-5€ kaikesta

Voimansiirto

(löytyi 19530 tulosta)

Osta auton voimansirron varaosia verkossa

Motointegratorin verkkokaupasta löydät myös voimansiirron varaosia, kuten Kytkinsarjat, Kaksoismassavauhtipyörät ja Irrotinlaakerit. Termi "voimansiirto" kattaa kaikki ne ajoneuvon osat, jotka varmistavat, että ajovoima ensin tuotetaan ja sitten siirretään tielle

Valmistaja CONTITECH

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Voimansiirto.

Kaikki valmistajat

Miten auton voimansiirto toimii?

Moottori ja vauhtipyörä, kytkin ja ajoneuvon vaihteisto, vetoakselit ja pyörät ovat kaikki mukana voimansiirrossa. Kaikki nämä auton osat muodostavat siis voimansiirron. Lisäksi joissakin ajoneuvotyypeissä on muita elementtejä. Esimerkiksi moniraiteisissa takaveto tai nelivetoajoneuvoissa voimansiirtoon kuuluvat ylimääräiset vetoakselit tai kardaaniakselit, viskoosikytkin, mahdollinen alennusvaihde, ristinivel tai nivelkiekko, keskilaakeri ja mahdolliset tasauspyörästöt.

Voimansirron varaosat autoosi edullisesti verkossa Motointegratorilla

Onko Vetoakselit, nivelet, muut akselit, Kytkimet, Kytkimen ohjausosat, Vaihteiston osat tai Tasauspyörästö - Motointegratorista saat kaikki auton voimansiirron osat laadukkaasti ja edullisesti. Tilaa kaikki autosi voimansiirtoon tarvittava helposti ja kätevästi verkossa Motointegratorista ja hyödy ensiluokkaisesta palvelustamme sekä nopeasta ja mutkattomasta toimituksesta. Tarjoamme huippulaatua huippuhintaan. Valikoimaamme on lisäksi ominaista tuotemerkkien moninaisuus: Meiltä löytyy auton osia Boschin, Valeon, Yamaton ja monien muiden tunnettujen valmistajien voimansiirtoon.

Parhaat tuotteet kategoriasta Voimansiirto

Sijoituskriteerit