Varaosat ATE
ATE

ATE-autonosat

Ajoneuvojen varaosien alalla ATE-tuotemerkki tunnetaan ennen kaikkea korkealaatuisista jarruistaan. Jarrujen liiallisen kulumisen estämiseksi valmistaja käyttää valmistuksessa yksinomaan korkealaatuisia materiaaleja. Tällä segmentillä valmistetaan muun muassa jarrupaloja, jarrulevyjä ja muita tuotteita. Motointegratorista löydät ATE-autonosat edullisesti ja tavalliseen parhaaseen laatuun.

katso lisää >>

ATE:n tuotevalikoima

ATE tunnetaan myös jarrujen asiantuntijana, ja se valmistaa tuotteita seuraavissa luokissa:

  • Levyjarrut: ATE:n levyjarrut täyttävät uuden ECE R90 -standardin, joten laatu ei ole vain lupaus vaan myös suoritus. Alkuperäisten jarrupalojen lisäksi, joita saat myös OEM-laatuisina Motointegratorista, ATE tarjoaa myös keraamisia jarrupaloja sekä PowerDisc-, ECER90- ja muita vaihtoehtoja.
  • Rumpujarrut: tässä luokassa ATE tarjoaa sekä rumpujarrukenkiä että jarrurumpuja. Hyvää yhdistelmää varten valmistaja tarjoaa ostajille myös TopKit-paketteja.
  • Jarrunesteet: Jarrunesteet on sovitettu yksittäisiin käyttökohteisiin ja ne toimivat täydellisesti yhteen. Olipa kyseessä sitten pieni auto, urheilullinen sedan tai klassikkoauto - ATE:n jarrunesteet sopivat kullekin ajoneuvolle, jotta se toimii täydellisesti. Valmistajalla on saatavana lukuisia säiliökokoja, jotka sopivat myös kaikkiin yleisiin ajoneuvotyyppeihin. Samalla ATE tarjoaa nesteiden pidemmän kestävyyden ja optimoidun yhteensopivuuden.
  • Hydrauliset osat: hydraulisten osien kategoriaan kuuluvat pääasiassa turvallisuuteen liittyvät osat. Näihin tuotteisiin kuuluvat esimerkiksi jarrusatulat, jarrupääsylinterit, pyöräsylinterit, jarrutehostimet, jarruvoiman säätimet, jarruletkut, ohjausyksiköt ja sähköiset seisontajarrut.
  • Kytkimen osat: ATE tarjoaa sekä mekaanisia että hydraulisia kytkinosia. Tuoteryhmä jakautuu kytkinsylintereihin, kytkinvaijereihin ja käsijarruvaijereihin.
  • Pyörän nopeusanturit: valmistaja ei tarjoa asiakkailleen ainoastaan tuotteita, vaan myös niihin liittyvää palvelua. Älykkäät anturit ovat tässä avainsana. ATE:n diagnostiikkalaitteet auttavat esimerkiksi havaitsemaan pyörimissuunnan tai pysähtyneisyyden. Passiiviset ja aktiiviset pyöräanturit sekä vianmäärityslaitteet kuuluvat myös valmistajan valikoimaan.

Mainittujen tuotteiden lisäksi ATE erottuu myös autoteollisuutta varten valmistettujen työkalujen osalta.

Valmistaja ATE

ATE: lla on yli 100 vuoden kokemus, ja se on yksi jarrumarkkinoiden vanhimmista ja menestyneimmistä valmistajista. Yritys kuuluu myös Continentaliin, joka on yksi maailman suurimmista autoteollisuuden alihankkijoista.

ATE:n historia

Alfred Teves perusti yrityksen vuonna 1906. Mitteldeutsche Kühlerfabrik perustettiin jo vuonna 1909 yhdessä insinööri Matthäus Braunin kanssa, ja asiakkaiksi saatiin merkittäviä valmistajia, kuten Audi, Wanderer ja Hansa.

Laadukkaiden männänrenkaiden ja jarrujärjestelmien avulla yritys sai jalansijaa autoteollisuuden alihankintamarkkinoilla. Vuonna 1926 ATE:n ensimmäinen hydraulinen jarrujärjestelmä asennettiin autoon. Teknisen kehityksen ja uudenlaisen valuprosessin avulla valmistaja pystyi edelleen laajentamaan markkina-asemaansa. Vuonna 1958 ATE patentoi suunnitteluperiaatteen "negatiivinen ohjauksen kallistussäde", joka takaa optimaalisen raidevakauden jarrutuksen aikana. Myös levyjarrujen laajamittainen tuotanto alkoi tänä vuonna koko Saksassa.

