SACHS

SACHS autonosat

Onko sinulla urheilullinen ajotyyli? Sitten sinun kannattaa tutustua SACHS-autonosiin. Koska Schweinfurtissa sijaitseva yritys on lähellä ammattimaista moottoriurheilua, se tarjoaa myös yksityisasiakkaille komponentteja, jotka on valmistettu moottoriurheilun uusimman teknologian avulla. Etsitpä sitten uusia kytkinlevyjä, haluat ostaa SACHSin iskunvaimentimia tai asentaa varaosia moottoripyörääsi - jos päätät valita SACHSin autovaraosat, saat taatusti laadukkaita materiaaleja ja ensiluokkaista ammattitaitoa saksalaisen autoteollisuuden vaatimusten mukaisesti.

katso lisää >>

SACHSin kytkimet ja iskunvaimentimet

Jos tutustut SACHS-autonosien verkkokauppaamme, löydät laajan tuotevalikoiman. Henkilöautojen ja moottoripyörien lisäksi myös pakettiautojen, hyötyajoneuvojen ja maatalouskoneiden varaosat, voimansiirtojärjestelmät tai tarvittavat vaimennukset ja jousitukset saat SACHSilta. Kytkimet ja iskunvaimentimet ovat myös korkealaatuisen autojen varaosamerkin lippulaivoja.

Tarjoamme verkkokaupassamme ensiluokkaiset kaksoismassavauhtipyörät sekä laajan valikoiman muita SACHSin varaosia autoosi edulliseen hintaan.

Kaikki nopeaan ajoon SACHSilta

SACHS tuo moottoriurheilusta saamansa kokemuksen ja asiantuntemuksen myös yksityiskäyttöön tarkoitettujen autonosien kehittämiseen. Formula 1:ssä käytetyn tekniikan avulla luotettavat kytkimen laakerit, painelevyt tai välilevyt takaavat myös urheilullisen ajokokemuksen.

Jos ajoneuvosi käynti hidastuu, tutustu SACHSin kytkinsarjoihin. Vaihtamalla vanhat kytkinlevyt ja -jouset SACHSin nykyaikaisiin komponentteihin investoit tulevaisuuteen. 

Jos haluat vaihtaa ajoneuvoosi useita osia samalla kertaa, tutustu SACHSin kytkinsarjoihin. Täällä voit valita eri yhdistelmien välillä ja saada näin täydellisen sarjan yksilöllisiin tarpeisiisi. SACHSin koordinoidut autonosat takaavat pitkän käyttöiän jokaiselle näistä erityisvaraosista.

Jos taas etsit kytkimen ohjausta ajoneuvoosi, voit valita mekaanisen ja hydraulisen vaihtoehdon välillä. Mekaanisen version etuna on tärinän väheneminen ja siitä johtuva ajomukavuuden lisääntyminen: tässä SACHS yhdistää työsylinterin ja laakerin yhdeksi yksiköksi ja mahdollistaa asennuksen suoraan vaihteistoon.

Yksittäiset kytkinsarjat sisältävät myös SACHSin innovatiiviset kaksoismassavauhtipyörät. Näin saat käyttöösi tuotteen, jolla on lukuisia hyviä puolia, kuten alhainen melutaso ja optimaalinen tärinänpoisto suurilla ja pienillä nopeuksilla.

Vaimentimet ja jousitukset

SACHSin iskunvaimentimet asennetaan vuosittain yli kymmeneen miljoonaan uuteen autoon. Tämän vuoksi modulaariset SACHS Continuous Damping Control -vaimentimet (CDC-vaimentimet), joissa on älykkäät anturit, ovat yksi valmistajan tuotteista, joille on erityisen suuri kysyntä.

Ajoneuvojen varaosien asiantuntijan innovatiivinen tekniikka varmistaa sekä etuakselin että taka-akselin iskunvaimentimien optimoidun vaimennuksen. Ajoneuvojen jousitusten laajan valikoiman vuoksi, kuten. 

  • Alumiiniset kevyet iskunvaimentimet tai 
  • SACHSin erityiset jousitusjousen tukilaakerit 

löydät taatusti oikean vaimennuksen. Voit myös valita sarjan täältä ja tilata SACHSin pölysuojapaketit samalla, kun tilaat jousitusjouset SACHSilta.

