Matkatavaroiden kuljetus

Kiinto-, lenkki- ja piippuavaimet

(löytyi 1479 tulosta)

Rengasavain kuuluu ruuvinvääntimen perusvarustukseen, kuten avokoloavain ja putkiavain. Veneen tyypillä ei ole väliä. Tärkeää on, että muttereiden ja pulttien kiristämiseen tai löysäämiseen käytettävä työkalu on oikean kokoinen ja laadukas. Motointegrator-verkkokaupassa on laaja valikoima avaimia, kuten rengasavaimia, avokoloavaimia, hylsyavaimia, räikkäavaimia ja putkipääavaimia, jotka ovat peräisin merkkivalmistajilta ja jotka ovat laadultaan erinomaisia ja kohtuuhintaisia. Katso itse.

Sijoituskriteerit
88,61 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Tappihylsy 1/2" TORX SONIC 83706270
Valmistaja:   SONIC
Valmistajan numero:   83706270
10,48 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Torx-kärkihylsy SONIC 1/2" T30 lang (100mm)
Valmistaja:   SONIC
Valmistajan numero:   83610030
8,71 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Torx-kärkihylsy SONIC 1/2" T27 lang (100mm)
Valmistaja:   SONIC
Valmistajan numero:   83610027
5,53 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Kärkihylsy 1/2" TORX SONIC 83610060
Valmistaja:   SONIC
Valmistajan numero:   83610060
8,17 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Kiinto-/hylsyavain TOPTUL 13 mm hylsyavaimen pää kääntyvä
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   AEEB1313
15,44 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
E-Torx kärkihylsy 1/4" SONIC E8 syvä
Valmistaja:   SONIC
Valmistajan numero:   2165008
3,57 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
E-Torx kärkihylsy 1/4" SONIC E7
Valmistaja:   SONIC
Valmistajan numero:   21607
2,04 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
E-Torx kärkihylsy 1/2" SONIC E12 syvä
Valmistaja:   SONIC
Valmistajan numero:   2367712
6,20 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
E-Torx kärkihylsy 1/2" SONIC E10 syvä
Valmistaja:   SONIC
Valmistajan numero:   2367710
6,52 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
1/4" HEX-kärkihylsy SONIC 81037055
Valmistaja:   SONIC
Valmistajan numero:   81037055
7,36 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Kärkihylsy 1/4" HEX SONIC 8103705
Valmistaja:   SONIC
Valmistajan numero:   8103705
6,66 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Kärkihylsy 1/4" HEX SONIC 8103704
Valmistaja:   SONIC
Valmistajan numero:   8103704
2,83 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Kuusiokärki SONIC 1/2" 6 mm
Valmistaja:   SONIC
Valmistajan numero:   83406206
8,21 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Kärkihylsy 1/2" HEX SONIC 83410009
Valmistaja:   SONIC
Valmistajan numero:   83410009
7,27 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää

Kiintoavaimet - työskentely oikealla työkalulla

Rengasavaimet kuuluvat avaimiin, ne on yleensä valmistettu seosteräksestä, ja ne ovat työkalu, jolla löysätään tai kiristetään muttereita ja ruuveja, joilla on tietyn muotoinen pää. Ne työnnetään mutterin tai pultin pään sivuille.

Leveys tasojen poikki osoittaa jakoavaimen koon. Esimerkiksi 17 mm:n jakoavaimen kaksi leukaa ovat 17 mm:n etäisyydellä toisistaan. Avaimen leveys on merkitty numerolla avaimen vastaavalle puolelle.

Avaintyypit

Kiintoavaimia on erilaisia. Kukin näistä avaimista soveltuu eri käyttötarkoituksiin, ja niillä on myös erilaiset ominaisuudet.

Avokoloavain tai avokoloavain

Avokoloavaimessa on kaksi samansuuntaisesti toisiaan vasten sijoitettua jakoavainta, ja sitä käytetään neliskulmaisten ja suorakulmaisten pulttien päiden tai muttereiden kääntämiseen. Kiintoavaimen leuat on suunniteltu siten, että kiintoavainta voidaan käyttää myös ahtaassa työtilassa. Useimmissa avokoloavaimissa on kaksi kokoa. Nämä ovat niin sanottuja kaksinkertaisia avokoloavaimia. Aukkoavaimia, joissa on vain yksi kahva ja toisessa päässä kuusikulmainen pistorasia, kutsutaan yksinkertaisiksi aukkoavaimiksi.

Aukkoavaimet, kuten ranskalaiset, Excelsior-, englantilaiset ja rullaavat aukkoavaimet, ovat erityisiä aukkoavaimia, joiden leveys on säädettävissä koko avaimen pituudelta. Toinen erikoistyyppi ovat räikkätoiminnolla varustetut avokoloavaimet, joiden kaksi poskea on mitoitettu siten, että niihin voidaan asentaa räikkämekanismi. Tällä tavoin käännät avokoloavainta yhteen suuntaan, kun taas toiseen suuntaan ruuvi/mutteri kiinnitetään ja käännetään sitä pitkin.

