10€ alennusta 200€ tilauksiin

Kuorma-autot ja maatalouskoneet - lisävarusteet

(löytyi 1373 tulosta)

Kuorma-autojen ja nivelkuorma-autojen lisävarusteet

Tieliikenteessä raskailla ajoneuvoilla on erityinen vastuu. Niiden ajokäyttäytyminen eroaa huomattavasti paljon pienempien ja kevyempien ajoneuvojen ajokäyttäytymisestä. Tämä voi johtaa vaaratilanteisiin, jotka ovat erityisen haitallisia muille tienkäyttäjille. Kuorma-autojen ja nivelkuorma-autojen valmistajat tekevät jo nyt kaikkensa, jotta ajaminen olisi mahdollisimman mukavaa ja turvallista. Muutamalla järkevällä lisävarusteella voidaan kuitenkin tehdä monia parannuksia

Enemmän näkyvyyttä ja rekisteröintiä nykyaikaisen anturitekniikan avulla

Aktiivisen anturitekniikan kehitys etenee valtavin askelin. Se, mitä vielä muutama vuosi sitten ei voitu kuvitellakaan, on nyt vakiovaruste uusissa ajoneuvoissa. Erityisesti kuorma-autoalalla monet ajoneuvot ovat kuitenkin käytössä pitkään. Tämä on ainoa tapa kattaa korkeat hankintakustannukset. Siksi monissa nykyisin liikenteessä olevissa kuorma-autoissa ja nivelkuorma-autoissa ei ole vielä käytössä aktiivisen anturitekniikan uusinta tasoa. Onneksi ajoturvallisuutta parantavat tuotteet ovat helposti saatavilla ja helposti asennettavissa, ja niitä on nykyään saatavilla myös erityisen edulliseen hintaan. Olemme poimineet sinulle kolme esimerkkiä

10% alennusta MP-vaatteista ADRENALINE
Sijoituskriteerit
Automatot F-CORE RH17 GRAY
Valmistaja:   F-CORE
Indeksi:   F-CORE RH17 GRAY
46,65 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Automatot F-CORE MT04 GRAY
Valmistaja:   F-CORE
Indeksi:   F-CORE MT04 GRAY
24,00 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Lokasuojapidike CARGOPARTS CARGO-B005
Valmistaja:   CARGOPARTS
Indeksi:   CARGO-B005
11,94 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Vesisäiliö 50 litraa CARGOPARTS CARGO-WT50L-BLACK
Valmistaja:   CARGOPARTS
Indeksi:   CARGO-WT50L-BLACK
59,13 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Kouorma-auton vaijeri CARGOPARTS LC6/100
Valmistaja:   CARGOPARTS
Indeksi:   CARGO-LC6/100
38,05 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulutTuotteen metr hinta: 0,38 €
2-4 arkipäivää
Kouorma-auton vaijeri CARGOPARTS LC34/6
Valmistaja:   CARGOPARTS
Indeksi:   CARGO-LC34/6
11,37 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulutTuotteen metr hinta: 0,33 €
2-4 arkipäivää
Turvavyön suojus CARGOPARTS CP-RED
Valmistaja:   CARGOPARTS
Indeksi:   CARGO-CP-RED
37,21 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Vesisäiliö 30 litraa CARGOPARTS 52 50 15 030
Valmistaja:   CARGOPARTS
Indeksi:   CARGO-WT30L-BLACK
35,54 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Kiinnityshihnat CARGOPARTS PK06M-01-5T
Valmistaja:   CARGOPARTS
Indeksi:   PK06M-01-5T
16,80 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Heijastin TYC 17-0052-00-2 Vasen
Valmistaja:   TYC
Indeksi:   TYC 17-0052-00-2
3,95 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Automatot F-CORE FF04 BLUE
Valmistaja:   F-CORE
Indeksi:   F-CORE FF04 BLUE
25,95 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Automatot F-CORE FL06 RED
Valmistaja:   F-CORE
Indeksi:   F-CORE FL06 RED
63,95 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Automatot F-CORE FL07 BLACK
Valmistaja:   F-CORE
Indeksi:   F-CORE FL07 BLACK
63,95 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Automatot F-CORE FL03 BROWN
Valmistaja:   F-CORE
Indeksi:   F-CORE FL03 BROWN
63,95 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Automatot F-CORE FL01 GRAY
Valmistaja:   F-CORE
Indeksi:   F-CORE FL01 GRAY
63,95 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää

Lisätoiminnoilla varustettu rekisterikilven pidike

Kuorma-, paketti- ja nivelkuorma-autojen näkyvyys eteen on yleensä erinomainen, mutta taaksepäin kuljettajalla on käytettävissään vain ulkopeilit. Erityisesti kapeilla teillä liikkumisesta voi siten tulla suuri haaste. Tekniikka tarjoaa kuitenkin yhtä yksinkertaisen kuin nerokkaan ratkaisun: lisätoiminnoilla varustetun rekisterikilven pidikkeen. Tämä kehys vaihdetaan yksinkertaisesti olemassa olevaan kehykseen ja kytketään ajoneuvon virtalähteeseen. Kuljettajalla on jo nyt käytössään runsaasti lisätoimintoja:

-
Peruutuskamera -
Pysäköintianturit

-

Ohjausavustaja-

Lisätakavalot, mukaan lukien jarruvalo ja vilkut

Näyttöön tarvitaan lisänäyttö tai sovellus älypuhelimessa. Signaalinsiirto tapahtuu Bluetoothin kautta. Lisäasennustyöt ovat siis tarpeettomia.

