Matkailuautosesonki 2024

Ei löytynyt tuloksia hakusanalle

Huomautuksia jäteöljyn hävittämisestä

Käytetty öljy on vaarallista jätettä. Koska se saastuttaa ympäristöä, on tärkeää antaa se sellaisen yrityksen haltuun, joka kerää ja/tai käsittelee jäteöljyä. Jäteöljyn päästäminen ympäristöön tai sen polttaminen ulkona on lainvastaista.

Ympäristön suojelemiseksi säilytä käytetty öljy sopivassa tiiviissä astiassa ennen sen viemistä keräyspisteeseen. Voit jättää jäteöljyn maksutta kunnan vaarallisen jätteen vastaanottopisteeseen, joita on yleensä huoltamoiden yhteydessä ja öljyjätehuollon järjestävän yrityksen toimipaikoissa.

Näytä lisää

Valitettavasti kyselyyn ei löytynyt tuloksia.

Ota meihin yhteyttä!

Tarvitsetko apua tuotteen löytämisessä?

Zadzwoń: 0800 413 714

Puhelinpalvelu avoinna ma-pe 9-17

Käytä chattia: Aloita chat

Selkeä näkymä kesällä

Monet autonkuljettajat käyttävät ympäri vuoden tuulilasin kirkasta pakkasnestettä, joka itse asiassa sopii talven alhaisiin lämpötiloihin. Koostumuksensa vuoksi ne eivät kuitenkaan yleensä ole kovin tehokkaita voimakkaita likaantumisia vastaan. On sanomattakin selvää, että puhtaasta vedestä on myös vähän apua. Siksi talvikuukausien ulkopuolella on parempi käyttää tuulilasin puhdistusainetta, jossa ei ole jäätymisenestoainetta. Kun ne täytetään tuulilasinpesujärjestelmään, ne poistavat tehokkaasti kaikenlaisen lian tuulilasista napin painalluksella.

Tuulilasin kirkas ilman pakkasnestettä - tiivisteenä vai valmiina sekoituksena?

Kun ostat tuulilasinpuhdistusainetta, voit valita joko tiivisteitä, jotka on sekoitettava tiettyyn vesimäärään ennen käyttöä, tai valmiita seoksia. Tiiviste on yleensä kalliimpaa kuin valmisseos, mutta se on paljon taloudellisempaa. Sekoitussuhde vaihtelee tuotteittain. Se, käytätkö mieluummin tuulilasinpuhdistusainetiivistettä vai valmisseosta, on täysin sinun päätettävissäsi.

Tuulilasinpuhdistusaineet huippumerkeiltä Motointegratorissa

Motointegratorin verkkokaupasta löydät laajan valikoiman tuulilasinpuhdistusaineita jäätymisenestoaineella ja ilman, kesä- ja talviaikaan. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen valikoiman korkealaatuisia merkkituotteita lyömättömän edulliseen hintaan. Käytännöllisen suodatinjärjestelmämme ansiosta voit helposti suodattaa tuotteita sinulle tärkeiden kriteerien mukaan ja saada parhaat tarjoukset yhdellä silmäyksellä. Vertaile esimerkiksi tuulilasinpuhdistusaineita seuraavilta huippumerkeiltä, kuten 4MAX ja CASTROL. Käsittelemme tilauksesi mahdollisimman nopeasti ja lähetämme sinulle tuulilasinpuhdistusaineen ilman pakkasnestettä tai muita autoteollisuuden tuotteita muutaman päivän kuluessa. Laadukkaiden tuotteiden ostaminen voi olla helppoa ja kätevää Autotarvikkeet tee autosi kesäkuntoon ja tilaa tuulilasin puhdistusaine ilman pakkasnestettä, jotta näet kuljettajan istuimelta kirkkaasti!