CASTROL

Castrol-öljyt

Castrol-yritys perustettiin vuonna 1899, ja se tuli nopeasti tunnetuksi korkealaatuisilla voiteluaineillaan. Yritys on ollut maailman markkinajohtaja jo vuosia, ja voiteluaineita jaetaan 145 maassa. Lukuisat työntekijät ympäri maailmaa koordinoivat, kehittävät ja testaavat, jotta erittäin korkealaatuiset Castrol-moottoriöljyt ja -voiteluaineet ovat aina saatavilla parhaalla mahdollisella laadulla. Yritys myös mukauttaa tuotteitaan jatkuvasti kehittyvään ja innovatiiviseen teknologiaan. Samalla Castrol on myös ympäristötietoinen yritys, joka parantaa jatkuvasti valmistusprosessiaan minimoidakseen ympäristövaikutuksensa. Castrolin tuotteita ostavat voivat olla varmoja siitä, että ne täyttävät lupauksensa. Tämä on myös tehnyt yrityksestä markkinajohtajan.

katso lisää >>

Castrol-voiteluaineiden historia

Castrol on tarjonnut poikkeuksellisen korkealaatuisia voiteluaineita ja moottoriöljyjä jo vuosien ajan. Castrolin - silloin nimellä CC Wakefield & Company - perusti vuonna 1899 Charles "Cheers" Wakefield. Aluksi perustaja myi vain voiteluaineita rautateille ja raskaille koneille. 1900-luvun alussa yritys alkoi kehittää öljyjä autoihin ja lentokoneisiin. Kehityksen aikana yrityksen tutkijat havaitsivat, että risiiniöljyn koostumus oli täydellinen ja se kesti myös korkeita lämpötiloja. Vastikään kehitetyn tuotteen nimi oli Castrol-öljy, jota John Alcock ja Arthur Brown käyttivät jo vuonna 1919 ensimmäisellä non-stop Atlantin ylittävällä lennolla. Castrol on nyt osa BP-konsernia, mutta se on säilyttänyt identiteettinsä ja perinteensä. 

Asiantunteva kumppani, jolla on korkein laatu

Castrol pitää erityisen tärkeänä korkealaatuisia voiteluaineita ja moottoriöljyjä. Tämä tekee yrityksestä pätevän kumppanin autoteollisuuden alalla. Englantilainen yritys toimii kuitenkin myös merenkulku- ja ilmailualalla sekä teollisuudessa yli 40 maassa. Yhtiöllä on noin 7 000 työntekijää, ja se toimittaa ja palvelee yli 140 maata, 2 000 kumppania ja 800 satamaa. Maailmanlaajuiset tutkimus- ja kehityskeskukset ovat laajentuneet 13:een. Näissä keskuksissa kehitetään ja testataan vuosittain satoja uusia moottoriöljyjä, voiteluaineita ja muita tuotteita. Korkeimman laadun varmistamiseksi Castrol tekee tiivistä yhteistyötä johtavien ajoneuvovalmistajien, kuten Audin, Fordin, Volkswagenin, Hondan ja MANin kanssa. Tämä on ainoa tapa parantaa laatua säännöllisesti. 

Castrolin tuotteet ovat innovatiivisia ja monipuolisia

Castrolin tuotteiden valikoima on laaja, ja yhtiö tarjoaa voiteluaineita lähes kaikkiin moottoreihin ja koneisiin. Castrol kehittää erityisesti moottoriöljyjä, mutta myös vaihteistoöljyjä ja erikoistuotteita auto-, kaksipyörä- ja hyötyajoneuvosektorille. Yritys tarjoaa kuitenkin myös korkealaatuisia voiteluaineita merenkulkuun, ilmailuun ja teollisuuteen. Castrol Edge, Castrol Magnatec ja Castrol GTX ovat kolme tuoteryhmää autoteollisuuden alalla. Erityisesti Castrol Edge titaanilla varustetun tuotteen, joka otettiin käyttöön Saksassa vuonna 2014, sanotaan kaksinkertaistavan öljykalvon lujuuden. Samalla se vähentää kitkaa moottorissa. Castrol Magnatec- ja Castrol GTX -tuotesarjoissa on myös enemmän viskositeettia. 