ATE kehitti ensimmäisen sarjatuotantokelpoisen lukkiutumattoman jarrujärjestelmän vuonna 1980, ja vain neljä vuotta myöhemmin se tuli sarjatuotantoon integroituna ABS-järjestelmänä. Vuonna 2002 ajotekniikka ja ajovakaus saivat uuden ulottuvuuden, kun ensimmäinen aktiivisella ohjaustehostimella varustettu ESP otettiin käyttöön.

Tätä seurasi vuonna 2005 uusi jarruneste, joka oli silloisten standardien mukaan erityisen ohutta. Tämä soveltui erityisen hyvin elektronisten jarrujärjestelmien (kuten ABS ja ESP) hydrauliikkaan. Viisi vuotta myöhemmin esiteltiin vähäpölyiset ja tuolloin hyvin innovatiiviset ATE Ceramic -jarrupalat. Myös ATE Classic -mallisto aloitti toimintansa tuolloin. Näin ATE-brändi kehittyi pienestä teollisesta toimistosta merkittäväksi yritykseksi autoteollisuuden tarviketeollisuudessa.

Yli 100 ATE:n jarrupalojen materiaaliseosta

ATE:llä on ISO 9001 -standardin mukainen sertifioitu laadunhallinta kaikissa tuotantolaitoksissa. Tämä sertifikaatti asettaa korkeat vaatimukset asiakaslähtöisyydelle, johtamiselle ja muille laatukriteereille. Jatkuvan parantamisen prosessi on myös osa standardia.

Tämä näkyy myös siinä, että ATE:n jarrupaloissa käytetään yli 150 erilaista materiaaliseosta. Ne valitaan ajoneuvojen sarjan ominaisuuksien mukaan. Kilpailijat valitsevat ainakin omien tietojensa mukaan yleensä neljästä viiteen materiaalia, kun taas ATE voi ylpeillä huomattavasti useammalla komponentilla.

Testatun turvallisuuden osalta ATE voi myös väittää, että yritys menee paljon pidemmälle kuin ECE R90 -standardi. Jarrupalojen on kestettävä Saksan tieliikenneturvallisuutta koskevat vaatimukset, mutta ATE ylittää ne ja tarjoaa vieläkin parempaa laatua. ECE R90 -standardissa vaaditaan 14 lakisääteistä vaatimusta. ATE puolestaan tuottaa tuloksia yli 50 vaatimuksen osalta, joten jarrupalat eivät ainoastaan täytä lakisääteisiä vaatimuksia, vaan ylittävät ne laadullisesti huomattavasti.

ATE:n kestävä kehitys

Yritys ATE mainostaa iskulauseellaan, että se haluaa tehdä liiketoimintaa tulevaisuudessa eikä tulevaisuuden kanssa. Tämä tarkoittaa, että kestävä kehitys on tärkeä asia Continentalilla ja siten myös ATE:llä. Yrityksen korkeat periaatteet liittyvät ympäristönsuojeluun, työterveyteen ja -turvallisuuteen sekä terveydensuojeluun.

ATE käyttää komponenttiensa valmistuksessa ympäristöystävällisiä materiaaleja ja keskittyy kestäviin tuotteisiin. Valmistaja on 1980-luvulta lähtien käyttänyt ainoastaan solmuvapaita tuotteita, ja 1990-luvun lopusta lähtien myös yrityksen kitkamateriaalit ovat olleet raskasmetallivapaita. ATE on lisännyt valikoimaansa myös kunnostetut jarrusatulat.

ATE autonosat - tilaa edullisesti verkossa

Motointegratorista löydät laajan valikoiman ATE:n jarrupaloja ja jarrulevyjä. Etsi sopiva varaosa hakutoiminnolla ja tilaa se kätevästi kotoa käsin. Tilaamasi osat toimitetaan nopeasti. Jos sinulla on kysyttävää varaosasta, asiakaspalvelumme on käytettävissäsi milloin tahansa puhelimitse tai sähköpostitse. ATE:n varaosat ovat osa yli viiden miljoonan varaosan valikoimaa, joka vakuuttaa sekä laadulla että hinnalla.

Yrityksen perustamisvuosi: 1907
Verkkosivusto (Suomi): http://www.ate.de/
Verkkosivusto (maailma): http://www.ate-brakes.com/
ATE
Kaikki valmistajat 0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z