Varaosat ja tarvikkeet – VW

Valitse malli VW ja osta sopivat varaosat

VW

VW-varaosa

Ajatko Golfilla vai Passatilla? Varmista sitten VW-varaosiemme laadusta.

Kaksi kirjainta edustaa saksalaista teknologiaa, tarkkuutta ja kansainvälistä huippuluokkaa. 80-vuotias Yritys Volkswagen perustettiin Ala-Saksissa 1930-luvun lopulla ja on yksi maailman suurimmista autonvalmistajista.

Vuonna 1934 Ferdinand Porsche suunnitteli tutun ajoneuvon prototyypin fit for circle. Kolme vuotta myöhemmin prototyyppi sai väliaikainen nimen "Voima ilon kautta". Volkswagenin nimessä ajatellaan Volkswagenin tehtaan rakentamista varsinaiseen Wolfsburgiin. Ilman ryhmää Wolfsburgia ei todennäköisesti olisi olemassa, tai se ei olisi todellisessa koossa; Suuri osa kansalaisista työskentelee yrityksessä ja ajaa myös mallia jostakin konsernin monista merkeistä.

Ensimmäinen VW Beetlen tuotantolinjalla ilmestynyt auto. Todennäköisesti tunnetuin malli, jossa on ilmajäähdytteinen nelisylinterinen bokserimoottori ja takaveto, sitä myytiin 21 529 464 kertaa, kunnes se lopetettiin tuotannossa vuonna 2003. VW, joka suunniteltiin aikoinaan Beetlen "todelliseksi autoksi". Golf on erityisesti ollut kaupallinen menestys vuodesta 1974. Se on yksi kolmesta historian myydyimmästä autosta. Etuvetonsa ja vesijäähdytteisten nelitahtimoottoreidensa ansiosta se on törmännyt yli 30 000 000 kertaa. Kolmannella sijalla on VW Passat yli 15 000 000 myydyllä ajoneuvolla. Vuonna 1973 lanseerattu Passat, jäähdytetyillä vesimoottoreilla ja etuveto on yksi VW:n kestävimmistä malleista.

Ei vain Golf, Polo ja Passat vierivät pois tuotantolinjalta. Volkswagen AG on kasvanut jatkuvasti vuodesta 1966 lähtien, konserniin kuuluu myös Audi, jota seuraa Seat vuonna 1986 ja Skoda vuonna 1991 , ja muutama vuosi myöhemmin Bentley, Lamborghini, Bugatti. Lisäksi Porsche- ja Ducati-moottoripyörät ovat kuuluneet yhtiöön vuodesta 2009. Hyötyajoneuvojen alalla VW valmistaa MAN- ja Scania-merkkien malleja.

Uskollisille Volkswagen-kuljettajille tarjoamme laadukkaita ja edullisia varaosia kaikkiin VW-autoihin. Tarjoamme myös varaosia Audille, Seatille ja Co.

Suosituimmat varaosat suosittuihin VW-malleihin

Ihmiset kaikkialla maailmassa ovat vakuuttuneita saksalaisen tuotannon laadusta, innovatiivisuudesta ja tarkkuudesta ja rakastavat ajaa VW-merkkisiä autoja. Vain Toyota ja Ford voivat voittaa myyntiluvut. Tarjoamme varaosia myös näille merkeille, ei vain VW:lle. VW on yritys, jolla on saksalaiset juuret, eurooppalaiset arvot ja globaali vastuu. Volkswagenille kestävän kehityksen ohjaava periaate on lähtökohta pitkän aikavälin yrityspolitiikalle, joka vastaa paitsi taloudellisiin, myös ympäristöllisiin ja sosiaalisiin haasteisiin. Volkswagen-konserni kehittää, valmistaa ja myy autoja ja palveluita maailmanlaajuisesti tarjotakseen asiakkailleen mahdollisuuden yksilölliseen liikkuvuuteen houkuttelevilla ratkaisuilla.

Liikkeestämme löydät oikeat varaosat VW:llesi. Älä vaaranna vahingoittaa korkealaatuista ajoneuvoasi halvoilla VW-varaosilla Aasiasta ja käytä korkealaatuisia osia VW-autoihin. Täältä saat laatua kohtuulliseen hintaan. Yli viiden miljoonan auton osan ansiosta voimme hyödyntää valtavaa valikoimaa VW-malleja. Toimitamme iskunvaimentimia, jarruja, suodattimia, jousitusjärjestelmiä, pyyhkijöitä, tiivisteitä ja monia muita osia VW-autoosi.