-5€ kaikesta

Valaistus

(löytyi 16165 tulosta)

Auton valaistus ostaa halvalla verkossa Motointegrator

Merkkivalot

Merkkivalot, joita kutsutaan myös kääntymisvaloiksi tai suuntavaloiksi, suorittavat useita tehtäviä osana ajoneuvon valaistusta. Ne ilmoittavat muille tienkäyttäjille kulkusuunnan muutoksesta tai ilmoittavat siitä. Kun niitä käytetään varoitusvaloina, ne auttavat esimerkiksi varmistamaan onnettomuuspaikan tai varoittavat seuraavia kuljettajia moottoritien ruuhkasta. Jotta vilkut voivat täyttää nämä tehtävät, niiden on aina toimittava kunnolla. Tarkista siis ajoneuvosi mittarit säännöllisesti ja tilaa tarvittaessa sopivat varaosat edullisesti täältä Motointegratorin verkkokaupasta. Laajasta valikoimastamme löydät merkkivalot, vaihtolamput ja kytkimet tunnetuilta valmistajilta, kuten MAGNETI MARELLI, DT tai VALEO

Valmistaja CONTITECH

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Valaistus.

Kaikki valmistajat

Jarruvalot

Jarruvalot ovat kaikkien ajoneuvojen tärkeimpiä turvalaitteita. Ilman toimivia jarruvaloja peräänajotörmäyksiä voidaan tuskin välttää. Jarruvalot kytketään yleensä niin, että ne syttyvät, kun astut jarrupolkimelle juuri ennen kuin jarru alkaa vaikuttaa. Tämä sekunnin murto-osa on joskus ratkaiseva. Tarkista siksi oman ja muiden tienkäyttäjien turvallisuuden vuoksi ajoneuvosi jarruvalot säännöllisesti yhdessä ajoneuvosi muun valaistuksen kanssa. Vian sattuessa DEPOn, BLICin tai HELLAn jarruvalot ja varaosat verkkokaupastamme takaavat jälleen turvallisuuden. Jos sinulla on kysyttävää jarruvaloista, vaihtolampuista tai kytkimistä, henkilökuntamme auttaa mielellään

Lamput

Verkkokaupassamme tarjoamme sinulle laajan valikoiman erityyppisiä polttimoita ajoneuvosi valaistukseen. Käytä verkkokauppamme kätevää hakutoimintoa löytääksesi juuri ne polttimot, jotka tarvitset ajoneuvoosi. BOSCHin, OSRAMin tai MAGNETI MARELLIn yksittäisistä ajovalojen polttimoista WAGNERin vaihtolamppuihin ja PHILIPSin käytännöllisiin lamppuvalikoimiin saat Motointegratorista polttimoita jokaiseen tarkoitukseen, käytännössä jokaiseen ajoneuvoon ja aina edulliseen hintaan.

Takavalot

Ajoneuvon takavalot varmistavat, että sinut nähdään huonoissa näkyvyysolosuhteissa ja pimeässä. Useimmissa takavaloyksiköissä yhdistyvät jarruvalot, peruutusvalot, vilkut ja takasumuvalot. Nykyaikaiset yhdistelmätakavalaisimet, joissa on energiaa säästäviä ja pitkäikäisiä LED-valoja, antavat ajoneuvosuunnittelijoille mahdollisuuden luoda kullekin ajoneuvomerkille omaleimaisen tunnistuskuvan erilaisilla heijastimilla ja optisilla järjestelmillä. Uusi pitkäikäinen valaistustekniikka ei kuitenkaan vapauta kuljettajia velvollisuudesta tarkistaa säännöllisesti ajoneuvon valaistuksen toimivuus. Motointegrator-verkkokaupasta löydät DEPO:n, MAGNETI MARELLI:n, TYC:n, HELLA:n ja muiden valmistajien yhdistelmätakavalaisimet ja johdinsarjat ajoneuvosi valaistukseen sopiviksi.

Rekisterikilven valaistus

Lain mukaan ajoneuvon valaistus on tarkastettava ennen jokaista matkaa. Tämä koskee myös rekisterikilven valaistusta. Rekisterikilven valaistus on huomaamaton mutta tärkeä osa autosi kokonaisvalaistusta, ja sen avulla poliisit ja liikenteenohjausjärjestelmät voivat tunnistaa ajoneuvosi rekisterikilven perusteella mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Jos rekisterikilven valaistus todetaan liikennetarkastuksessa puutteelliseksi, voit joutua maksamaan sakkoja. Tilaa siis vian sattuessa ajoneuvosi rekisterikilven valaistuksen oikeat varaosat ajoissa täältä Motointegrator-verkkokaupasta.

