Matkailuautosesonki 2024

Ei löytynyt tuloksia hakusanalle

Huomautuksia jäteöljyn hävittämisestä

Käytetty öljy on vaarallista jätettä. Koska se saastuttaa ympäristöä, on tärkeää antaa se sellaisen yrityksen haltuun, joka kerää ja/tai käsittelee jäteöljyä. Jäteöljyn päästäminen ympäristöön tai sen polttaminen ulkona on lainvastaista.

Ympäristön suojelemiseksi säilytä käytetty öljy sopivassa tiiviissä astiassa ennen sen viemistä keräyspisteeseen. Voit jättää jäteöljyn maksutta kunnan vaarallisen jätteen vastaanottopisteeseen, joita on yleensä huoltamoiden yhteydessä ja öljyjätehuollon järjestävän yrityksen toimipaikoissa.

Näytä lisää

Valitettavasti kyselyyn ei löytynyt tuloksia.

Ota meihin yhteyttä!

Tarvitsetko apua tuotteen löytämisessä?

Zadzwoń: 0800 413 714

Puhelinpalvelu avoinna ma-pe 9-17

Käytä chattia: Aloita chat

Auton nahanhoitoAuton nahkaistuimet ovat kauniit vain niin kauan kuin ne näyttävät hyvin hoidetuilta - ja tässä tarvitset säännöllistä apua. Jotta nahka pysyisi hyvänä ja joustavana, sitä on hoidettava aika ajoin. Mutta mikä nahanhoito on oikea ja mitä sinun on otettava huomioon sitä käyttäessäsi?

Ensinnäkin on erittäin tärkeää, että auton nahkaistuimia hoidetaan erityisen huolellisesti. Jos käytät esimerkiksi aggressiivisia puhdistusaineita tai karkeaa tekstiiliä tahranpoistoon istuimesta, nahka voi nopeasti naarmuuntua tai menettää värinsä. Satulasaippuan käyttöä tulisi siis välttää kaikin keinoin. Hellävaraiset puhdistusaineet tai jopa tavanomainen pesuaine sopivat paremmin. Käytä levityksessä pehmeää liinaa äläkä paina liikaa. On erittäin tärkeää hoitaa nahka erityisellä nahanhoitoaineella. Tätä voidaan levittää sienellä ja hieroa nahkaanNahanhoitotuotteet tai jopa nahkamaito antavat nahalle kosteutta, tekevät siitä joustavan ja tasoittavat värieroja.

Hiukkassuodattimien puhdistus

Tukkeutuneiden nokihiukkassuodattimien puhdistamiseen on olemassa erityisesti hiukkassuodattimille tarkoitettuja puhdistusnesteitä. Niitä on usein saatavilla 1 litran, 3 litran tai 5 litran kanistereissa. Yleensä mukana on ruiskutusanturi, jotta puhdistusnestettä voidaan ruiskuttaa suodattimen suuntaan. Siellä se liuottaa tehokkaasti hiili- ja tuhkakertymiä. Ruiskutuksen jälkeen autoa on liikutettava vähintään 30 minuuttia, jotta liuenneet jäämät voivat palaa pois. Hyvin vanhojen ja voimakkaasti likaantuneiden hiukkassuodattimien kohdalla herää kuitenkin kysymys, kannattaako kemiallinen puhdistus. Ehkä suodatin pitäisi sen sijaan vaihtaa kokonaan. Motointegrator tarjoaa jälleen erinomaisen ratkaisun, sillä se tarjoaa laajan valikoiman hiukkassuodattimien varaosia

Tilaa siivoustarvikkeita verkossa

Motointegrator tarjoaa valtavan valikoiman pesu- ja puhdistustarvikkeita autoteollisuudelle - alkaen Moottorin puhdistusaine erityiseen Tiivisteiden puhdistusaineet, metalliosista tai ilmastointijärjestelmästä moottoripyöräalan tuotteisiin, kuten moottoripyörän puhdistusaineeseen ja kypärän puhdistusaineeseen. Meillä on myös oikeaa nestettä ilmansuodattimiin ja hiukkassuodattimiin. Lisäksi tarjoamme lisävarusteita, kuten ruiskutusantureita ja käsin annosteltavia pumppuja, jotka tekevät auton puhdistamisesta entistä helpompaa ja käytännöllisempää. Valittavana on laadukkaita tuotteita tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten WALKER, COMMA tai LIQUI MOLY, jotka edustavat erinomaista laatua. Motointegratorista saat kaikki tuotteet parhaaseen hintaan ja voit tehdä todellisia löytöjä - tilaa haluamasi tuotteet kätevästi kotiin ja säästä itsesi matkalta korjaamolle tai erikoisliikkeeseen. Näin seuraava autosi puhdistus myymälämme puhdistusaineilla on paitsi tehokkaampaa myös halvempaa kuin koskaan