Varaosat ja tarvikkeet Ford C-Max

Valitse malli Ford C-Max ja osta sopivat varaosat

Ford C-MAX

Aiemmin Ford Focus C-MAX -nimellä tunnettu Ford C-MAX lähti tuotantolinjalta ensimmäisen kerran vuonna 2003. Vuonna 2007 mallia uudistettiin visuaalisesti ja teknisesti ja se nimettiin uudelleen Ford C-MAXiksi. Ford C-MAXin toinen sukupolvi seurasi vuonna 2010. C-MAX on kompakti lava-auto, joka on erittäin suosittu kuljettajien keskuudessa, koska se on vankka ja kestävä auto.

Autoosat uuteen tai käytettyyn Ford C-MAXiin

Tarvitseeko Ford C-MAX korjausta ja etsitkö laadukkaita ja edullisia osia? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan Motointegratorissa. Autovaraosien verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman Ford C-MAX autonosia tunnetuilta valmistajilta edullisin hinnoin. Vakuuta itsesi erinomaisesta hinta-laatusuhteestamme ja tuotteidemme optimaalisesta laadusta.

Suosituimmat Ford C-MAX -mallit

Tilaa jarrupalat ja -levyt Ford C-MAX -autoosi verkosta

Autosi jarrulevyt ja -palat ovat klassisia kuluvia osia, ja ne kuluvat ajan myötä. Siksi Ford C-MAX -autosi kuluneet jarrupalat ja -levyt on ehdottomasti vaihdettava säännöllisesti, sillä vain näin voidaan taata jarrujärjestelmän toimivuus ja siten ajoneuvosi liikenneturvallisuus. Motointegratorista löydät laajan valikoiman jarrulevyjä, jarrupaloja ja muita varaosia Ford C-MAX -autosi jarrujärjestelmään.

Osta Ford C-MAX Polttoainesuodatin, Öljynsuodatin ja Ilmansuodatin Motointegratorilta

Myös autosi suodattimet eli pääasiassa polttoainesuodatin (diesel tai bensiini), öljynsuodatin ja ilmansuodatin kuluvat ajan ja käytön myötä, ja siksi ne on vaihdettava säännöllisesti. Polttoainesuodattimen osalta tämä on 90 000 km:n välein. Sinun tulee myös vaihtaa Ford C-MAX -autosi öljynsuodatin osana jokaista öljynvaihtoa. Se, kuinka usein ilmansuodatin, joka syöttää puhdistettua ilmaa moottorin palotilaan, tulee vaihtaa, riippuu pitkälti käyttöympäristöstä, jossa autoasi käytetään.

Osta Ford C-MAX -autoosia verkosta

Tarvitsetko Ford C-MAX -autoosi polttoainesuodattimen, dieselsuodattimen, jarrulevyt tai edes muita varaosia? Silloin Motointegrator on oikea kumppani: Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman varaosia Ford C-MAX -autoosi tunnetuilta valmistajilta, kuten Bosch, JC Premium tai jopa Mann Filter. Tilaa Ford C-MAX auton osat verkosta jo tänään mukavasti kotisi mukavuudesta ja katso itse varaosidemme laadukkaasta valmistuksesta. Lisäksi Motointegrator erottuu ensiluokkaisesta palvelustaan ​​ja nopeista toimitusajoista.

Varaosat mallille Ford C-Max

Sijoituskriteerit