman automallin kanssa ennen sen ostamista.

Tunkit

Monet autojen korjaukset voidaan tehdä vain, kun ajoneuvon alapuolelle pääsee käsiksi tai kun pyörät ovat vapaat. Tunkin avulla ajoneuvo voidaan nostaa pystysuoraan, jotta pyörät, kori tai muut ajoneuvon osat, joihin on vaikea päästä käsiksi, voidaan korjata. Hydrauliset ja sähkökäyttöiset hissit erotetaan toisistaan.

Käsityökalut

Riippumatta siitä, oletko ammattilainen vai harrastaja, oikeanlainen Käsityökalut on välttämätön sekä yksinkertaisissa että monimutkaisissa ajoneuvojen korjauksissa. Motointegratorista löydät valtavan valikoiman käsityökaluja korjaamollesi parhaaseen laatuun ja huippuhintaan. Tarjoamme kaikki työkalut jakoavaimista sahoihin ja viiloista pihdeihin useina eri versioina ja monilta tunnetuilta tuotemerkeiltä. Vaikka tarvitsisit vasaran, niittaajan tai kokonaisen työkalusarjan, löydät etsimäsi verkkokaupastamme.

Vaikutustyökalut

Valikoimaamme kuuluu Vaikutustyökalut autojen korjauksia varten laajasta valikoimasta: Olipa kyseessä sitten iskevä hylsy, kuusiokolo, hylsyavain tai iskevien työkalujen vähennysventtiilit, löydät kaupastamme oikean iskevän työkalun projektiisi.

Mittaustyökalut

Autosi eri parametrien mittaamiseen on olemassa sopivia mittatyökaluja, joita voit tilata kätevästi ja edullisesti Motointegratorin verkkokaupasta. Valitse lukuisista tarjouksista, jotka koskevat mittatulkkeja, mikrometrejä, mittatuntumamittareita, mittasaksia, mittakelloja ja muita mittaustyökaluja, ja saat ensiluokkaista laatua edulliseen hintaan.

LVI-työkalut

Tarjoamme myös laajan valikoiman putkityökaluja autonkorjauksia varten: Tilaa putkimiehen alasin, putkimiehen lastan, putkimiehen vasaran tai lastan nopeasti ja helposti verkossa ja saat laadukkaat työkalut postitse vain muutaman päivän kuluttua.

Erikoistyökalut

Tarvitsetko erikoistyökaluja tavanomaisia korjauksia varten tai tiettyjä osia, kuten pakojärjestelmää, ohjausjärjestelmää tai jarrujärjestelmää, koskevia toimenpiteitä varten? Motointegratorista löydät satoja laadukkaita erikoistyökaluja lukuisilta tunnetuilta valmistajilta ja eri hintaluokissa.

Tilaa sähkötyökaluja, paineilmatyökaluja ja C-osia verkossa

Sähkötyökalut, kuten porakoneet, juottimet tai hiomakoneet, paineilmatyökalut, kuten iskuvasarat ja kulmavääntimet, tai C-osat - hyödynnä verkkokauppamme laaja valikoima työkaluja, vertaile hintoja ja tilaa haluamasi työkalu kätevästi verkossa!

Öljy- ja rasvahuolto & käyttönestehuolto

Öljynsuodattimen vaihto tai huoltoöljyjen vaihto helposti: irrota öljynsuodattimet nopeasti ja helposti öljynsuodatinavaimella, testaa ja vaihda autosi jarrunesteet erikoistyökaluilla. Myymälästämme löydät kaikki tarvitsemasi työkalut öljy-, rasva- ja huoltoöljyhuoltoluokasta.

Korjaamon valaistuksen osat

Jos teet korjauksia autossasi, tarvitset rajoittamattoman näkyvyyden kohteeseen - oikea valaistus on siis ehdoton edellytys. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia valonlähteitä työpajallesi.

Pesu- ja puhdistuslaitteet

Tee autostasi kiiltävä ammattimaisilla pesu- ja puhdistustyökaluilla: Valikoimastamme löytyy tehokkaita märkä- ja kuivaimureita sisätiloihin, korkeapaineimureita ja muita autojen puhdistukseen tarkoitettuja laitteita.

Vaatteet ja suojapeitteet

Jos teet usein töitä autollesi, sinulla on oltava laadukkaiden työkalujen lisäksi myös oikeat suojavaatteet. Suojaudu öljyä, likaa ja kosteutta vastaan myymälässämme olevilla kulutusta kestävillä haalareilla, housuilla, fleecepuseroilla ja erikoiskäsineillä tai työkengillä!