-5€ kaikesta

Voitelu

(löytyi 2334 tulosta)

Osta autojen öljypumput halvalla verkossa Motointegratorilta

Miten öljypumppu toimii

Öljypumppua käytetään auton polttomoottorissa voiteluaineena toimivan öljyn kuljettamiseen. Tätä varten se imee öljyä öljypohjasta. Öljykierrossa öljypumppua seuraa öljynsuodatin. Tämä suodattaa palamisjäämät ja kulumisen aiheuttamat metallihiukkaset pois öljystä ennen sen kuljettamista yksittäisiin voitelupisteisiin. Näihin kuuluvat liukulaakerit ja kampiakseli. Moottoriöljy palaa sitten öljypohjaan.

Valmistaja CONTITECH

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Voitelu.

Kaikki valmistajat

Tilaa öljypumppu verkossa ja säästä rahaa

Jos öljypumppu on viallinen etkä huomaa sitä ajoissa, se voi johtaa moottorivaurioon. Tämä on yleensä kallis tapaus, koska moottori on yleensä vaihdettava. Tämän estämiseksi sinun on aina kiinnitettävä huomiota öljypumpun toimivuuteen. Jos öljynpaine laskee tai nousee liian korkeaksi, on ryhdyttävä toimenpiteisiin. Öljypumpun vaihtaminen on yleensä helpompaa ja halvempaa kuin koko moottorin vaihtaminen.

Jos öljypumppu on vaihdettava, sinun on tarkistettava huolellisesti etukäteen, mikä pumppu sopii automalliisi. Kannattaa tutustua eri verkkokauppoihin ja vertailla hintoja. Useimmissa tapauksissa ostaminen verkosta on paljon halvempaa kuin tilaaminen valtuutetulta korjaamolta.


Motointegratorilla on laaja valikoima öljypumppuja tunnetuilta valmistajilta, kuten Aisin, Topran, Korea, Febi ja monet muut. Tarjoamme huipputuotteita huippuhintaan. Ja myös muita varaosia ja tarvikkeita ympäri Voitelu, kuten esimerkiksi Öljypannut, voi tilata helposti ja kätevästi kotoa käsin verkkokaupastamme.

Lisäksi asiakkaamme hyötyvät ensiluokkaisesta palvelustamme ja monivuotisesta kokemuksestamme autoteollisuudessa. Autonosiemme toimitus on nopeaa ja mutkatonta. Tilaa uusi öljypumppu Motointegratorilta ja säästä sekä rahaa että aikaa.

Parhaat tuotteet kategoriasta Voitelu

Sijoituskriteerit