Motointegratorin kupongit toukokuussa 2024

Motointegratorin alennuskupongit löytyvät etusivulta tai sosiaalisista verkostoistamme.


Täältä löydät yleiskatsauksen nykyisistä alennuskampanjoistamme:

Alennus Alennuskoodi
-5€ kaikesta** 5EURO (klikkaa alla olevaa banneria)
-3% jarruosista* PITSTOP3 (klikkaa alla olevaa banneria)
-5€ suodattimista, valaistuksesta ja matkatavaroiden kuljetuksesta** CAMPING2024 (klikkaa alla olevaa banneria)

*Tilauksen vähimmäisarvo: 30 €


**Tilauksen vähimmäisarvo: 150 €


Hyvin pidetty ja huollettu auto

Motointegrator-alennuskoodeilla saat alennuksia kaikista tuotteista, joita tarvitset ajoneuvosi optimaaliseen kunnossapitoon. Olipa kesä, syksy, talvi tai kevät, autosi tarvitsee erityistä huolenpitoa. Motointegrator tarjoaa sinulle säännöllisesti alennuksia, jotka vastaavat ajoneuvosi sesongin tarpeita. Verkkosivuiltamme löydät varaosat, öljyt, renkaat, tarvikkeet ja paljon muuta!

Se on niin nopea ja helppoa: napsauta vain banneria ja sinut ohjataan halutun kategorian sivulle.


Suosituimmat Motointegrator-kupongit ja -alennukset toukokuussa 2024


FAQ - Usein kysytyt kysymykset

Sinulla on alennuskoodi. Miten voit lunastaa sen?

Alennuskoodi on kirjaimia tai numeroita sisältävä merkkijono, joka lisätään ostoskoriin ennen tilauksen vahvistamista. Käytämme monenlaisia ​​alennuskoodeja, joiden ansiosta säästät prosentin tai vastaavan summan tilauksestasi valituissa tuotteissa ja tuoteryhmissä. Huomaa, että joillakin alennuskoodeilla on vähimmäis- tai enimmäisostoraja. Voidaan lunastaa vain yksi alennuskoodi per tilaus.


Alennuskoodi ei toimi. Mitä minun pitäisi tehdä?

Jos alennuskoodisi ei toimi, tarkista, että voimassaoloaika ei ole umpeutunut, että sitä ei ole käytetty tai että olet syöttänyt sen oikein. Jos on kyse muusta ongelmasta, ota meihin yhteyttä.

Sähköposti: [email protected]

Asiakaspalvelu: +49 (0) 30 3080 8048


Voidaanko alennuskoodeja lunastaa useita kertoja?

Alennuskoodimme voidaan yleensä lunastaa useita kertoja kampanjajakson aikana, mutta niitä ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Mukautetut kupongit voidaan lunastaa vain kerran, ja ne vanhenevat tietyn ajan kuluttua.


Mitä tuotekategorioita alennuskoodit koskevat?

Sovellettavat tuotekategoriat riippuvat tarjouksesta ja voivat joskus sisältää useita tuoteluokkia tai ryhmiä, kuten jarrujärjestelmät, suodattimet tai ajovalot. Jos alennuskoodi soveltuu (melkein) kaikkiin kategorioihin, se koskee koko tuotevalikoimaa (yleensä renkaita lukuun ottamatta). Muussa tapauksessa kiinnitä aina huomiota kuvaukseen tai katso lisätietoa täältä.