Varaosat ja tarvikkeet – Ford

Valitse malli Ford ja osta sopivat varaosat

Ford

Ford-osat

Voit hankkia osia Ford-ajoneuvoihin täältä Motointegrator.nl-verkkokaupasta. Ford Motor Companyn menestystarina alkoi melko varhain, kesäkuussa 1903. Henry Ford perusti Ford Motor Companyn 6. kesäkuuta 1903 Detroitissa. Ei vain maailmanlaajuisesti menestynyt automerkki, vaan myös koko aikakausi on Henry Fordin suunnittelema ja jopa hänen nimeään kantava. Sen menestys alkoi "Tin Lizzyn", Ford Model T:n tuotannosta, joka oli yksi kaikkien aikojen myydyimmistä autoista 16,5 miljoonalla yksiköllä tuotantovuosina 1908-1927. Vasta vuonna 1972 VW Beetle korvasi "Tin Lizzyn" maailmanmarkkinoiden huipulla. Fordin F-sarja, jota valmistettiin vuodesta 1948 alkaen, rikkoi kaikki ennätykset myymällä yli 33 miljoonaa mallia 13 sukupolven aikana. 20 miljoonalla myydyllä ajoneuvolla sitä seurasi Ford Escort, jota valmistettiin vuosina 1967–2000. Fordin tavoitteena oli rakentaa halpa auto, joka oli edullinen kaikille työssäkäyville. Vuodesta 1917 lähtien yritys aloitti myös Fordson-merkkisten traktoreiden valmistuksen; laaja maatalouskoneliiketoiminta myytiin Fiatille vuonna 1991. Vuonna 1925 Ford tuli myös Saksaan, 18. elokuuta Ford Motor Company Aktiengesellschaft merkittiin Berliinin kaupparekisteriin. Kölnin silloinen pormestari Konrad Adenauer toi Fordin tuotannon Reinille vuonna 1929. Fordin Köln-Niehlin tehtaat valmistivat Ford Kölniä, Ford Eifeliä ja Taunus G93A:ta. Nykyään yritys on maailman viidenneksi suurin autonvalmistaja. Kuka tietää, miltä autonvalmistuksen tulevaisuus olisi näyttänyt ilman Henry Fordia, sillä alussa Fordissa autonosat koottiin kokoonpanolinjalla kokonaiseksi autoksi, mikä nopeuttai tuotantoa merkittävästi. Tämän seurauksena autojen hinnat laskivat nopeasti. Yritys valmistaa erillisiä sarjoja Euroopan ja Amerikan markkinoille. Tarjoamme osia vanhoihin ja uusiin Ford-malleihin sekä eurooppalaisiin ja amerikkalaisiin Ford-ajoneuvoihin.

Pienistä autoista urheiluautoihin ja lava-autoihin

Ford-ajoneuvojen osia on saatavilla myymälästämme lähes kaikkiin malleihin ja sarjoihin. Vain autoosat Audille, VW:lle ja monille muille automerkeille. Ford-konserni pystyi vakiinnuttamaan asemansa kansainvälisesti lähes kaikissa ajoneuvoluokissa. Pienemmistä autoista esimerkiksi Ford Ka on erittäin suosittu, kun taas keskiluokkaa miehittää parhaiten Ford Focus ja Ford Mondeo. Yhdysvalloissa Ford pickup -mallit, kuten T-150, ovat erittäin suosittuja. Vuonna 1948 lanseerattu F-sarja on nyt kolmastoista sukupolvessaan, ja niitä on myyty 34 miljoonaa kappaletta.Viime vuosina merkin katumaasturit, kuten Ford Kuga, ovat yleistyneet. Kaikki tarjoamamme autonosat kaikkien ajoneuvosukupolvien Ford-malleille täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset, sopivat täydellisesti ja niitä voidaan käyttää korjauksiin ja huoltoihin. Osta Fordin varaosia, kuten mallikohtaisia ​​jarrulevyjä ja -palasia, äänenvaimentimia tai iskunvaimentimia.Jos et aja Fordilla, löydät ne myös täältä varaosat Opeliin , Ferrari, Porsche ja muut valmistajat.

Fordin huippumallit

Tilaa edullisia Fordin osia verkosta

Meillä ei ole vain Fordin osia, vaan myös yli miljoona auton osaa useilta eri merkeiltä. Voit ostaa osia Fordin, Renaultin ja Skoda erityisen turvallinen tilaus syöttämällä ajoneuvosi tiedot. Ja tietysti tarjoamme houkuttelevia ehtoja ja nopean toimituksen