Varaosat ja tarvikkeet – Audi

Valitse malli Audi ja osta sopivat varaosat

Audi

Audin osat

Audi on ollut yksi menestyneimmistä kansallisista ja kansainvälisistä autonvalmistajista Saksassa useiden vuosien ajan. Nykyisessä muodossaan vuonna 1969 perustettu yritys syntyi August Horch Automobilwerke GmbH Zwickausta, joka perustettiin vuonna 1909 ja nimettiin myöhemmin uudelleen Audi Automobilwerke GmbH Zwickauksi. Näin Audilla on yli sadan vuoden perinne. Audi oli ensimmäinen saksalainen autonvalmistaja, joka sai yleisen käyttöluvan katalysaattorilla varustettuihin ajoneuvoihin vuonna 1983, minkä jälkeen ensimmäinen suoraruiskutusturbodieselmoottori, myös Audilta. Samalla vuosikymmenellä valmistettiin ja esiteltiin myös ensimmäinen alumiinikori, ja Audi A2:sta tuli myös ensimmäinen viisiovinen ja kolmiovinen auto. Jatkuva suorituskyky ja aina moderni muotoilu ovat tehneet A4-sarjasta yhden Audin suosituimmista malleista, sillä pelkästään 1970-luvulla myytiin yli 1,1 miljoonaa ajoneuvoa. Audin autonosista on tullut erittäin suosittuja yhtiön jatkuvasti korkeiden myyntilukujen ansiosta. Nykyään Audi, kuten Porsche, < u>Skoda osoitteessa Seat, osa VW Groep, yksi maailman suurimmista autonvalmistajista.

Osta Audin varaosia netistä Motointegrator.fi

Myymälässämme tarjoamme varaosia nykyisten ja aikaisempien ajoneuvosukupolvien Audi-malleihin sekä varaosia VW:lle ja muille ryhmän merkeille. Löydät osia Audi-ajoneuvoihin, kuten suosittuihin A4- ja A3-malleihin, mutta myös Q5- ja Q7-maastoautoihin sekä A5 Coupeen tai Audi TT:hen. Tarjoamme vain korkealaatuisia Audi-auton osia, joihin voit joka tapauksessa luottaa ja jotka täyttävät korkeimmat vaatimukset yhteensopivuuden ja käyttöiän suhteen. Sama koskee Porschen, Mercedes Benzin ja monien muiden merkkien autonosia. Audin suosituimpia varaosia myymälässämme ovat esimerkiksi jarrujärjestelmän osat, kuten jarrulevyt ja jarrupalat. Mutta myös pakojärjestelmän osia, kuten äänenvaimentimia tai täydellisiä pakojärjestelmiä, ostetaan mielellään. Audin autonosat vastaavat OEM-standardia ja sopivat siksi kaikkiin korjauksiin, huoltoihin ja myös huoltotarkoituksiin rajoituksetta.

Suosituimmat Audi-mallit

Laaja valikoima korkealaatuisia osia

Yhteensä yli miljoonan auton osamme joukosta löydät suuren määrän Audiin sopivia osia. Hyödynnä edut, joita vain erikoistunut jälleenmyyjä voi tarjota sinulle. Meiltä ostat Audin varaosia paitsi parasta laatua, myös erityisen edulliseen hintaan. Lisäksi toimitamme nopeasti ja helposti suoraan kotiisi. Katso myös klassinen auto BMW:lle , Opel ja muita merkkejä myymälässämme