FEBI BILSTEIN

febi bilstein -autonosat

febi bilstein on yksi parhaista autojen varaosien tuotemerkeistä. Jarrujärjestelmät, ohjausjärjestelmät, jousitustekniikka, moottorin kiinnitystekniikka tai sähköt - tarvitsitpa mitä tahansa febi bilstein -autovaraosaa, löydät sen varmasti Motointegratorilta. Tarjoamme yli viisi miljoonaa varaosaa tunnetuilta valmistajilta. Alkuperäiset varaosat vakuuttavat lyömättömillä hinnoilla. Käytä yksinkertaista hakuamme löytääksesi nopeasti sopivan febi bilstein -varaosan.

katso lisää >>

febi bilsteinin tuotteet

Ohjauksen kuluvat osat, kuten akselitapit, kiertokanget tai raidetangot, yhdystangoista ja vakaajista pyöränpultteihin ja -muttereihin - tämä on febi bilstein -tuotemerkin monipuolisuus. Laadukkaat iskunvaimentimet saivat erityisen hyvän vastaanoton. Nämä ovat myös tyypillisiä ajoneuvon kuluvia osia, jotka on aika ajoin vaihdettava. 

Valmistajan valikoimaan kuuluvat myös jarrujärjestelmän osat, kuten jarrupalat ja levyjarrut, sekä jousituksen osat, kuten ohjausvarret ja olka-akselit. Koska myös nämä ovat kuluvia osia, löydät sopivat varaosat alkuperäislaadulla täältä verkkokaupastamme.

febi bilsteinin jarrut

Kuluminen vaikuttaa usein myös itse jarrujärjestelmään, sillä yksittäisiin osiin voi toisinaan kohdistua hyvin voimakkaita voimia. Sen vuoksi on tärkeää huoltaa ne säännöllisesti, sillä muutoin niillä voi olla negatiivisia vaikutuksia ajoturvallisuuteen. Tämä tarkoittaa, että kuluneet tai vialliset jarrulevyt tai jarrupalat voivat olla osasyyllisiä onnettomuuteen. 

febi bilsteinin tuotteet kattavat noin 98 prosenttia kaikista Euroopassa rekisteröidyistä ajoneuvoista. Asiakastyytyväisyys on yritykselle erittäin tärkeää, minkä vuoksi nykyisiä tuotteita kehitetään ja optimoidaan jatkuvasti. Febi bilstein -tuotteiden laatua valvotaan seuraavien vaiheiden avulla:

 • suorituskyvyn testauspenkki (mukaan lukien jarru-, melu- ja kulumiskäyttäytymisen testaus)
 • kovuuden, leikkauslujuuden ja puristuslujuuden kemiallinen ja fysikaalinen testaus
 • lämmönjohtavuuden, kulumiskäyttäytymisen ja jarrujen haalistumisen testaus
 • säännölliset saapuvien tavaroiden tarkastukset

Ohjaus ja jousitus febi bilsteinilta

Henkilöautojen ohjauksen ja jousituksen alalla yritys tarjoaa pääasiassa seuraavia tuotevalikoimia:

 • Aksiaaliset nivelet
 • ProKit-tuotteet
 • Tukivarret
 • Raidetangot
 • Raidetangon päätykappaleet
 • Tukinivelet
 • Yhdystangot

febi bilstein -tuotteille on ominaista korkea asennustarkkuus, kestävyys, tiukat laatuvaatimukset ja ajoneuvovalmistajien vaatimusten noudattaminen.

febi ProKit

febi bilstein haluaa kasvaa edelleen ja jatkaa ideoiden keräämistä. ProKitin avulla yritys on kehittänyt innovatiivisen tuotesarjan, jonka avulla voidaan säästää aikaa ja rahaa. Nämä sarjat sisältävät kaikki kyseiseen korjaukseen tarvittavat osat. febi ProKit on saatavana esimerkiksi seuraaviin komponentteihin:

 • Tukivarsi
 • Raidetanko
 • Jousituksen tukilaakeri
 • Akselipalkin laakerit
 • Vakaajat
 • Raidetangon päätykappale

Näin ollen febi ProKit on käytännöllinen, räätälöity kokonaisratkaisu kulloiseenkin korjaustarpeeseen. 