Yhdistelmäavain ja rengasavain

Yhdistelmäavaimessa on toisella puolella rengas ruuvien ja muttereiden löysäämistä tai kiristämistä varten. Toisella puolella on samanlaiset avaimen tasot kuin avokoloavaimessa. Tässäkin tapauksessa yhdistelmäavaimen koko ilmoitetaan litteiden leveyden perusteella.

Rengasavaimessa ei ole avainkappaleita. Siinä on renkaat molemmissa päissä löysäämistä ja kiristämistä varten, ja se on kuusiokoloavain, jossa on rengasmainen kuusikulma- tai kaksoiskuusikulmaprofiili. Se mahdollistaa suuremman voimansiirron. Lisäksi se ei luista yhtä helposti kuin avokoloavain. Tällaista jakoavainta kannattaa kuitenkin käyttää vain, jos mutteriin tai pulttiin pääsee helposti käsiksi. Yleisimmät tyypit ovat yhdistelmäavain - avain, jonka molemmissa päissä on yhdistelmäavain ja samankokoinen avokoloavain - ja kaksoisavain - avain, jossa on kaksi erikokoista yhdistelmäavainta.

Avokoloavaimessa on erityisen vahva rengas. Siinä on myös syvennys. Koska rengasavain soveltuu hyvin johtojen liitosmuttereihin, sitä kutsutaan myös jarruputkiavaimeksi.

Ratasavain

Ratasavaimissa on sisäänrakennettu räikkä, jonka ansiosta ruuvit on mahdollista ruuvata nopeammin ilman, että avainta tarvitsee siirtää. Se voi työskennellä pienessä työtilassa vain pienellä, 5-15°:n liikkeellä ilman, että sitä tarvitsee asettaa uudelleen useita kertoja. Tämäntyyppisiä rengasavaimia on saatavana yksisuuntaisena räikkäavaimena ruuvaamiseen molempiin ruuvaussuuntiin, kulmikkaana rengasavaimena, jossa on molempiin suuntiin käännettävä räikkä, ja saranoituna rengasavaimena, joka avautuu toisella puoliskolla ja jumiutuu vipuvoiman avulla kuten putkiavaimessa.

Putkenpääavain

Putkenpääavain on L-kirjaimen muotoinen, ja se soveltuu muttereiden kiristämiseen. Pitkä kahva mahdollistaa suuremman vipuvoiman, jota voidaan lisätä käyttämällä putkea. Läpiporatut putkipään avaimet mahdollistavat myös kierteitetyn tangon läpiviennin mutteria kiristettäessä.

Putkiavain

Yksiosaiset putkiavaimet ovat muodoltaan putkenpätkiä, joiden päähän on muotoiltu erityiset ääriviivat, jotka sopivat haluttuihin muttereihin tai pultinpäihin. Ne asetetaan poikittaisiin reikiin tukevilla, monivaiheisilla niveltapeilla.

Hylsyavain

Pistorasiat ovat jakoavaimia, joissa on pistorasiat kuusiokoloruuveille, kuusiokoloruuveille, joissa on kuusiokolo, ja pistorasiat ruuveille, joissa on monihammas XZN. Pistorasiat ympäröivät mutterin kokonaan. Kiinnitetyt pistorasiat voidaan vaihtaa tarpeen mukaan, ja niitä on saatavana lyhyinä tai pitkinä versioina.

Koukkuavaimet

Koukkuavaimia kutsutaan myös hammaspyörän ulosvetimiksi, ja niitä käytetään kiristämään lukkomuttereita, joissa on säteittäiset urat. Kullekin halkaisijalle on erillinen koukkuavain. On olemassa nivellettyjä koukkukiinnitteisiä avaimia tiettyjä halkaisijoita varten. Kahden tai neljän pinnan urilla varustettujen lukkomutterien sorvaamiseen tarkoitettuja vääntimiä kutsutaan hammaspyörän ulosvetimiksi.

Osta rengasavaimia verkossa

Motointegratorin verkkokaupasta löydät merkkivalmistajien jakoavaimia, kuten avokoloavaimia, laatikkoavaimia ja putkipään jakoavaimia, edulliseen hintaan. Trusted-Shops-sertifioitu autojen varaosien ja tarvikkeiden verkkokauppamme vakuuttaa erinomaisella laadulla ja edullisilla hinnoilla. Jos sinulla on kysyttävää, korkealle arvostettu asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Saat tilaamasi tavarat yhden tai neljän arkipäivän kuluessa. Tietenkin mutkaton palautus on mahdollista. Vakuuta itsesi ja selaa laajaa valikoimaamme rengasavaimia, avokoloavaimia ja putkiavaimia. Mutkaton palautus on meille itsestäänselvyys.