Sumuvalot

Motointegratorin sumuvalojen avulla voit varmistaa optimaalisen näkyvyyden huonoimmallakin säällä. Koskaan ei voi tietää, milloin sumuvaloja tarvitaan, mutta silloin on tärkeää, että ne toimivat. Turvallisuutesi on tärkeää. Ja muiden tienkäyttäjien turvallisuus. Sumuvalot on suunniteltu erityisesti leikkaamaan huonon sään läpi, joka voi heikentää näkyvyyttäsi muutamaan metriin. Ne eivät ainoastaan näytä sinulle tietä, vaan myös muut tienkäyttäjät tietävät, missä olet. Tarkista ajoneuvosi sumuvalojen toiminta säännöllisesti. On tärkeää, että sumuvalot antavat tarvitsemasi valon silloin, kun sitä tarvitset. Motointegrator.fi-verkkokaupasta löydät laajan valikoiman laadukkaita ja kirkkaita sumuvaloja DT:ltä, VALEOlta, MAGNETI MARELLIlta ja muilta tunnetuilta valmistajilta edulliseen hintaan.

Takauvalot

Toisin kuin esimerkiksi Yhdysvalloissa, takasumuvalot ovat Euroopassa pakollinen osa valaistusjärjestelmää. Takasumuvalojen tarkoituksena on osoittaa ajoneuvon sijainti seuraavalle liikenteelle sumussa, lumessa tai muissa näkyvyyttä rajoittavissa olosuhteissa. Normaalit takavalot ovat himmeät verrattuna takasumuvaloihin, joten ne eivät näy helposti sumuisella säällä. Motointegratorin verkkokaupasta saatavan MAGNETI MARELLI-, TYC- tai HELLA-merkkisen OE-laatuisen takasumuvalon kirkkaus on suunnilleen sama kuin jarruvalojen. Jos autossa on vain takasumuvalo, se on yleensä sijoitettu ajoneuvon takaosan vasemmalle puolelle. Näin seuraavat kuljettajat näkevät suunnilleen, missä ajoneuvo on kaistallaan. Joissakin uudemmissa ajoneuvomalleissa on takasumuvalot molemmilla puolilla näkyvyyden parantamiseksi entisestään.

Peruutusvalot

Ajoneuvon peruutusvaloilla on kaksi tärkeää tehtävää ajoneuvon valaisemisessa: ne auttavat sinua näkemään taaksepäin huonossa valaistuksessa ja viestittävät toiminnastasi muille kuljettajille. Sen vuoksi myös peruutusvalot on tarkistettava säännöllisesti muun valaistuksen kanssa, jotta voidaan varmistaa, että ne toimivat oikein. Huomaa, että saman mallin uudemmat tai vanhemmat versiot saattavat vaatia erilaisia peruutusvaloja tai takavaloyksiköitä, kun ostat korvaavia valoja ajoneuvoosi. Motointegrator-verkkokaupan kätevä hakutoiminto auttaa sinua löytämään ajoneuvoosi sopivat peruutusvalot, polttimot ja kytkimet ilman pitkää etsintää.

Ajovalot

Lainsäätäjä on hyvällä syyllä määrännyt, että ajovalojen, jotka ovat auton valaistuksen tärkein osa, on toimittava asianmukaisesti. Ne tekevät tienkäytöstäsi turvallisempaa huonon näkyvyyden ja pimeyden aikana ja varmistavat myös, että muut tienkäyttäjät näkevät sinut jo kaukaa. Jos niissä on vika, ne on korjattava mahdollisimman pian. Motointegratorin verkkokaupasta saat ajovalot ja ajovalojen varaosat moniin automerkkeihin Alfa Romeosta VW:hen ja malleihin. Aina edulliseen hintaan, ensiluokkaisella laadulla ja suoraan kotiisi toimitettuna. Meiltä saat tietenkin myös vaihtolamput ja muut varaosat ajoneuvosi ajovaloihin. Jos tarvitset apua valinnassa, koulutettu henkilökuntamme auttaa sinua mielellään.

Ajovalaisimien ja polttimoiden osat ja muut valaistuksen osat

Nykyaikaiset ajovalot ovat muutakin kuin pelkkä kotelo, jossa on lasilinssi ja lamppu. Ajovalon tasaukseen tarkoitetut servomoottorit ja kaasupurkauslamppujen liitäntälaitteet ovat vain kaksi komponenttia, jotka kuuluvat nykyään ajovalaisimiin. Ajovalaisimien ja valaisimien osien ja muiden valaistusosien luokissa tarjoamme laajan valikoiman varaosia ja lisävarusteita ajovalaisimiin ja koko valaistusjärjestelmään moniin ajoneuvomerkkeihin ja -malleihin. Meiltä löydät aina oikean varaosan ajoneuvosi valaistukseen. Kaapelisarjat, MAGNETI MARELLI:n diffuusiolinssit pääajovaloihin, kytkimet, HELLA:n sisävalot ja paljon muuta ajoneuvoosi on saatavana Motointegratorista edullisesti.

Parhaat tuotteet kategoriasta Valaistus

Sijoituskriteerit