Varaosat ja tarvikkeet VW Golf

Valitse malli VW Golf ja osta sopivat varaosat

VW Golf

VW Golf: maailmankuulu auto. VW Golf on henkilöautojen sarja valmistajan Volkswagenin kompaktissa luokassa. VW Golf lanseerattiin vuonna 1974 ja on siitä lähtien kirjoittanut vaikuttavan menestystarinan. Golf on jo juhlinut 40-vuotisjuhlavuottaan ja on yksi maailman rakennetuimmista autoista 30 miljoonalla yksiköllä. Kolmi- tai viisiovisen viistoperän tai farmarivaunun perusmallin voimanlähteenä oli kaasuttimella varustettu nelitynnyrimoottori, jonka teho oli 50 hevosvoimaa. Golf I:n tehokkain moottoriversio oli Golf GTI, joten termistä GTI on tullut synonyymi tehokkaille moottoreille, vaikka Volkswagen on julkaissut paljon tehokkaampia moottoreita. Erityisen suosittuja malleja ovat VW Golf VII, VW Golf Variant ja VW Golf Sportsvan, joissa on optimoitu aerodynamiikka ja urheilullinen muotoilu.

Uudet ja käytetyt autot – varaosat VW:lle Motointegratorissa

VW Golf on tehnyt mottonsa "Volkswagen - The Car" -nimellä. Mutta jopa huippuluokan malleissa on vaihdettava tietyt auton osat säännöllisin väliajoin tarpeettomien vaurioiden ja niihin liittyvien kustannusten välttämiseksi. Laaja Motointegrator-verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman Volkswagenin varaosia, myös VW Golfiin sopivia osia. Halusitpa sitten modernisoida uuden auton, klassisen auton tai käytetyn auton, Motointegratorissa on yli viisi miljoonaa osaa saatavilla parhaaseen hintaan. Golfin oikeilla varaosilla mikään ei estä sinua vaihtamasta onnistuneesti lukemattomia autonosia. Etsi vain oikeat VW Golfin osat ja tarvikkeet verkkokaupastamme valmistajan tai rekisterinumeron perusteella ja nauti kaikista verkkokaupan eduista.

VW Golfin parhaat mallit

VW Golf iskunvaimentimien vaihto

Vaurioituneet iskunvaimentimet eivät pysty poistamaan tärinää ajon aikana, mikä tekee ajoneuvosta erittäin vaikeasti hallittavan. Iskunvaimentimet altistuvat absorption ja hajoamisen vuoksi lukemattomille mekaanisille vaikutuksille, ja niiden kuluminen riippuu suurelta osin siitä, millä teillä niillä ajetaan. Motointegrator-verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman varaosia VW:lle, mukaan lukien iskunvaimentimet VW Golfiin. Laadukkaat tuotteet KAYABAlta, MONROElta ja muilta tunnetuilta valmistajilta odottavat sinua. Esimerkiksi VW Golf Premium KAYABA 634812 iskunvaimennin on saatavilla verkossa.

VW Golfin jarrulevyjen ja -palojen vaihto

Jarrujärjestelmä on yksi auton tärkeimmistä osista. Vialliset jarrulevyt ja -palat voivat vähentää ajonautintoa ja ääritapauksissa jopa hengenvaarallisia. Etsitkö uusia jarrulevyjä ja -paloja VW Golf -autoosi? Motointegrator verkkokaupasta löydät laajan valikoiman laadukkaita varaosia VW Golfiin sekä varaosia muihin suosittuihin automalleihin. Motointegratorista löydät laadukkaita varaosia Volkswagen-autoihin tunnetuilta valmistajilta, kuten ATE, Brembo tai Textar. Ainutlaatuinen valikoima VW Golfin jarrulevyjä ovat ABE C3W003ABE jarrulevyt.

Öljynvaihto ja öljynsuodatin VW Golf

Moottoriöljyä käytetään minimoimaan kitkaa ja siten mäntien, venttiilien, akselien, laakereiden ja muiden osien kulumista, vaikka moottoriöljyjä onkin erilaisia ​​automallista riippuen. VW Golfin öljyä vaihdettaessa on selvää, että myös VW Golfin öljynsuodatin on vaihdettava. Motointegrator tarjoaa laajassa verkkokaupassa laajan valikoiman moottoriöljyjä ja öljynsuodattimia VW Golf -autoosi ja vakuuttaa laadukkailla tuotteilla johtavilta valmistajilta, kuten Topran, Purflux ja Mann Filter. Laadukas Mahle Knecht OC 295 öljynsuodatin on saatavilla Motointegrator verkkokaupastamme. Säännöllinen vaihto on välttämätöntä Volkswagenin moottorin toiminnan kannalta.

Varaosat mallille VW Golf

Sijoituskriteerit