-5€ kaikesta

Hihnat ja rullat

(löytyi 6420 tulosta)

Osta hihnat ja rullat autoosi verkossa

Tutustu hihnojen ja rullien monipuoliseen verkkovalikoimaamme. Etsitkö autoosi sopivia kiilahihnan ohjainrullia, kiilahihnoja, jakohihnoja tai kiilahihnan kiristimiä? Motointegratorissa olet oikeassa osoitteessa! Valikoimamme tarjoaa sinulle erilaisia tuotteita erinomaisella laadulla.
Valmistaja CONTITECH

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Hihnat ja rullat.

Kaikki valmistajat

Kiilahihnat, moniurahihnat ja muuta myymälässä

Kiilahihna toimii käyttöhihnana ja siirtää moottorin tehon apuyksiköihin, kuten generaattoriin tai jäähdytysvesipumppuun. Kyseessä on kiilahihnojen kehittyneempi muoto, jossa on pituussuunnassa kulkevat harjanteet, jotka voivat siirtää suurempia kuormia ja vievät vähemmän tilaa. Kiilahihnat voivat myös kulua jonkin ajan kuluttua ja ne on vaihdettava. Varsinkin jos kiilahihna vinkuu, se on merkki siitä, että ammattilaisen on tarkistettava se. Tässä yhteydessä on myös syytä tarkistaa kiilahihnan kiristin ja vaihtaa se tarvittaessa. Vinkumista ei missään tapauksessa pidä jättää huomiotta ja jatkaa auton ajamista.

Huippumerkit, huippuhinnat - tilaa autonosat Motointegratorilta

Tarvitsetpa autoosi uusia kiilahihnan kiristimiä tai hihnapyöriä, Motointegrator on oikea osoite. Valtavasta autojen hihnojen ja hihnapyörien valikoimastamme löydät taatusti sinulle sopivan tuotteen. Valitse satojen artikkelien joukosta monilta tunnetuilta valmistajilta - löydät varmasti oikean tuotteen autoosi Conti V-ribbed hihna, BOSCH kiilahihnat, Ruvillen kiristinrullat ja monia muita auton hihnoja ja rullia. Voit suodattaa valikoimaamme lukuisilla suodattimilla, esimerkiksi valmistajan, hintaluokan tai erikoistarjousten mukaan: näin vertailu on erittäin helppoa, ja olet löytänyt ajoneuvoosi sopivat autonosat hetkessä. Vakuutu Motointegratorin erinomaisesta palvelusta - lyhyet toimitusajat ja kattava neuvonta ovat tunnusmerkkejämme. Tilaa jo tänään ja saat uudet kiilahihnat tai muut haluamasi tuotteet kotiin muutamassa päivässä!

Parhaat tuotteet kategoriasta Hihnat ja rullat

Sijoituskriteerit