Varaosat ja tarvikkeet – Opel

Valitse malli Opel ja osta sopivat varaosat

Opel

Opelin osat

Opel-osia on saatavilla Motointegratorissa suuressa valikoimassa ja parhaaseen hintaan. Opel on autonvalmistaja, jonka kotipaikka on Rüsselsheim, Saksa. Yritys perustettiin vuonna 1862 ja aloitti ompelukoneiden valmistuksen. Polkupyöriä valmistettiin perheyrityksessä vuodesta 1886. Menestys tuli nopeasti pennien valmistuksen myötä. Vuoteen 1940 asti asiakkaat voivat ostaa Opel-polkupyöriä. Yrityksen perustaja Adam Opel ei pitänyt autoteollisuudesta ja kieltäytyi tiukasti valmistamasta autoja. Hän suhtautui negatiivisesti autotuotantoon kuolemaansa saakka vuonna 1895. Hänen vaimonsa Sophie ja heidän lapsensa aloittivat autojen valmistuksen vuonna 1898 ja tulivat alalle suurella menestyksellä. 10/12 CV 1,9-litraisella kaksisylinterisellä moottorilla oli Opelin ensimmäinen oma tuotanto, joka esiteltiin vuonna 1902

Suuren laman yhteydessä Opel, maailman suurin autonvalmistaja, muuttui julkiseksi osakeyhtiöksi vuonna 1929. Siitä lähtien Opel on ollut detroitilaisen General Motors AG:n omistuksessa. Opel valmisti monia legendaarisia automalleja, kuten Record, Manta, Kapitän, Vectra ja Omega. "Opel the Reliable" pysyi suosituimpana iskulauseena 1930-luvun puolivälistä 1970-luvulle, ja logon vieressä oli sana "Geprüfte Zuverlässigkeit" (todistettu luotettavuus). Vuonna 1982 pieni Corsa rullasi Rüsselsheimin tuotantolinjalta; Corsa on nyt viidennessä sukupolvessaan. Vuonna 2008 valmistui kymmenen miljoonas Corsa Opelin tehtaalla Eisenachissa, ja yhteensä 18 miljoonalla mallilla Corsa on Opelin myydyin ajoneuvo, jota seuraa Opel Kadett/Astra 10 miljoonalla myydyllä yksiköllä. Moniin malleihin voit saada Opel-auton osia, joilla voit korjata ajoneuvoja.

Parhaat

Opelin mallit

Osta Opelin varaosia Motointegrator-verkkokaupasta

Verkkokaupastamme saat Opel-varaosia ajoneuvosi iästä riippumatta. Tarjoamme yli miljoona varaosaa. Tämä sisältää monia Opel-auton osia, mutta myös muiden saksalaisten merkkien osia, kuten VW-osia, Porsche-osat Audin autonosista . Myymälästämme on saatavilla myös osia muiden eurooppalaisten ja ulkomaisten autonvalmistajien ajoneuvoihin: osta Opel-autojen lisäksi myös Renault< /a> komponentit, Peugeotautoosat Hyundain Mazda. Opelin kysytyimpiä varaosia ovat jarrulevyt ja -palat, laturi, sytytystulpat, käynnistysmoottori ja vesipumppu.