Peruuttamisehdot ja peruuttamislomake

Kuluttajilla on peruuttamisoikeus seuraavien säännösten mukaisesti: kuluttaja on luonnollinen henkilö, joka tekee oikeustoimen tarkoituksiin, jotka eivät pääasiallisesti liity hänen kaupalliseen tai itsenäiseen ammatilliseen toimintaansa:

 

A. Peruuttamiskäytäntö

Peruuttamisoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa tämä sopimus 30 päivän kuluessa ilman perusteluja.

 

Peruuttamisaika on 30 päivää siitä päivästä, jona sinä tai sinun nimeämäsi kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja, on ottanut viimeisenkin tavaran fyysisesti haltuunsa.

 

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava meille (CLEVERLOG-AUTOTEILE GmbH, Westhafenstraße 1, 13353 Berliini, Saksa, Sähköposti: [email protected] , puh. + 49 030 3080 8048) päätöksestäsi peruuttaa tämä sopimus selkeällä ilmoituksella (esim. sähköpostilla tai postitse lähetetyllä kirjeellä). Voit käyttää tähän tarkoitukseen oheista peruuttamislomaketta, joka ei kuitenkaan ole pakollinen.

 

Peruuttamisajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksen peruuttamisoikeuden käyttämisestä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen seuraukset

Jos peruutat sopimuksen, palautamme sinulle kaikki sinulta saamasi maksut, mukaan lukien toimituskustannukset (lukuun ottamatta lisäkustannuksia, jotka johtuvat siitä, että olet valinnut muun toimitustavan kuin tarjoamamme edullisimman vakiotoimitustavan) ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jona meille on ilmoitettu päätöksestäsi peruuttaa sopimus. Korvaus suoritetaan käyttämällä samaa maksuvälinettä, jota olet käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellet ole nimenomaisesti sopinut toisin; sinulle ei missään tapauksessa aiheudu mitään kuluja korvauksen suorittamisesta. Voimme pidättäytyä palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavarat takaisin tai kunnes olet toimittanut todisteen tavaroiden palauttamisesta, sen mukaan, kumpi tapahtuu aikaisemmin.

 

Sinun on palautettava tai luovutettava tavarat meille ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jona olet ilmoittanut meille päätöksestäsi peruuttaa sopimus. Määräaika katsotaan pidetyksi, jos palautat tavarat ennen 14 päivän määräajan päättymistä.

 

Tavaroiden palauttamisesta aiheutuvista välittömistä kustannuksista vastaat itse.

 

Olet vastuussa ainoastaan tavaran arvon alenemisesta, joka johtuu muusta kuin tavaran luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan selvittämiseksi tarpeellisesta käsittelystä.

Yleiset ohjeet

Vältä tavaroiden vahingoittumista tai likaantumista. Jos mahdollista, lähetä tavarat meille alkuperäispakkauksessa kaikkine lisävarusteineen ja pakkausosineen. Käytä tarvittaessa ulkopakkausta pakkauksen suojaamiseksi. Jos alkuperäispakkausta ei ole enää saatavilla, käytä sopivaa pakkausta, joka suojaa sisällön riittävästi kuljetusvaurioilta. Huomaa, että edellä mainitut yleiset tiedot eivät ole peruuttamisoikeuden tehokkaan käyttämisen edellytys.

 

B. Peruuttamislomake

Sinun tarvitsee täyttää ja lähettää tämä lomake vain, jos haluat peruuttaa sopimuksen.

 

CLEVERLOG-AUTOTEILE GmbH

Westhafenstr. 1

13353 BERLIINI

Saksa

Sähköposti: [email protected]

 

Ilmoitan/ilmoitamme täten (*), että peruutan/ilmoitamme täten (*) seuraavien tavaroiden (*) myyntiä koskevan sopimuksemme.

________________________________________________________

 

________________________________________________________

 

Tilattu (*)/ ______________ / vastaanotettu (*) ___________________

 

________________________________________________________

Kuluttajan (kuluttajien) nimi (nimet)

 

________________________________________________________

Kuluttajan (kuluttajien) osoite

 

________________________________________________________

Kuluttajan (kuluttajien) allekirjoitus (vain jos lomake toimitetaan paperilla).

 

_________________________

Päivämäärä

 

(*) Tarpeeton yliviivataan.