Matkailuautosesonki 2024

Tukivarret – KUORMA-AUTOT

(löytyi 6325 tulosta)

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Tukivarret.

Kaikki valmistajat

Toispuiden toiminta

Pultit ovat sylinterimäisinä liitoselementteinä tärkeä osa monissa koneissa. Ruuveilla on tärkeä rooli myös ajoneuvoissa, esimerkiksi alustassa. Pultteja käytetään pääasiassa silloin, kun kyseessä on poikittainen kuormitus. Usein pultit on varustettu erilaisilla ylimääräisillä muotoelementeillä, kuten kärkipäällä, ristireiällä, lyhyellä kierteellä tai risti-uralla, jotta pultin ja liitososien välinen muotopituus voidaan varmistaa.

Jousitusnivelen vaihtaminen

Ripustusnivel on tärkeä osa, joka on kiinnitetty toispuoleiseen ohjaustankoon, jotta ohjausvarsi voidaan liittää pyörän laakeripesään. Osana pyörän jousitusta nämä nivelet - aivan kuten iskunvaimentimet - takaavat autosi ensiluokkaisen pidon ja ovat siten välttämättömiä ajomukavuuden kannalta. Ovatko autosi jousitusnivelet vialliset? Rätisevät äänet, jotka ovat havaittavissa kaarreajossa tai kuoppien läpi ajettaessa, viittaavat siihen, että jousitusnivelet ovat kuluneet ja ne on vaihdettava. Motointegrator-verkkokaupasta löydät sopivia varaosia jousitukseen ja vastaaviin.

Tilaa ohjausvarret verkkokaupasta

Motointegratorilta löydät taatusti oikean ohjausvarren pultin ja oikean Olka-akselin autoosi. Valikoimassamme on eri valmistajia, kuten 4MAX, Fortuna Line, Korea tai MOOG. Tuotteemme ovat korkealaatuisia ja huippuhintaisia! Vakuutu ensiluokkaisesta palvelustamme sekä varaosien, autojen lisävarusteiden, viritystarvikkeiden ja <a https://www.motointegrator.fi/tuotteet/off-road-jousitus-801>maastotarvikkeiden nopeasta ja mutkattomasta toimituksesta.