MEYLE

MEYLE-autonosat

Olipa kyse henkilöautoista, pakettiautoista tai hyötyajoneuvoista - MEYLEn autonosat ovat laadultaan ja kestävyydeltään hyvä valinta. Motointegrator tarjoaa lukuisia MEYLE-varaosia tavanomaisella huippulaadulla. Selaa verkkokauppaamme ja tutustu valikoimaamme. Täältä löydät esimerkiksi MEYLE-ohjausjärjestelmät, jäähdytysjärjestelmät, vetoakselit, nivelet ja monet muut huippuvalmistajan tuotteet.

katso lisää >>

MEYLEn tuotteet

Ajoneuvon luotettavuuden ja turvallisuuden pitäisi olla etusijalla. Tuotteiden korkea laatu on ratkaisevan tärkeää. MEYLEssä tämä laatu varmistetaan optimoimalla omat tuotteet vielä tarkemmin keskittyneellä tietotaidolla verrattuna eräiden automerkkien alkuperäisosiin. 

MEYLEn sisäiset kehitystoimistot optimoivat komponentit suunnittelun, materiaaliominaisuuksien ja tehokkuuden osalta. Esimerkiksi MEYLEn HD-osilla on pidempi käyttöikä ja ne ovat myös tehokkaampia. Neljän vuoden takuu korostaa korkeaa laatutasoa. 

MEYLEn PD-varaosat sisältävät kaikki ajoneuvon jarrujärjestelmän kuluvat osat. Näitä ovat ennen kaikkea jarrulevyt ja jarrupalat, jotka lisäävät jarrutusmukavuutta ja ovat samalla erityisen helppoja asentaa ja kestävät pidempään. Innovatiivisen pinnoitteensa ansiosta MEYLE-jarrujärjestelmän osat ovat myös korroosionkestäviä. Ne ovat myös kupari- ja raskasmetallivapaita. Jarrupalojen kitkakerroin on korkeampi, mikä vähentää jarrupölyn muodostumista ja haalistumista. 

Jousitus ja vaimennus MEYLEltä

MEYLEn iskunvaimentimet ja jouset vaimentavat kuoppia tehokkaasti, sillä kaikki osat on sovitettu täydellisesti yhteen. Nämä tuotteet ovat erityisen kestäviä kovan kromipinnoituksen, suuren pintakovuuden ja männänvarsien alhaisen pinnankarheuden ansiosta. MEYLE-jouset on valmistettu jousilangasta, joka kestää pitkään kovassakin käytössä. Lisäksi jouset on jauhemaalattu ja sinkkifosfatoitu korroosiolta suojaamiseksi. Suurennetun metalli- ja kumiliitospinnan ansiosta MEYLE-HD-jousijousitusten tukikiinnikkeet ovat erityisen kestäviä ja tukevia. 

Jarrut MEYLEltä

Optimaalisen valulaadun, tiukkojen eritelmien ja lyhyen ja erinomaisen jarrutustehon ansiosta MEYLE-jarrut ovat omaa luokkaansa. Kolmikerroksiset aluslevyt minimoivat jarrumelun ja tärinän, mikä takaa maksimaalisen ajamisen ilon. Toisaalta ne on lisäksi pinnoitettu korroosiota vastaan, toisaalta niitä ei tarvitse rasvata ennen asennusta ja kiinnitysruuvi sisältyy toimitukseen. Jarrulevyjen, jarrupalojen, jarrurumpujen ja jarruletkujen valikoima on saatavilla 95 prosenttiin kaikista eurooppalaisista rekisteröidyistä autoista. 

MEYLEn elektroniikka

MEYLEn elektroniset osat vastaavat OE-vaatimuksia, ja ne valmistetaan korkeimpien standardien mukaisesti. MEYLE voi taata kaikkien tuotteiden täsmällisen sopivuuden laajan sovellus- ja ajoneuvotietojen tutkimuksen ansiosta. Avustinjärjestelmien, moottorin ja pakokaasujen hallinnan sekä sytytys- ja hehkutusjärjestelmien tai tuulilasin ja ajovalojen puhdistusjärjestelmien antureiden luokissa MEYLE vakuuttaa korkealaatuisilla tuotteillaan. Tuotevalikoimaa laajennetaan ja mukautetaan jatkuvasti markkinoiden ja asiakkaiden tarpeisiin. MEYLE ABS Sensoring Kit on varmasti kohokohta, sillä se on varustettu ainutlaatuisella IAM-elektroniikkaratkaisulla. 