Nivelkuorma-autojen kääntymisavustin

On surullinen tosiasia, että aivan liian monet jalankulkijat ja pyöräilijät loukkaantuvat edelleen kääntyvien kuorma-autojen takia. Kun käytössä on sammutusavustin tai kuolleen kulman varoitusjärjestelmä, tämä vaara vähenee huomattavasti. Reagoi jo tänään ja tuo kuorma-autosi uusimpien turvallisuusstandardien mukaiseksi. Ennemmin tai myöhemmin näiden apujärjestelmien asentaminen tulee pakolliseksi. Ryhdy toimiin jo tänään ja poista jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden kanssa tapahtuvien onnettomuuksien riski.

Viileät juomat aina käden ulottuv

illa

Mikä on virkistävämpää pitkällä ajomatkalla kuin viileä limonadi? Valmistaja DOMETIC - Absorber-jääkaappien keksijä - on ottanut tämän haasteen vastaan erityisellä tavalla. BORDBARin avulla kuljettajilla ja matkustajilla on aina neljä 0,5 litran jääpullollista käytössään. BORDBARin etuosaan on asennettu kaksi vakiomittaista lisäkuppitelinettä, joihin pullot voidaan sijoittaa helposti ulottuville. BORDBARin saranoitu kansi toimii myös kätevänä käsinojana. Tämä tarkoittaa, että kuljettaja voi saada viileän ja virkistävän juoman milloin tahansa ilman, että hänen tarvitsee etsiä sitä. BORDBAR kytketään yksinkertaisesti ajoneuvon pistorasiaan.

Passiivinen valo lisää turvallisuutta

Näkeminen on hyvä asia - mutta yhtä tärkeää on tulla nähdyksi. Varmista siis, että valaistusjärjestelmäsi toimii kunnolla. Selkeästi sanottuna hehkulamppu on ehdottomasti aikansa elänyt. Nykyään passiivista valoa tuotetaan LED-valonlähteillä. Nämä ovat hieman kalliimpia, mutta tarjoavat lyömättömiä etuja

- Huomattavasti parempi
luotettavuus

- Parempi valoteho
- Paljon pidempi
käyttöikä


-
Nopeampi reagointi


Tarjoamme kaksi erilaista lähestymistapaa signaalilamppujen parantamiseen

- Yksittäiset lamput perinteisten hehkulamppujen tilalle
- Täydelliset vaihtomoduulit LED-pohjaisesti.

Tarjoamme LED-lamppuja kaikissa tavallisissa kokoluokissa kääntymisvaloihin, jarruvaloihin, peruutusvaloihin ja yöajovaloihin. Ne korvataan yksinkertaisesti nykyisellä hehkulampulla. Muita asennustöitä ei tarvita.

Valikoimassamme on vaihto-, muunto- ja laajennusmoduuleja

- Takimmaiset
merkkiparistot

-
Päiväajovalot

-
Kulmavalot

-
Lisäindikaattorit

- Hakuvalot

Kiinnittäkää erityistä huomiota takimmaisiin merkkipattereihimme. Ne voidaan vaihtaa hetkessä vanhoihin valomerkkiliuskoihin kuorma-auton tai perävaunun takaosassa. Paljon kirkkaammat LED-valaisimet tuovat merkittävän lisäyksen aktiiviseen ja passiiviseen turvallisuuteen. Viallisista jarru- ja takavaloista annetut sakot ovat siis vihdoin mennyttä aikaa.

Paranna turvallisuutta heijastimilla

Lisävalojen asentaminen on edelleen tiukasti säänneltyä Saksassa ja Euroopassa. Vaikka se parantaisi turvallisuutta huomattavasti, eurooppalaiset lainsäätäjät eivät ole vielä valmiita lieventämään säännöksiä jonkin verran täällä. Passiivista turvallisuutta on kuitenkin mahdollista parantaa heijastimien avulla. Tätä tarkoitusta varten tarjoamme laajan valikoiman heijastinmoduuleja ja heijastavia tarroja. Jos muiden tienkäyttäjien ajovalot valaisevat niitä, ajoneuvosi loistaa takaisin selvästi näkyviin. Näin pakettiautosi tai nivelkuorma-autosi näkyy hyvin, vaikka se olisi pysäköitynä ja sammutettuna.

Seurantajärjestelmät varkauksien estämiseksi

Kuorma-autot ja pakettiautot ovat arvokkaita ajoneuvoja - varsinkin kun ne on lastattu lastilla. Suojaa omaisuuttasi ja asiakkaidesi tavaroita asentamalla nykyaikainen seurantajärjestelmä heidän kuorma- ja pakettiautoihinsa. Nämä järjestelmät hälyttävät välittömästi, jos joku tunkeutuu ajoneuvoosi. Jos varas onnistuu käynnistämään auton ja ajamaan sillä pois, voit aina pitää sitä silmällä GPS-lähettimen ansiosta. Näin saat viranomaisten avulla ajoneuvosi nopeasti takaisin ja voit suojella asiakkaasi tavaroita.

Nämä ovat kuitenkin vain pieni osa koko tuotevalikoimastamme. Voit vapaasti selata hieman verkkokauppaamme. Olemme varmoja, että voimme tarjota sinulle myös erityisen mielenkiintoisia tuotteita