Maksutavat

Google Pay

Google Pay on yksinkertainen, turvallinen ja nopea tapa maksaa verkko-ostoksia. Rekisteröi korttisi Google-tilillesi ja maksa niillä nopeasti ja turvallisesti verkkosivuillamme. Sinun ei tarvitse syöttää korttitietojasi joka kerta uudelleen. Maksutietosi ovat suojattuja, sillä Google Pay ei jaa korttisi numeroa. Täytä ostoskorisi ja maksa muutamalla klikkauksella!


PayPal

PayPal on online-maksupalvelu, jonka avulla voit maksaa nopeasti ja turvallisesti Internetin kautta (tietysti ilmainen sinulle asiakkaana).

Kun olet valinnut PayPal-maksutavan ja napsauttanut Osta-painiketta, sinut ohjataan suoraan PayPaliin. Siellä sinun on kirjauduttava sisään. Jotta voit suorittaa maksun PayPalin kautta, sinulla on oltava PayPal-tili. Lähetämme tuotteet heti maksusi jälkeen (niin kauan kuin pyydetyt tuotteet ovat saatavilla), koska saamme rahat suoraan tilillemme.

Edut:

Trustly

Trustly on ruotsalainen maksunvälityspalvelu, jonka kautta voit suorittaa maksuja nopeasti, helposti ja turvallisesti suoraan omalta pankkitililtäsi. Trustly tukee kaikkia Suomessa toimivia pankkeja. Käyttäjien ja heidän pankkitiliensä välittäjänä tämä alusta mahdollistaa suorat ja turvalliset siirrot ilman, että pankki- tai luottokorttitietoja tarvitsee syöttää eri verkkosivustoilla.


Apple Pay

Riippumatta siitä, käytätkö iPhonea, Apple Watchia, Macia tai iPadia, Apple Payn avulla voit maksaa ostoksesi sekunneissa ja täysin turvallisesti. Touch ID:n ja Face ID:n ansiosta maksaminen onnistuu vain yhdellä eleellä tai jopa silmäyksellä. Henkilökohtaiset tietosi ovat suojattuja, sillä kun maksat Apple Paylla, henkilöllisyys- ja pankkikorttitietojasi ei jaeta eikä tallenneta laitteellesi tai Applen palvelimille. Apple Payn avulla maksaminen on nopeampaa, helpompaa ja turvallisempaa kuin koskaan.


MobilePay

MobilePay on helppo, nopea ja suosittu mobiilimaksutapa. MobilePaylla voit maksaa ostokset verkossa vain yhdellä pyyhkäisyllä. Suomen käytetyin mobiilimaksusovellus MobilePay on maksuton kaikkien pankkien asiakkaille.


Luottokortti:

Jos olet valinnut tilausprosessin aikana maksutavaksi luottokorttimaksun ja napsauttanut "Osta"-painiketta, sinut ohjataan suoraan suojatulle ConCardis-sivulle. Täällä syötetään luottokorttitiedot ja maksu vahvistetaan. Laskun summa veloitetaan 7 päivän kuluessa.

Pakkaamme ja toimitamme tuotteesi välittömästi (jos niitä on heti saatavilla).

Voit maksaa Visa- ja MasterCard-korteilla, kaikki riskittömästi Mastercard SecureCode- ja Verified by Visa -korteilla.


Pankkisiirto

Jos valitset tämän maksutavan, sinun on suoritettava pankkisiirto yhteystiedoissa ja alla mainitulle pankkitilille. Ilmoita maksun syyksi tilausnumerosi.

Tuotteesi pakataan ja lähetetään vasta, kun olemme vastaanottaneet rahasi.

Huomaa, että pankkisiirto voi usein kestää jopa 3 arkipäivää.

Pankkitiedot:

Osoite: Berliner Volksbank AG
BLZ: 10090000
Tilinumero: 2294545002
IBAN: DE93100900002294545002
BIC/SWIFT: BEVODEBB

Huomaa, että eri maksutavat voivat olla käytettävissä asuinmaastasi riippuen. Käytettävissä olevat maksutavat näytetään tilauksen kassavaiheessa.