Valmistaja MEYLE

MEYLE-nimen takana on laadukkaita ajoneuvojen varaosia henkilöautoihin, pakettiautoihin ja hyötyajoneuvoihin. MEYLE on osa Hampurissa sijaitsevaa Wulf Gaernter Autoparts AG:tä, joka valmistaa varaosia. Yritys valmistaa varaosia kaikkiin yleisiin ajoneuvomalleihin.

Valmistajan historia

Vuonna 1958 yritys perustettiin Saksassa kahden miehen yrityksenä, ja se aloitti toimintansa Yhdysvalloissa. Tämän jälkeen Aasian alue valloitettiin. Vuonna 1995 Wulf Gaertner GmbH siirtyi MEYLE-varaosamerkin haltuunoton myötä viejästä valmistajaksi. Vuonna 2002 lanseerattiin MEYLE-HD-mallisto ja tuotettiin erityisesti kehitettyjä ja optimoituja varaosia. Nykyään yrityksellä on maailmanlaajuisesti yli 1000 työntekijää, ja laadukkaat ajoneuvojen osat ovat suosittuja kaikkialla maailmassa. 

Laatulupaus

MEYLEn osia kehitettäessä noudatetaan äärimmäistä huolellisuutta. Yrityksen oma laadunhallintajärjestelmä takaa jokaisen tuotteen virheettömän toimivuuden aina alkuperäisestä näytteestä toimitettuun lopputuotteeseen. Laatuprosessin aikana tarkastetaan muun muassa materiaalia, valmistusta, istuvuutta ja kestävyyttä. 

Varmistaakseen tasaisen korkean laatutason Hampurin teknikot käyttävät analyysimenetelmiä, jotka on koordinoitu tuotteen elinkaaren kaikkien vaiheiden kanssa. Lisäksi laadun testauksessa käytetään riippumattomia laitoksia. Kaikkia tuotteita parannetaan jatkuvasti, jotta varmistetaan korkea asiakastyytyväisyys. 

Ympäristötietoisuus MEYLEssä

MEYLE tekee yhteistyötä kumppaneidensa kanssa tehostaakseen arvoketjua ja tehdäkseen siitä kestävämmän. 

MEYLEssä kestävän kehityksen johtaminen perustuu kolmeen pilariin (ihmiset, ympäristö, talous) niin sanotussa kestävän kehityksen kolmiossa. Oletuksena on, että kestävä kehitys voidaan saavuttaa toteuttamalla samanaikaisesti ja tasapuolisesti kolme tavoitetta ( ekologista, taloudellista ja yhteiskunnallista). 

Taloudellisen kestävyyden alalla keskitytään kestävien ja kestävämpien osien kehittämiseen. Esimerkiksi MEYLE-HD-osat, jotka kestävät pidempään optimoidun suunnittelun ansiosta. Henkilöstöön kuuluvat kaikki työntekijöihin (myös heidän sukulaisiinsa) liittyvät toimenpiteet sekä yhteiskunnallinen sitoutuminen lahjoitusten ja yhteistyön muodossa. Ympäristön osalta MEYLE on huolissaan ilmastosta ja ympäristönsuojelusta. Tähän liittyy erityisesti jätteiden välttäminen tai uusiutuvan energian käyttö yrityksessä. 

MEYLE autonosat - laadukkaat varaosat

Motointegratorissa on yli viisi miljoonaa ajoneuvojen varaosaa ja lisävarustetta odottamassa asennusta ajoneuvoihin. Myös valmistaja MEYLE on mukana valikoimassa jousituksillaan, vaimentimillaan ja muilla tuotteillaan. Etsi Motointegrator-verkkokaupasta suoraan haluamasi osanumero tai valitse sopiva ajoneuvomerkki ja -malli. Jos sinulla on kysyttävää tuotteista tai jos voimme auttaa sinua muulla tavoin, asiantunteva asiakaspalvelumme on myös käytettävissäsi. Toimitus tapahtuu nopeasti 2-4 työpäivän kuluessa tilauksesta. Tarvittaessa osto voidaan tehdä myös laskulla.

MEYLE
Kaikki valmistajat 0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z