Valeo Canopy™ innovatiiviset pyyhkimet kestävän kehityksen puolesta

0
39
Valeo Canopy
Valeo Canopy

Nopeasti muuttuvilla automarkkinoilla on yhä tärkeämpää vähentää ympäristöön kohdistuvia haittavaikutuksia – sekä ajoneuvojen päästöjen että niiden osien valmistuksessa käytettyjen materiaalien osalta. Tämä ei johdu ainoastaan lainsäädännöllisistä määräyksistä vaan myös kuluttajien tietoisuuden muuttumisesta. Asiakkaiden valinnat määräytyvät yhä useammin ympäristönäkökohtien perusteella, ja tämä suuntaus muuttuu vuosi vuodelta dynaamisemmaksi. Valeo pyrkii vastaamaan markkinoiden odotuksiin paitsi osallistumalla aktiivisesti nykyaikaisten vähäpäästöisten voimansiirtojen kehittämiseen myös tarjoamalla innovatiivisia ratkaisuja jälkimarkkinoilla. Yksi tällainen aloite on Valeo Canopy™:n, ensimmäisen ympäristövaikutusten vähentämiseen suunnitellun pyyhkijänsulan, käyttöönotto.

Mitkä ovat uuden tuotteen tärkeimmät edut?

Ensinnäkin on lisätty luonnollisten, uusiutuvien tai kierrätettyjen materiaalien käyttöä. Kumi, jonka osuus koko tuotteen painosta on noin 30 prosenttia, on valmistettu 80-prosenttisesti tällaisista materiaaleista. Lisäksi pakkaus on valmistettu kokonaan kierrätyskartongista, joka soveltuu myös jätteiden lajitteluun. On tärkeää huomata, että kestävämpien materiaalien käytöstä huolimatta uudella Valeon pyyhkimellä on erinomainen pyyhkimisteho ja pitkä käyttöikä.

Litteät pyyhkijänsulat, jotka kattavat 95 prosenttia Euroopan ajoneuvokannasta.

  • 41 referenssiä (yhdellä sovittimella) ajoneuvoihin, joissa on litteät pyyhkijänsulat (O.E.)
  • 10 referenssiä (yhdellä esiasennetulla koukkusovittimella) vakiopyyhkimillä varustetuille ajoneuvoille

Lisäksi Canopy™-mallisto soveltuu myös ajoneuvoihin, joissa on integroitu tuulilasinpesulaite, sekä uudempiin johtaviin eurooppalaisiin sähkö- ja hybridiajoneuvoihin.

Valeo on sitoutunut maailmanlaajuiseen ympäristöstrategiaan. Canopy™-pyyhkimien tapauksessa raaka-aineiden valinnasta 100-prosenttiseen pahvipakkaukseen. Valitsemalla Valeon tuotteita edistät kestävämpää jälkimarkkinaa.