Erikoistarjous - pakettiauto

Ei löytynyt tuloksia hakusanalle

Ilmoitus käytetyn öljyn hävittämisestä

Jäteöljyasetuksen mukaan olemme velvollisia ottamaan takaisin maksutta seuraavat käytetyt öljyt: -- Polttomoottoriöljy -- Vaihteistoöljy -- Öljynsuodattimet ja öljyjäämät, joita syntyy säännöllisesti öljynvaihdon yhteydessä. Voit palauttaa meille sen määrän käytettyä öljyä, joka vastaa meiltä ostamaasi määrää.

Hyväksyntäpisteemme on:

Motointegrator.fi - Käytettyjen öljyjen keräyspiste
Cleverlog-Autoteile GmbH
Westhafenstr. 1
13353 Berliini
Saksa

Voit lähettää käytetyn öljyn vastaanottopisteeseemme, ja toimituskulut ovat täällä omalla kustannuksellasi. Sopivat käytetyn öljyn keräyspisteet löydät myös Internetistä tai paikallislehdistä.

Huomaa: Käytettyyn öljyyn voidaan soveltaa erityisiä kuljetusehtoja. Haluamme myös huomauttaa, että vastaanottopisteessämme on laitos, jossa voit vaihtaa öljysi ammattimaisesti.

Jos olet kaupallinen loppukäyttäjä, huomaa, että saatamme käyttää kolmansia osapuolia täyttääksemme osallistumisvelvoitteemme sinua kohtaan.

Näytä lisää

Valitettavasti kyselyyn ei löytynyt tuloksia.

Ota meihin yhteyttä!

Tarvitsetko apua tuotteen löytämisessä?

Käytä chattia: Aloita chat

Selkeä näkymä kesällä

Monet autonkuljettajat käyttävät ympäri vuoden tuulilasin kirkasta pakkasnestettä, joka itse asiassa sopii talven alhaisiin lämpötiloihin. Koostumuksensa vuoksi ne eivät kuitenkaan yleensä ole kovin tehokkaita voimakkaita likaantumisia vastaan. On sanomattakin selvää, että puhtaasta vedestä on myös vähän apua. Siksi talvikuukausien ulkopuolella on parempi käyttää tuulilasin puhdistusainetta, jossa ei ole jäätymisenestoainetta. Kun ne täytetään tuulilasinpesujärjestelmään, ne poistavat tehokkaasti kaikenlaisen lian tuulilasista napin painalluksella.

Tuulilasin kirkas ilman pakkasnestettä - tiivisteenä vai valmiina sekoituksena?

Kun ostat tuulilasinpuhdistusainetta, voit valita joko tiivisteitä, jotka on sekoitettava tiettyyn vesimäärään ennen käyttöä, tai valmiita seoksia. Tiiviste on yleensä kalliimpaa kuin valmisseos, mutta se on paljon taloudellisempaa. Sekoitussuhde vaihtelee tuotteittain. Se, käytätkö mieluummin tuulilasinpuhdistusainetiivistettä vai valmisseosta, on täysin sinun päätettävissäsi.

Tuulilasinpuhdistusaineet huippumerkeiltä Motointegratorissa

Motointegratorin verkkokaupasta löydät laajan valikoiman tuulilasinpuhdistusaineita jäätymisenestoaineella ja ilman, kesä- ja talviaikaan. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen valikoiman korkealaatuisia merkkituotteita lyömättömän edulliseen hintaan. Käytännöllisen suodatinjärjestelmämme ansiosta voit helposti suodattaa tuotteita sinulle tärkeiden kriteerien mukaan ja saada parhaat tarjoukset yhdellä silmäyksellä. Vertaile esimerkiksi tuulilasinpuhdistusaineita seuraavilta huippumerkeiltä, kuten 4MAX ja CASTROL. Käsittelemme tilauksesi mahdollisimman nopeasti ja lähetämme sinulle tuulilasinpuhdistusaineen ilman pakkasnestettä tai muita autoteollisuuden tuotteita muutaman päivän kuluessa. Laadukkaiden tuotteiden ostaminen voi olla helppoa ja kätevää Autotarvikkeet tee autosi kesäkuntoon ja tilaa tuulilasin puhdistusaine ilman pakkasnestettä, jotta näet kuljettajan istuimelta kirkkaasti!