Tärkeää tietoa varaosien löytämisestä ja asentamisesta

1. Löydä varaosia Motointegratorista

Oikeiden varaosien valitseminen on usein monimutkainen ja aikaa vievä prosessi. Monet varaosat voidaan valita oikein ajoneuvon rekisterinumerolla tai yksilöimällä auton merkki ja malli. Motointegratorin avulla voit suodattaa tuloksia käyttämällä etusivun sinistä hakukenttää, luokkasivuja ja muita verkkokauppamme sivuja (katso yllä).

Ajoneuvon suodattamisen jälkeen ajoneuvoasi vastaavat varaosat näytetään yksittäisissä luokissa. Joitakin varaosia ei kuitenkaan voida tunnistaa selvästi edes ajoneuvosi rekisterinumerosta tai merkistä ja mallista. Jos et ole varma sopiiko valittu osa autoosi, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon +49 30 3080 8048. Autamme mielellämme! Pidä ajoneuvosi rekisteritodistus ja huoltokirja valmiina. Ihantapauksessa sinun pitäisi lähettää meille etsimäsi osan alkuperäinen numero. Useimmissa tapauksissa se on kaiverrettu vanhaan osaansa. Tämä on varmin tapa sulkea pois toimitusvirhe.

2. Silmämääräinen tarkastus

Vertaa aina ostamaasi varaosaa vanhaan ennen sen asentamista. Voi käydä niin, että osa ei ole yhteensopiva autosi kanssa, vaikka sen pitäisi sopia luettelotietojen mukaan. Siksi on välttämätöntä suorittaa silmämääräinen tarkastus.

Erikoismekaanikon on suoritettava selkeä yhteensopivuustarkastus. Pätevä asiantuntija voi määrittää suoraan silmämääräisen tarkastuksen aikana, voidaanko autoosi asentaa varaosa.

Jos et ole varma, sopiiko varaosa sinulle, lue vanhan osasi osanumero, kirjoita se verkkokauppamme hakukenttään ja vahvista painamalla ENTER. Teos on esillä myymälässämme. Tällä tavalla voit olla varma, että olet ostanut oikean osan.

Huomaa, että tehokkaan peruutuksen tapauksessa osan on oltava uudessa kunnossa, eikä siinä saa olla asennuksen jälkiä. Jos tuotteessa on asennuksen tai käytön merkkejä, sinun on korvattava meille arvon menetys. Voit testata tuotteita vain erikoisliikkeessä, koska se on mahdollista. Siksi vaadimme korvausta asennettujen varaosien arvosta ja vähennämme ne hyvityksestä.

3. Asennus erikoistuneen korjaamon toimesta

Olet ostanut erikoiskorjaamolta asennettuja varaosia! Varaosien asennus vaatii erikoisosaamista ja kokemusta. Takuuoikeutesi ovat voimassa vain, jos osan asentaa ammattilainen. Takuuvaatimuksen sattuessa tekninen laboratorio tarkistaa, onko osa asennettu ammattitaidolla.

4. Kappaleiden alkuperä

Motointegrator myy vain uusia tuotteita. Poistettu logo, kulunut tai päällekirjoitettu osanumero ei tarkoita, että sait huonomman osan. Jälkimarkkinoilla on tavallista, että jälkimarkkinavalmistajat hankkivat vastaavat osat useilta tuotantoketjun alkupään toimittajilta, kuten kilpailijoilta tai OEM-valmistajilta. Niiden varaosat ovat myös kolmansien osapuolten valmistamia.

Takuutapauksissa on tärkeää, että osat ovat alkuperäisessä toimitusketjussa. Tästä syystä alkuperäiset logot tai osanumerot usein hiotaan tai kirjoitetaan päälle.