Varaosat ja tarvikkeet BMW 1

Valitse malli BMW 1 ja osta sopivat varaosat

BMW 1

BMW 1 -sarja on suosittu BMW:n kompaktiluokan malli. BMW 1 E87 lanseerattiin vuonna 2004. Tätä BMW 1 -sarjan ensimmäistä sukupolvea valmistettiin vuosina 2004–2013. Aluksi autoa tarjottiin kolmella bensiini- ja kahdella dieselmoottorilla nelisylinterisenä. Vuosien varrella, mukaan lukien kasvojenkohotuksen, moottoreita kehitettiin edelleen ja käytettiin kuuden suoran moottorin. BMW 1 -sarjan seuraaja on BMW F20, joka on ollut tuotannossa vuodesta 2011.

Käytetyt tai uudet autot – varaosat BMW 1:lle Motointegratorissa

Sekä lukuisat vertailutestit että kokemus osoittavat, että BMW:ille on tunnusomaista niiden kestävyys ja kestävyys. Kuitenkin, kuten kaikissa muissakin autoissa, BMW 1 -sarjassa on kuluvia osia, jotka kuluvat ja jotka on vaihdettava. Myös onnettomuuksien jne. vuoksi korjaukset voivat olla tarpeen. Saat laadukkaita osia BMW 1 -sarjaan tunnetuilta valmistajilta Motointegratorin verkkokaupasta. Muutamalla napsautuksella sinulle näytetään malliisi sopivat BMW-auton osat, joten autonosien ostaminen verkossa on helppoa.

Parhaat BMW 1 -mallit

BMW 1 -sarjan iskunvaimentimen vaihto

Iskunvaimentimien tehtävänä on vaimentaa ajoneuvossa esiintyvää tärinää ja iskuja. Tämä tarkoittaa, että oikein toimivat iskunvaimentimet ovat ajoturvallisuuden kannalta välttämättömiä. Jos sinun on vaihdettava BMW 1 -sarjan iskunvaimentimet, Motointegrator tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia iskunvaimentimia tunnetuilta valmistajilta, kuten Sachs ja Kayaba. Motointegratorista löydät BMW 1 -sarjan varaosia, jotka erottuvat erinomaisesta laadustaan ​​sekä edullisista ja kohtuullisista hinnoista, joten voit saada Sachs Super Touring -iskunvaimentimen korkeammalla hinnalla

BMW 1 -sarjan polttoainesuodattimen vaihto

Tarvitseeko BMW 1 -sarjasi uuden polttoainesuodattimen? Löydät varmasti etsimäsi Motointegrator-verkkokaupan laajasta valikoimasta. Tarjoamme BMW 1 -sarjan autoosi sopivat polttoainesuodattimet laadukkaasti ja kohtuullisin hinnoin.

BMW 1 -sarjan jarrupalojen ja -levyjen vaihto

Moitteeton ja toimiva jarrujärjestelmä on ehdottoman välttämätön liikenneturvallisuuden kannalta. Tästä syystä kaikissa autoissa, myös BMW 1 -sarjassa, sekä jarrulevyt että jarrupalat on vaihdettava säännöllisesti. Motointegratorilta löydät sopivat jarrulevyt ja jarrupalat BMW 1-sarjaan erinomaisella laadulla ja edullisesti. Kaikki tunnetut valmistajat ovat edustettuina verkkosivuillamme. Esimerkiksi Motointegratorista saat kaksi Ferodo-jarrulevyä huippuhintaan ja säästät rahaa. Ferodolta löytyy myös sarja jarrupalat levyjarruillesi.

Varaosat mallille BMW 1

Sijoituskriteerit