Castrolin valikoimaan kuuluvat seuraavat tuotteet: 

  • Moottori√∂ljyt¬†
  • Ajoneuvojen √∂ljyt¬†
  • Moottoripy√∂r√§√∂ljyt¬†
  • Voiteluaineet ja hoitotuotteet¬†
  • Nelitahtimoottoreiden √∂ljyt 4T¬†

Yrityksen pääasialliset myyntimarkkinat ovat todennäköisesti Castrol-moottoriöljyt. Moottoripyöräöljyjen lisäksi tähän kuuluvat myös Castrol 4T -moottoriöljyt ja 2T -moottoriöljyt. Lisäksi Castrolin vaihteistoöljyt ovat yritykselle tärkeitä myyntimarkkinoita. Ne täyttävät kaikki korkeimmat laatuvaatimukset, mikä osoittaa, että yritys on tuottanut jo yli 100 vuotta ja pystyy silti aina mukautumaan innovatiiviseen teknologiaan. Sillä ei ole merkitystä, onko kyseessä Castrolin synteettinen vai mineraalipohjainen moottoriöljy. Castrol-voiteluaineet pitävät, mitä ne lupaavat. 

Castrolin jäähdytys- ja pakkasnesteet kylmiä päiviä varten

Perinteinen yritys Castrol ei valmista ainoastaan moottoriöljyjä ja voiteluaineita. Maailman markkinajohtaja kehittää ja valmistaa myös jäähdytys- ja pakkasnesteitä. Ne suojaavat luotettavasti moottoria kylmän aiheuttamilta vaurioilta. Laadukkaat nesteet varmistavat myös, että moottorin suorituskyky säilyy alhaisimmissa lämpötiloissa. Uusimman teknologian ansiosta Castrolin jäähdytysnesteiden ja jäätymisenestoaineiden pitäisi taata moottorin pidempi käyttöikä. 

Sama koskee Castrolin jarrunesteitä. Ne on kehitetty ja valmistettu kaikkein vaikeimpiin käyttöolosuhteisiin. Näin varmistetaan jarrujärjestelmän toiminta ja luotettavuus korkeimpien turvallisuusvarotoimien avulla.  

Castrol ja ympäristö

Castrolilla ympäristötietoisuus on ensiarvoisen tärkeää. Riskejä arvioidaan jatkuvasti uudelleen ja uudelleen. Samalla kehitetään myös hätäsuunnitelmia. Yrityksessä työntekijöiden, asiakkaiden tai liikekumppaneiden suojelun lisäksi myös ympäristönsuojelu on tärkeintä. Tästä syystä yrityksen prosessit ovat tarkasti jäsenneltyjä. Uusia prosesseja testataan jatkuvasti, jotta ympäristö ei saastuisi liikaa. Myös tuotteiden koostumusta parannetaan jatkuvasti, jotta kemialliset aineet voidaan korvata luonnollisilla aineilla.

Mielenkiintoisia faktoja Castrolista ja nopeusennätyksistä

Charles C. Wakefield oli alusta alkaen hyvin yritteliäs ja tuki yksinäisiä kuljettajia autokilpailuissa tekemällä yhteistyötä heidän kanssaan. Näin Castrolin tuotemerkki tuli tunnetummaksi ja toisaalta saavutettiin uusia nopeusennätyksiä erilaisissa autokilpailuissa ja -kisoissa. Erityisesti vuosina 1920-1930 Castrol oli usein mukana nopeusennätyksissä. Mutta Castrolin moottoriöljyt olivat myös osallisina näissä vuonna 1983 tai 1987. Esimerkiksi vuonna 1983 Richard Noble saavutti huippunopeuden 1 019,468 km/h. Andy Green puolestaan rikkoi äänirajan Thrust SSC:llä saavuttaen 1 227,983 km/h nopeuden. Yritys oli ensimmäinen sponsori ThrustSSC:n kehittämisessä. Kaikkiaan Castrol oli mukana yhdessätoista nopeusennätyksessä.  

Osta Castrol-voiteluaineita edullisesti

Verkkokaupastamme löydät lukuisia edullisia Castrolin moottoriöljyjä ja voiteluaineita. Löydät myös noin 5 miljoonaa korkealaatuista varaosaa ja tarviketta verkosta. Tarjoamme tietenkin nopean toimituksen 2-4 työpäivän kuluessa. Lisäksi verkkokauppamme puolesta puhuu korkea asiakastyytyväisyys. Onko sinulla kysyttävää? Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään milloin tahansa. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, sinulla on tietenkin mahdollisuus mutkattomaan palautukseen. Osta Castrol-voiteluaineita nyt Motointegratorin palkitusta verkkokaupasta erityisen edulliseen hintaan.

Yrityksen perustamisvuosi: 1899
Verkkosivusto (Suomi): http://www.castrol.de/
Verkkosivusto (maailma): http://www.castrol.com/
CASTROL
Kaikki valmistajat 0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z