-5€ kaikesta

Suodattimet

(löytyi 16033 tulosta)

Osta edullisia auton suodattimia verkossa

Autossa on monia erilaisia suodattimia, ja lähes jokainen niistä on huollettava tai jopa vaihdettava säännöllisesti, jotta auto toimisi moitteettomasti. Niihin kuuluvat öljynsuodattimet, polttoainesuodattimet ja ilmansuodattimet. Motointegrator tarjoaa sinulle kaikki auton suodattimet monilta tunnetuilta valmistajilta edulliseen hintaan. Lisäksi erotumme erinomaisen palvelumme ja nopean toimitusajan ansiosta.

Valmistaja CONTITECH

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Suodattimet.

Kaikki valmistajat

Voit tilata meiltä seuraavat suodattimet autoosi:

Vaihda öljynsuodatin ja säästä

Öljynsuodattimia käytetään autossa poistamaan jäämiä öljystä. Tämä suodatin on tärkeä moottorin moitteettoman toiminnan kannalta ja pidentää merkittävästi moottorin käyttöikää, joten se on vaihdettava säännöllisesti. Vain tunnollinen suodattimen huolto takaa suodattimen optimaalisen toiminnan.

Auton ilmansuodatin

Auton ilmansuodatin on erittäin tärkeä moottorin toiminnan kannalta. Tämä johtuu siitä, että suodatin on vastuussa ilman puhdistamisesta, mikä taas on välttämätöntä palamisen kannalta moottorissa. Auton ilmansuodatin on vaihdettava säännöllisesti, jotta moottorin palamisprosessi olisi optimaalinen. Epäsuotuisissa olosuhteissa ilmansuodatin on usein suositeltavaa vaihtaa useammin kuin valmistaja on määrännyt.

Jos pölyhiukkasia pääsee moottoriin, koska ilmansuodatinta ei ole vaihdettu riittävän usein, se voi vahingoittaa moottoria.

Polttoainesuodatin kaikkiin autoihin

Auton polttoainesuodatin tai dieselsuodatin on vastuussa hiukkasten poistamisesta polttoaineesta ennen sen pumppaamista moottoriin. Tämä pidentää moottorin käyttöikää merkittävästi. Polttoainesuodatin on siis vaihdettava säännöllisesti, koska se on kuluva osa. Polttoainesuodatin tai dieselsuodatin vaihdetaan yleensä 60 000 km:n jälkeen.

Autosi matkustamon raitisilmasuodattimet

Raitisilmasuodattimia käytetään ensisijaisesti autoissa matkustusmukavuuden parantamiseksi. Tämä johtuu siitä, että ne suodattavat ulkoilman niin, että se on vapaa kaikenlaisesta liasta, kun se tulee matkustamoon. Tämä ei ole ainoastaan miellyttävämpää auton matkustajille, vaan vaikuttaa myös auton arvon säilymiseen, koska esim. sisätilojen tekstiileihin ei jää likapartikkeleita. Matkustamon suodattimen säännöllinen vaihtaminen vaikuttaa siis myönteisesti koko auton sisätilojen pitkäikäisyyteen.

Automaattivaihteiston suodattimet ja maatalouskoneiden suodattimet

Motointegrator.fi -verkkokaupasta löydät myös erikoissuodattimet automaattivaihteistolla varustetuille autoille sekä maatalouskoneille. Tarjoamme laadukkaita suodattimia kaikilta tunnetuilta valmistajilta kohtuulliseen hintaan. Tilaa tarvitsemasi suodatin helposti ja kätevästi verkossa. Löydät taatusti oikean suodattimen suodatinvalikoimastamme.

Parhaat tuotteet kategoriasta Suodattimet

Sijoituskriteerit