Matkailuautosesonki 2024

Ei löytynyt tuloksia hakusanalle

Varaosat ATE

Valitettavasti kyselyyn ei löytynyt tuloksia.

Ota meihin yhteyttä!

Tarvitsetko apua tuotteen löytämisessä?

Zadzwoń: 0800 413 714

Puhelinpalvelu avoinna ma-pe 9-17

Käytä chattia: Aloita chat

Miten autossa voidaan käyttää autotuoksua?

Voit luoda autoon miellyttävän tuoksun monin eri tavoin. Unohda istuimen verhoilun suihkuttaminen hajustesuihkeella. Tämä menetelmä toimii vain lyhyen aikaa, ja tavalliset huonesuihkeet voivat värjätä verhoilun. On parempi käyttää kunnollista auton tuoksua, joka ei vaikuta verhoiluun ja josta voit nauttia pitkään.

Tunnettu auton tuoksupuu

Kun puhutaan auton tuoksusta, monet ajattelevat auton tuoksupuita, joita on edelleen saatavilla. Ne on valmistettu imukykyisestä materiaalista, joka on kyllästetty suosituilla tuoksuuutteilla. Aiemmin erityisen suosittuja olivat puun tuoksut, esimerkiksi kuusen tuoksu tai metsän tuoksu. Sillä välin autojen tuoksupuuhun on tietysti olemassa monia muita tuoksusekoituksia. Valitettavasti ne vaikuttavat usein hyvin keinotekoisilta, mutta auton tuoksupuu on hyvin edullinen.

Suosittu paikka auton tuoksupuun asentamiselle oli ja on edelleen auton sisäpeili. Siihen se voidaan helposti kiinnittää mukana toimitetulla johdolla, ja se on myös lähellä kuljettajaa. Se voidaan tietenkin ripustaa myös muualle autoon, esimerkiksi takamatkustajien ylempiin kahvoihin. Jotta auton tuoksupuun tuoksu ei haihtuisi ennenaikaisesti, se suojataan irrotettavalla kalvolla. Vasta kun folio poistetaan, auton tuoksupuu vapauttaa tuoksunsa. Me Motointegratorilla suosittelemme kuitenkin, että irrotat vain osan kalvosta alussa, jotta tuoksu ei ole liian häiritsevä. Motointegratorin palkitusta verkkokaupasta löydät monia ratkaisuja, joiden avulla voit nauttia miellyttävästä auton tuoksusta ajoneuvossasi.

Auton tuoksu ja kotelo

Toinen vaihtoehto on auton tuoksuannostelija. Niissä on kotelo, ja ne voidaan kiinnittää minne tahansa itseliimautuvalla foliolla alapuolelle, jossa autossa oleva hajusteannostelija häiritsee vähiten. Joissakin malleissa on jopa kiinnikkeet, jotka voit helposti kiinnittää auton raitisilmaventtiilien tuuletusritilöihin. Mitään ei tarvitse liimata, sillä kaikki eivät pidä autoon jäävistä liimajäämistä.

Toinen etu yksinkertaisesta asennuksesta ilmanvaihtosäleikköön on tuulettimen vaikutus. Autosi tuuletinasetuksella voit itse määrittää ja säätää, kuinka voimakkaasti auton tuoksu leviää ajoneuvossa. Tuoksuannostelijoita on saatavana myös monilla eri tuoksukoostumuksilla. Miten olisi uusi auton tuoksu ajoneuvoosi? Monet tuoksuannostelijat ovat myös uudelleentäytettäviä. Näin säästät rahaa ja vältät hävikkiä. Sinulla on myös mahdollisuus vaihtaa tuoksua vaihtamalla tuoksusetti toiseen halutessasi. Voit myös hankkia tämän vaihtoehdon Motointegratorista erittäin kohtuulliseen hintaan ja huippulaatuisena.

Tuoksudiffuusori autossa

Saatat tuntea aromidiffuusorit kotoa tai aromaterapiasta. Mallista riippuen lämmityslanka höyrystää aromaöljyn tai ultraäänielementti sumuttaa veden ja aromaöljyn seoksen. Ajoneuvossa käytettävissä autojen aromidiffuusoreissa on joko 12 voltin autoliitäntä (tupakansytytin) tai USB-liitäntä. Jos ajoneuvossasi ei ole kumpaakaan, on olemassa myös aromidiffuusoreita, joissa on ladattavat paristot. Ne voidaan ladata uudelleen ja uudelleen laturilla tai tietokoneella, jossa on USB-liitäntä.

Diffuusoreihin saatavilla olevien aromaöljyjen valikoima on valtava, ja voit valita synteettisten öljyjen ja luonnonöljyjen välillä. Kun tilaat auton hajusteen Motointegratorin verkkokaupasta, tutustu myös jopa 5 miljoonaan varaosaan ja tarvikkeeseen. Säästät toimituskuluissa, kun tilaat kaiken tarvitsemasi heti.

Poistaa hajut autosta

Jos haluat poistaa autostasi epämiellyttävät hajut autotuoksulla tai tuoksupuulla, autohajuste vain peittää ne. Jotta paha haju voidaan poistaa tehokkaasti, sen syy on poistettava. Pahat hajut autossa johtuvat usein ajoneuvossa olevasta kosteudesta. Ajoneuvoon voi muodostua hometta, esimerkiksi istuinten tai lattiamattojen alle. Mieti myös, syötkö usein autossa. Murut tai tähteet myös homehtuvat tai mätänevät kosteassa ympäristössä. Lumi kuljettaa vettä autoon erityisesti talvella. Tarkista myös, pääseekö autoosi vettä viallisista ovikumeista tai vuotavista ikkunoista. Älä unohda kattoluukkua.

Jotkin erikoiskorjaamot tarjoavat myös ajoneuvojen sisätilojen otsonikäsittelyä epämiellyttävien hajujen varalta. Otsoni on erittäin reaktiivinen kaasu, joka hajottaa hajumolekyylejä. Levityksen aikana kaasu pääsee myös vaikeapääsyisiin paikkoihin, esimerkiksi syvälle verhoiluun. Koska otsoni on kuitenkin terveydelle haitallista, kukaan ei saisi istua ajoneuvossa levityksen aikana, ja ajoneuvo on tuuletettava hyvin sen jälkeen.

Ei ole väliä, haluatko haistaa autossasi uuden auton tai keväisen niityn tuoksun. Motointegratorilta voit helposti tilata haluamasi auton tuoksun verkossa ja saada sen jo 2-4 arkipäivän kuluttua. Motointegrator tarjoaa jopa 5 miljoonaa varaosaa ja lisävarustetta autoosi, mutta meillä on myös lukuisia varaosia moottoripyöriin, kuorma-autoihin ja traktoreihin.