Maksutavat

Google Pay

Google Pay on yksinkertainen, turvallinen ja nopea tapa maksaa verkko-ostoksia. Rekisteröi korttisi Google-tilillesi ja maksa niillä nopeasti ja turvallisesti verkkosivuillamme. Sinun ei tarvitse syöttää korttitietojasi joka kerta uudelleen. Maksutietosi ovat suojattuja, sillä Google Pay ei jaa korttisi numeroa. Täytä ostoskorisi ja maksa muutamalla klikkauksella!


PayPal

PayPal on online-maksupalvelu, jonka avulla voit maksaa nopeasti ja turvallisesti Internetin kautta (tietysti ilmainen sinulle asiakkaana).

Kun olet valinnut PayPal-maksutavan ja napsauttanut Osta-painiketta, sinut ohjataan suoraan PayPaliin. Siellä sinun on kirjauduttava sisään. Jotta voit suorittaa maksun PayPalin kautta, sinulla on oltava PayPal-tili. Lähetämme tuotteet heti maksusi jälkeen (niin kauan kuin pyydetyt tuotteet ovat saatavilla), koska saamme rahat suoraan tilillemme.

Edut:

Trustly

Trustly on ruotsalainen maksunvälityspalvelu, jonka kautta voit suorittaa maksuja nopeasti, helposti ja turvallisesti suoraan omalta pankkitililtäsi. Trustly tukee kaikkia Suomessa toimivia pankkeja. Käyttäjien ja heidän pankkitiliensä välittäjänä tämä alusta mahdollistaa suorat ja turvalliset siirrot ilman, että pankki- tai luottokorttitietoja tarvitsee syöttää eri verkkosivustoilla.


MobilePay

MobilePay on helppo, nopea ja suosittu mobiilimaksutapa. MobilePaylla voit maksaa ostokset verkossa vain yhdellä pyyhkäisyllä. Suomen käytetyin mobiilimaksusovellus MobilePay on maksuton kaikkien pankkien asiakkaille.


Luottokortti:

Jos olet valinnut tilausprosessin aikana maksutavaksi luottokorttimaksun ja napsauttanut "Osta"-painiketta, sinut ohjataan suoraan suojatulle ConCardis-sivulle. Täällä syötetään luottokorttitiedot ja maksu vahvistetaan. Laskun summa veloitetaan 7 päivän kuluessa.

Pakkaamme ja toimitamme tuotteesi välittömästi (jos niitä on heti saatavilla).

Voit maksaa Visa- ja MasterCard-korteilla, kaikki riskittömästi Mastercard SecureCode- ja Verified by Visa -korteilla.


Pankkisiirto

Jos valitset tämän maksutavan, sinun on suoritettava pankkisiirto yhteystiedoissa ja alla mainitulle pankkitilille. Ilmoita maksun syyksi tilausnumerosi.

Tuotteesi pakataan ja lähetetään vasta, kun olemme vastaanottaneet rahasi.

Huomaa, että pankkisiirto voi usein kestää jopa 3 arkipäivää.

Pankkitiedot:

Osoite: Berliner Volksbank AG
BLZ: 10090000
Tilinumero: 2294545002
IBAN: DE93100900002294545002
BIC/SWIFT: BEVODEBB

iDEAL

iDEAL on ylivoimaisesti suosituin maksutapa Alankomaissa. iDEAL on suora tilisiirtomenettely, joka mahdollistaa pankkisiirrot reaaliajassa. Asiakkaat voivat skannata QR-koodin tietokoneella ja maksaa sitten mobiililaitteella. Maksutietoja ei tarvitse syöttää manuaalisesti, mikä nopeuttaa maksamista. iDEAL-verkkopankkisiirto tekee verkkomaksuista luotettavia, yksinkertaisia, nopeita ja turvallisia.

Tämä vaihtoehto on saatavilla kaupassamme Alankomaissa asuville ostajille.


Klarna

Klarna on yksi maailman suurimmista lykättyjen maksupalvelujen tarjoajista. Klarna tarjoaa useita maksutapoja, mikä antaa sinulle suurta joustavuutta. Nämä Klarnan ratkaisut ovat saatavilla verkkokaupassamme:

Klarna Pay Now

Klarna Pay Now -palvelun avulla voit maksaa ostoksesi heti ja kokonaisuudessaan. Se on nopea ja turvallinen ratkaisu.

Klarna Pay Later

Tämä on 30 päivän maksulykkäysratkaisu. Voit tehdä tilauksen verkkokaupassamme, me käsittelemme ja toimitamme tilauksen, ja sitten voit maksaa ostoksesi jopa 30 päivää myöhemmin ilman korkoa tai lisämaksuja. Klarna Pay Later -palvelun avulla voit ostaa nyt ja maksaa myöhemmin!

Verkkokaupassamme Klarnalla voit maksaa ainoastaan Saksassa, Itävallassa, Ruotsissa ja Tanskassa.


EPS

EPS on useiden itävaltalaisten pankkien kehittämä online-rahansiirtojärjestelmä. Sen avulla voit tehdä ostoksia turvallisesti ja helposti.


SOFORT

SOFORT on erittäin suosittu verkkopankkimaksutapa Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä ja Belgiassa. Se perustuu pankkisiirron periaatteeseen, mutta toisin kuin perinteisessä pankkisiirrossa, sinun ei tarvitse syöttää tietoja, kuten tapahtuman summaa tai saajan yhteystietoja. Sinun tarvitsee vain syöttää tavalliset verkkopankkitunnuksesi ja vahvistaa siirto. Tämän jälkeen saamme vahvistuksen siirtotilauksesta reaaliajassa ja voimme käsitellä tilauksesi viipymättä.


Huomaa, että asuinmaastasi riippuen jotkut edellä mainituista maksutavoista eivät välttämättä ole käytettävissäsi. Käytettävissä olevat maksutavat näytetään tilauksen kassavaiheessa.