Kaikki SACHS CDC -iskunvaimentimet on varustettu proportionaalisella vaimennusventtiilillä, joka on elektronisesti ohjattu ja takaa siten sinulle:

  • vaimennusvoiman automaattisen säädön
  • parhaan mahdollisen vakauden jokaisessa asennossa
  • lyhyemmät jarrutusmatkat
  • paremman hallinnan kaistanvaihdon aikana.

Tuotteiden laatu ja asiakaspalvelu

Nykyään kansainvälisesti tunnettu yritys on alusta alkaen keskittynyt innovatiivisiin ja korkealaatuisiin tuotteisiin sekä ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluun. Tämä filosofia kannatti: yrityksen tuotteiden kysyntä kasvoi tasaisesti, ja vuonna 1911 Ernst Sachs ja Karl Fichtel työllistivät jo yli 2500 henkilöä.

Polkupyöristä moottoriurheiluun

Suosio ei vähentynyt edes silloin, kun yritys vaihtoi tuotevalikoimaansa polkupyöristä moottoriajoneuvoihin silloisen markkinatilanteen vuoksi. Päinvastoin: ajan myötä Schweinfurtin yrityksen ajoneuvojen moottorit ja vaihteistot, kytkimet ja iskunvaimentimet herättivät myös ulkomaisten yritysten ja yksityishenkilöiden kiinnostuksen. SACHS on jo vuosien ajan ollut tunnettu useiden Formula 1 ja Super GT -tiimien virallisena toimittajana.

Laaja valikoima autovaraosia

Schweinfurtissa sijaitseva yritys muutti ensin alkuperäisen nimensä ZF Sachs AG:ksi ja on sittemmin markkinoinut alusta- ja voimansiirtojärjestelmäkomponenttejaan tällä nimellä ZF Friedrichshafen AG:n kanssa vuonna 2011 tapahtuneen fuusion jälkeen.

Laajaan autoteollisuuden varaosavalikoimaan kuuluu tuotesarjoja henkilö- ja pakettiautoihin sekä hyötyajoneuvoihin, kuten maatalouskoneisiin ja moottoroituihin kaksipyöräisiin. Se on myös jaettu kolmeen pääluokkaan:

  • Advantage: SACHSin yksi- ja kaksiputkiset vaimentimet toimivat kaasunpaineen avulla ja mukauttavat siten automaattisesti ajoneuvon vakauden ohjaukseen. Tämä mahdollistaa erityisen urheilullisen ajotyylin.  
  • Performance: SACHSin erittäin tehokkaat kytkinosat ja iskunvaimentimet kestävät myös erittäin korkeita lämpötiloja tai turboahtimien aiheuttamaa rasitusta.
  • Super Touring: Männänvarret on kromattu, ohjaustapit eivät voi kulua, ja lopputulos: SACHSin iskunvaimentimet saavat pisteitä korkeasta korroosionkestävyydestään.

Ensiluokkaisten materiaalien yksinomaisen käytön ja tarkan valmistuksen ansiosta kaikki SACHSin autonosat kuuluvat ylempään hintaluokkaan.

Monien vuosien ajamisen iloa

Tilaa SACHSin kytkimen korjaussarja tai moottoriajoneuvosi ajoon tarvittava pääsylinteri suoraan Motointegrator-verkkokaupastamme! Näin saat paitsi monipuolisen valikoiman laadukkaita varaosia ajoneuvomerkkisi tarpeisiin. Voit myös hyötyä edullisista hinnoista ja salamannopeasta toimituksesta. Tämä pätee tietenkin myös kaikkiin muihin premium-valmistajiin, joiden autojen varaosia tarjoamme sinulle laajan merkkivalikoimamme avulla.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään verkossa tai puhelimitse.

Yrityksen perustamisvuosi: 1895
Verkkosivusto (Suomi): https://www.zf.com/brands/de_de/sachs/catalogs_sachs/print_catalogs_sx/pdf_catalogs.html
Verkkosivusto (maailma): http://www.zf.com/brands/content/en/sachs/homepage_sachs/homepage.jsp
Valmistajan luettelo: http://www.zf.com/brands/content/en/sachs/products_sachs/products_sachs.html
SACHS
Kaikki valmistajat 0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z