Yritystiedot


Sijainti:

CLEVERLOG-AUTOTEILE GmbH
Westhafenstraße 1
13353 BERLIINI
Saksa

Puh.: +358 (0) 800 413 714
Puhelinpalvelu: puhutaan saksaa ja englantia

Sähköposti: [email protected]

Johtaja: Anna Ganska, Andrzej Krzak

HRB 148301 B
Berliinin Charlottenburgin käräjäoikeus

Yrityksen tunnus: DE 276957437

Pankkitiedot:

Kotipaikka: Berliner Volksbank eG
BLZ: 10090000
Tilinumero: 2294545002
IBAN: DE93100900002294545002
BIC/SWIFT: BEVODEBB

EU:n komission verkko-riitojenratkaisufoorumi: https://ec.europa.eu/consumers/odr. Kuluttajilla on mahdollisuus käyttää tätä alustaa riitojen ratkaisemiseen. Periaatteessa olemme valmiita osallistumaan tuomioistuimen ulkopuoliseen sovintomenettelyyn.

Tekijänoikeus- ja tavaramerkkilaki: Tekijä pyrkii kunnioittamaan kaikissa julkaisuissa käytettyjen kuvien, grafiikan, äänidokumenttien, videojaksojen ja tekstien tekijänoikeuksia, käyttämään itse luomiaan kuvia, grafiikkaa, äänidokumentteja, videojaksoja videoita ja tekstejä tai käyttämään lisenssiä, ilmaisia ​​kuvia, äänidokumentteja, videojaksoja ja tekstejä. Kaikki verkkosivustolla mainitut ja kolmansien osapuolien mahdollisesti suojaamat kauppanimet ja tavaramerkit ovat rajoituksetta sovellettavan tavaramerkkilain ja vastaavien rekisteröityjen omistajien omistusoikeuksien alaisia. Pelkästään tuotemerkin mainitseminen ei tarkoita, että sitä ei suojata kolmannen osapuolen oikeuksilla! Tekijänoikeus julkaistuihin esineisiin, jotka tekijä on itse luonut, kuuluu yksinomaan sivujen tekijälle. Esineiden, kuten kaavioiden, äänien tai tekstien, kopioiminen tai käyttö muissa sähköisissä tai painetuissa julkaisuissa ei ole sallittua ilman tekijän lupaa.

Kaikki tuotesivuilla olevat kuvat ovat vain esimerkkejä tarjotusta tuotteesta. Kuvat ovat tekijänoikeuksilla suojattuja. Kuvien kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

Viittaukset ja linkit: Jos kyseessä on suora tai epäsuora viittaus ulkopuolisille verkkosivustoille ("hyperlinkit"), jotka ovat tekijän vastuualueen ulkopuolella, vastuuvelvollisuus tulee voimaan vain, jos tekijä on tietoinen sisällöstä ja se olisi teknisesti mahdollista ja kohtuullista estää sen käytön laittoman sisällön tapauksessa. Kirjoittaja vakuuttaa nimenomaisesti, että linkitetyillä sivuilla ei linkittämishetkellä havaittu laitonta sisältöä. Tekijällä ei ole vaikutusta linkitettyjen sivujen nykyiseen tai tulevaan suunnitteluun, sisältöön tai tekijään. Siksi se nimenomaisesti etääntyy kaikkien linkitettyjen sivujen sisällöstä, jota on muutettu linkin luomisen jälkeen. Tämä vakuutus koskee kaikkia itse Internet-tarjoukseen sijoitettuja linkkejä ja viittauksia sekä ulkoisia merkintöjä vieraskirjoihin, keskustelufoorumeihin, linkkihakemistoihin, postituslistoihin ja kaikkiin muihin tietokantoihin, joihin ulkoinen kirjoitusoikeus on mahdollista. Vastuu laittomasta, virheellisestä tai puutteellisesta sisällöstä ja erityisesti vahingoista, jotka johtuvat näiden tietojen käytöstä tai käyttämättä jättämisestä, on yksinomaan sen sivun tarjoajalla, johon viitataan, eikä sillä, joka vain käyttää. linkit, joihin kyseinen julkaisu viittaa.