Valmistaja febi bilstein

febi bilstein perustettiin vuonna 1844, ja se on saksalainen hyötyajoneuvojen ja autojen varaosien valmistaja ja jälleenmyyjä. Yritys sijaitsee Ennepetalissa, Saksassa, ja sen palveluksessa on noin 1650 työntekijää. febi bilsteinin varaosia myydään yli 130 maassa. 

febi bilsteinin historia

Ferdinand Bilstein perusti yrityksen yli 150 vuotta sitten, ja se kävi kauppaa sekä ostetuilla että itse valmistetuilla metallituotteilla. Vuonna 1880 tuotanto siirtyi sorvattuihin ruuveihin ja muttereihin. Tuotteita kehitettiin jatkuvasti edelleen, ja vuonna 1921 jousipultit patentoitiin. Vienti lisääntyi niin paljon, että yhtiöiden edustustot perustettiin. Kuorma-autojen varaosien tuotanto aloitettiin vuonna 1951. 90-luvun puolivälissä keskityttiin saksalaisten ja eurooppalaisten ajoneuvomallien varaosiin. Vuodesta 2012 lähtien febi-tuotemerkki on ollut osa Bilstein-konsernia, joten tuotemerkki febi bilstein vakiintui.

febi bilstein -tuotteiden laatu

Luotettavuus on febi bilsteinin tärkein prioriteetti. Tähän kuuluu muun muassa tavaroiden oikea-aikainen toimitus ja ennen kaikkea tuotteiden tasainen laatu. Monet keskitetysti valvotut laadunhallintaan erikoistuneet osastot tekevät tiivistä yhteistyötä tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Tämä tarkoittaa, että kaikkiin tuotteisiin sovelletaan samoja laatuvaatimuksia, jotka taataan säännöllisillä tuotetesteillä. Ennen kuin uusi varaosa sisällytetään tuotevalikoimaan, suoritetaan yksityiskohtainen ensimmäinen näytteenotto. Seuraavia ominaisuuksia tutkitaan:

 • Sovituksen tarkkuus
 • Materiaali
 • Käsittely

Pidennetty takuu febi bilsteinilla

Siirtääkseen valmistajan laatutietoisuuden asiakkaalle ja korostaakseen tuotteiden korkeaa tasoa febi bilstein tarjoaa kaikille varaosille kolmen vuoden valmistajan takuun. Tämä on siis pidempi kuin lakisääteinen takuu. 

Lisäksi varaosien laatu varmistetaan säännöllisillä saapuvien tavaroiden tarkastuksilla, jotta varaosien laatu pysyy tasaisena. Näin varmistetaan, että tuotteet täyttävät täysin sekä yrityksen että markkinoiden laatuvaatimukset.

Tilaa laadukkaita febi bilstein -varaosia netistä

febi bilstein voi ylpeillä vuosien kokemuksella ja kehitystyöllä. Tämä näkyy myös tuotteissa. Täältä Motointegratorista löydät monia febi bilstein -varaosia edullisesti. Tarvitsetko varaosan moottoriin, jarru- tai sähköjärjestelmään? Varaosiemme avulla olet turvallisella puolella. Saat huippulaadukkaita tuotteita lyömättömiin hintoihin. Käytä valmista syöttöpohjaa ja löydä sopiva varaosa febi bilsteiniltä tai muulta autonosien valmistajalta. Jotta sinun ei tarvitsisi odottaa varaosaa kauan, se lähetetään nopeasti. Jos sinulla on kysyttävää tuotteista tai tilauksestasi, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Teemme parhaamme ratkaistaksemme ongelmasi mahdollisimman nopeasti.

Yrityksen perustamisvuosi: 1844
Verkkosivusto (Suomi): http://www.febi.com/febide/startseite.html
Verkkosivusto (maailma): http://www.febi.com/
FEBI BILSTEIN
Kaikki valmistajat 0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z