Varaosat ja tarvikkeet BMW 5

Valitse malli BMW 5 ja osta sopivat varaosat

BMW 5

Suosittu BMW 5-sarja on osa BMW:n ylempää keskiluokkaa. Tätä mallisarjaa on tarjottu vuodesta 1972. Melkein 20 vuotta myöhemmin BMW kehitti BMW 5 -sarjan Touringin. Myös vuonna 2003 esitelty BMW 5-sarjan E60, joka on saatavana lisävarusteena älykkäällä xi/xDrive-nelivedolla, uudistettiin. Kaikki BMW 5 -sarjan automallit tekevät vaikutuksen eleganssilla ja suorituskyvyllä ja vakuuttavat monipuolisilla ominaisuuksilla jokapäiväisessä ajossa, kuten valinnaiset BMW ConnectedDrive -kuljettajan apujärjestelmät tai tehokkaat bensiinimoottorit BMW 520i Sedanissa, BMW 528i. Sedan, BMW 535i Sedan ja BMW 550i Sedan, mutta myös moderneimmat dieselmoottorit, kuten erityisen taloudellinen BMW 518d Sedan, BMW 520d Sedan, BMW 525d Sedan, BMW 530d Sedan, BMW 535d Sedaon tai vaikuttavan dynaaminen M550d xDrive Sedan.

Käytetyt tai uudet autot - varaosat BMW 5:lle Motointegratorissa

Jopa dynaaminen ja tehokas BMW 5 -sarja joutuu käsittelemään kuluvia osia ja tarvitsee ajoittain oikeat BMW 5 -sarjan varaosat. Vialliset tai vaurioituneet osat on vaihdettava ennemmin tai myöhemmin. Motointegrator verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman varaosia BMW 5-sarjan autoihin ja takaa parhaat hinnat. Motointegraattorien laaja valikoima sisältää yli miljoona tuotetta useille automerkeille. Tarjotut osat, mukaan lukien osat BMW 5-sarjaan, vakuuttavat luotettavien valmistajien korkeimmalla laadulla. Löydä oikeat varaosat BMW 5 -sarjaan Motointegrator-verkkokaupasta helposti avainnumeron tai valmistajan mukaan ja osta turvallisesti ja helposti kotoa käsin. Motointegrator tarjoaa autollesi kaikki tarvittavat osat ja tarvikkeet BMW 5-sarjaan

Parhaat BMW 5 -mallit

BMW 5 -sarjan iskunvaimentimen vaihto

Ajoneuvossa esiintyvän tärinän vaimentamiseksi ja hallitsemiseksi on välttämätöntä, että iskunvaimentimet toimivat oikein. Jos BMW 5-sarjan iskunvaimentimet ovat viallisia, ne on ehdottomasti vaihdettava. Motointegrator verkkokaupasta löydät kaikki varaosat BMW 5-sarjaan ja moniin muihin suosittujen automerkkien automalleihin tunnetuilta valmistajilta, kuten Kayaba, Sachs ja Monroe. Korkealaatuinen Super Touring Sachs 310 275 -isku on saatavilla Motointegratorilta edulliseen hintaan, ja se saa BMW 5 -sarjan takaisin tielle.

BMW 5 -sarjan jarrupalojen ja -levyjen vaihto

Koska jarrut ovat epäilemättä yksi auton tärkeimmistä osista, vika on hengenvaarallinen. Säännöllisin väliajoin, 30 000–90 000 mailin välein, auton omistajien on ehdottomasti vaihdettava jarrulevynsä. Motointegrator tarjoaa parhaat tuotteet tunnetuilta valmistajilta, kuten Bosch, Brembo tai ATE, ja tekee BMW 5 -sarjan jarrulevyn vaihtamisesta helppoa. Vastaavia BMW 5 -sarjan autonosia, kuten ATE:n jarrulevy, on saatavilla sensaatiomaisen alhaisin hinnoin

Vinkki: BMW 5 -sarjan jarrulevyjä vaihdettaessa kannattaa vaihtaa myös BMW 5 -sarjan jarrupalat. Motointegrator-verkkokaupassa on myös lyömättömiä tarjouksia BMW 5 -sarjan jarrupaloista.

BMW 5 -sarjan ilmansuodattimen vaihto

Bensiini- ja dieselmoottoreiden palamisprosessi perustuu puhtaaseen ilmaan. Jotta epäpuhtaudet pääsisivät palokammioihin ja öljyyn, ilmansuodattimen on suodatettava kertynyt lika ennen kuin se pääsee imureitille. Motoingertrator-verkkokaupassa on lukuisia BMW 5-sarjan ilmansuodattimia saatavilla Knechtiltä, ​​Topranilta ja monilta muilta valmistajilta. Ilmansuodattimen vaihtaminen useimmissa malleissa, kuten BMW 5-sarjassa, on yksinkertainen ja edullinen tapa. Motointegratorilta löydät valikoiman parhaita BMW 5-sarjan varaosia, kuten Mahle Knecht LX 1261 ilmansuodatin parhaaseen hintaan. Lisää varaosia BMW 5-sarjaan odottaa sinua verkkokaupassa!

Varaosat mallille BMW 5

Sijoituskriteerit