-5€ kaikesta

Moottorinohjaus ja sylinterinkannet

(löytyi 11411 tulosta)

Osta moottorinohjauksen ja sylinterinkansien osat verkossa

Komponentit, jotka säätelevät tuorekaasujen sisäänvirtausta ja pakokaasujen poistoa moottorissa, muodostavat moottorin ohjausjärjestelmän kokonaisuudessaan. Autossa moottorinohjausjärjestelmää käytetään avaamaan ja sulkemaan venttiilit, jotka ohjaavat kaasunvaihtoa tarkasti määriteltynä ajankohtana, jolloin teho- ja vääntömomenttivaatimukset täyttyvät. Lisäksi sekä polttoaineenkulutus että epäpuhtauspäästöt pidetään mahdollisimman alhaisina.
Valmistaja CONTITECH

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Moottorinohjaus ja sylinterinkannet.

Kaikki valmistajat

Miten moottoriajoneuvon moottorinohjausjärjestelmä toimii?

Moottorin ohjausyksikön tehtävänä on rekisteröidä, laskea ja käsitellä kaikki sille lähetetyt signaalit. Polttomoottorin moottorin ohjausyksikössä voi olla yhteensä yli 200 liitäntää. Saapuviin signaaleihin kuuluvat kampiakselin ja nokka-akselin antureiden, ilmanpaineanturin, ilmamassan anturin ja sähköisen kaasuläpän, lambda-anturin sekä imuilman, moottorin jäähdytysnesteen ja moottorin öljynpaineen lämpötilat. Moottorinohjausjärjestelmän signaalit syntyvät myös kuljettajan käyttäytymisestä, kuten kytkinpolkimen kytkimestä, jarrusignaalin kytkimestä tai vakionopeudensäätimestä. Moottorin ohjausyksikkö rekisteröi kaikki saapuvat signaalit, käsittelee ne ja käynnistää asianmukaisen reaktion lähtösignaalien avulla, kuten sytytyksen aktivoinnin tai pakokaasujen takaisinkierrätysventtiilin käynnistämisen. Moottoria ohjataan usein vertaamalla mitattua todellista tilaa laskettuun tavoitetilaan, mitä kutsutaan palautteeksi. Mitattujen arvojen poikkeamat minimoidaan lopuksi niin sanotun toimilaitteen avulla.

Moottorin ohjauksen osien vaihtaminen

Koska moottorin ohjausyksikön osat altistuvat suurille kuormituksille, ne kuluvat usein. Tyypillisiä kuluvia osia ovat esimerkiksi nokka-akselit, hihnavetoiset osat, venttiilit ja öljypumput. Moottorinohjauksen komponenttien toimivuuden varmistamiseksi ne on tarkistettava säännöllisesti. Jos osa on pahasti kulunut tai viallinen, ammattilaisen suorittama vaihto on yleensä ainoa ratkaisu. Varaosien hankinnassa voidaan kuitenkin säästää aikaa ja rahaa. Olipa kyse sitten hammashihnasta, nokkahihnasta, jakohihnasta tai sylinterinkannesta - jos etsit laadukkaita varaosia edulliseen hintaan, Motointegrator on oikea osoite.

Moottorin ohjauselementit ja sylinterikannet edullisesti verkossa Motointegratorissa

Motointegratorista löydät hyvin lajitellun valikoiman moottorin ajoituksen ja sylinterinkansien varaosia. Laadukkaat jakohihnat, kiilahihnat, vesipumput ja muut moottorin ohjauskomponentit ovat saatavilla huippuhintaan. Tarvitsitpa sitten sylinterikantta tai mitä tahansa muuta moottorin ohjauselementtiä, Motointegratorilta löydät ne erinomaisella laadulla ja edulliseen hintaan. Meiltä löydät kaikki tunnetut moottorinohjausyksiköiden ja sylinterikansien valmistajat - BOSCH, CONTI, FEBI, ELRING ja monia muita. Tilaa nyt Motointegratorilta ja vakuuta itsesi tuotteistamme, hinnoistamme, ensiluokkaisesta palvelustamme sekä nopeasta ja mutkattomasta toimituksesta.

Parhaat tuotteet kategoriasta Moottorinohjaus ja sylinterinkannet

Sijoituskriteerit