Varaosat ja tarvikkeet Audi A5

Valitse malli Audi A5 ja osta sopivat varaosat

Audi A5

Ensimmäinen Audi A5 rullasi tuotantolinjalta vuonna 2007 Audi A4 -alustaan ​​perustuvana coupéna. Seuraavana vuonna Audi lanseerasi A5- ja S5-avoautot. Vuonna 2009 valikoimaa laajennettiin toisella mallilla: viisiovisella viistoperäversiolla Sportbackin lisäyksellä.

Käytetyt tai uudet autot – varaosat Audi A5:lle Motointegratorissa

Etsitkö osia Audi A5 -autoosi? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan Motointegratorissa. Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia autonosia ja tarvikkeita kaikkiin suosittuihin autotyyppeihin ja -malleihin. Motointegrator-verkkokaupan käytännöllisen suodatintoiminnon ansiosta näet vain Audi A5:n kanssa yhteensopivia varaosia, olipa kyseessä sitten coupe tai avoauto. Autonosien ostaminen on helppoa, ja nopeiden toimitusaikoidemme ansiosta saat autosi taas käyttökuntoon hetkessä.

Suosituimmat Audi A5 -mallit

Audi A5 jarrupalat ja -levyt vaihdettu

Ehjä jarrujärjestelmä on tärkein asia tieturvallisuuden kannalta. Jarrupalat eivät joudu kulumaan ajan myötä, vaan myös Audi A5 -autosi jarrulevyt on vaihdettava säännöllisesti. Loppujen lopuksi kuluneella jarrujärjestelmällä voi olla kauaskantoisia seurauksia, kuten pitenee jarrutusmatka. Jarrupalat voivat kestää yli 100 000 kilometriä, tietysti vain, jos ajat kestävästi. Motointegratorista löydät laajan valikoiman jarrupaloja ja -levyjä Audi A5 -autoosi kilpailukykyiseen hintaan

Audi A5 polttoainesuodattimen ja öljynsuodattimen vaihto

Audi A5:n suodattimet ovat klassisia kuluvia osia, jotka on vaihdettava tietyin väliajoin autosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden varmistamiseksi. Polttoainesuodatin puhdistaa hiukkaset dieselistä tai bensiinistä ennen polttoaineen pumppaamista polttokammioon, ja se tulee vaihtaa 100 000 mailin välein automallista riippuen. Tämä ylläpitää moottorin suorituskykyä useiden vuosien ajan. Öljynsuodatin suodattaa moottoriöljyn ja se on vaihdettava valmistajan määräämin väliajoin. Öljynsuodatinta vaihdettaessa kannattaa myös vaihtaa moottoriöljy

Osta edullisia Audi A5 -varaosia verkosta Motointegratorista

Jarrujärjestelmän, alustan tai vaihteiston varaosat - Motointegrator tarjoaa korkealaatuisia autonosia tunnetuilta valmistajilta, kuten Bosch, Ferodo tai ATE. Hyödynnä verkkokaupan monia etuja ja tilaa helposti Motointegratorin osia ja lisävarusteita. Nopeiden toimitusaikojen ansiosta saat tarvitsemasi auton osat hetkessä ja voit aloittaa Audi A5:n korjauksen tai virityksen. Tilaa Audi A5 osat verkosta nyt!

Varaosat mallille Audi A5

Sijoituskriteerit