-5€ kaikesta

Sytytysjärjestelmä

(löytyi 5645 tulosta)

Osta varaosia sytytysjärjestelmän halvalla verkossa

Motointegrator-verkkokaupasta saat laadukkaita ja kestäviä varaosia sytytysjärjestelmään parhaaseen hintaan sytytystulpista ja hehkutulpista sytytyskaapeleihin, sytytyspuoliin, sytytysmoduuleihin, jakotukkiin ja sytytysjärjestelmän tiivisteisiin sekä kondensaattoreihin ja akkuihin, napoihin ja tasasuuntaajiin.

Valmistaja CONTITECH

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Sytytysjärjestelmä.

Kaikki valmistajat

Miten auton sytytysjärjestelmä toimii?

Auton sytytysjärjestelmä vastaa polttoaine-ilmaseoksen sytyttämisestä sylintereissä. Dieselmoottoreissa on itsesyttymisjärjestelmä, eli polttoaine syttyy itsestään heti, kun se on ruiskutettu suuttimen avulla hienojakoisesti voimakkaasti paineistettuun kuumaan ilmaan, kun taas bensiinimoottoreissa sytytykseen käytetään sytytystulppia.

Tässä prosessissa sytytyskaapelit tuovat tarvittavan jännitteen sytytystulppaan. Sytytyskelan tehtävänä on siirtää alhainen ajoneuvon jännite paljon korkeammaksi sytytysjännitteeksi ja syöttää se sytytystulppaan. Sytytystulppa puolestaan tuottaa sytytyskipinän, joka on välttämätön polttoaine-ilmaseoksen sytyttämiseksi.

Toimiva sytytysjärjestelmä on autollesi välttämätön, joten kuluneet tai vialliset sytytysjärjestelmän osat on vaihdettava. Vasta sitten voit odottaa huoletonta ajamisen iloa.

Osta sytytystulpat, sytytyskelat, sytytysjohdot ja paljon muuta verkossa Motointegratorilta

Jos etsit auton osia autosi sytytysjärjestelmään, olet tullut oikeaan paikkaan Motointegratorissa. Tarjoamme laajan valikoiman Sytytystulpat, Hehkutulpat, Sytytysjohdot, Sytytyspuolat, Sytytysmoduulit, sytytyskytkinlaitteet, sytytysvirran jakajan sormet, sytytysvirran jakajan korkit, sytytyskatkaisijan koskettimet, Hall-anturit, sytytystulpan korkit, sytytysjärjestelmän tiivisteet, sytytysjärjestelmän kondensaattorit, akut, terminaalit ja tasasuuntaajat sekä muut sytytysjärjestelmän osat. Tuotteillemme on ominaista huippulaatu ja huippuhinnat, ja toimitamme ne nopeasti ja mutkattomasti. Meillä on sytytysjärjestelmän varaosia kaikilta suurimmilta valmistajilta, kuten 4MAX, Akusan, Bosch, Champion ja Xauto.

Parhaat tuotteet kategoriasta Sytytysjärjestelmä

Sijoituskriteerit