LEMFÖRDER

Lemförder autonosat

Lemförder-tuotemerkki tunnetaan ensisijaisesti korkealaatuisista jousitusnivelistä, voimansiirron kiinnikkeistä ja ohjausjärjestelmistä. Yritys keskittyy henkilö-, paketti- ja hyötyajoneuvojen varaosiin, joita voit tilata täältä Motointegratorista.

katso lisää >>

Lemförderin tuotteet - jousitus, ohjausjärjestelmät ja paljon muuta 

Nykyaikaisen henkilö- tai pakettiauton ohjaus- ja jousitusjärjestelmään on asennettu noin 70 erilaista yksittäistä osaa. Jousitus- ja ohjausjärjestelmät ovat turvallisuuden kannalta tärkeitä osia, joten niiden suunnittelussa, valmistuksessa ja kokoonpanossa on noudatettava suurinta huolellisuutta. Näin varmistetaan mahdollisimman suuri turvallisuus ja maksimaalinen mukavuus. Lemförder vastaa juuri tähän turvallisuustarpeeseen ja tarjoaa valikoimassaan lukuisia yksittäisiä osia, joita tarvitaan ohjausjärjestelmässä ja jousitusteknologiassa.

Lemförderin kytkentätangot ja raidetangot

Jotta ajoneuvo pysyisi vakaasti tien epätasaisuuksissa ja kaarteissa, tarvitaan kaikkien jousituksen osien yhteistoimintaa. Liukutangot, jotka tunnetaan paremmin nimellä kytkentätangot, varmistavat optimaalisen ajomukavuuden. Lemförderin kytkentätangot voidaan asentaa sekä etu- että taka-akseliin. Ne varmistavat täydellisen vuorovaikutuksen pyöränohjaimen ja vakaajan välillä. Kaarteissa tämä minimoi ajoneuvon sivuttaiskallistuman ja varmistaa turvallisen ja tasaisen tienpidon. Molempiin päihin integroidut pallonivelet täyttävät korkeimmat vaatimukset. Korkealaatuiset materiaalit ja niiden käsittely takaavat paremman liitoksen ohjauskäyttäytymisen, ihanteellisen tiivistyksen ja pienemmän melunsiirron. Lisäksi pitkä käyttöikä on taattu.

Jotta ajoneuvo kulkisi tiellä optimaalisen suorassa, eli pysyisi ajoradalla, on asennettava laadukkaat raidetangot. Kuljettajan ohjausliikkeet välittyvät etupyörille. Lemförderin raidetangot takaavat paremman ajomukavuuden, hallittavuuden ja renkaiden pienemmän kulumisen. Myös raidetankojen liitosten ja nivelten suunnittelulle esitetään suuria vaatimuksia. Vuosien tutkimus- ja kehitystyön ansiosta Lemförder tarjoaa optimaalisia ja laadukkaita ratkaisuja. 

Lemförderin raidetangot tukevat tarkkaa ohjausta ja turvallista ajokäyttäytymistä. Ohjauslaitteeseen kohdistuvat voimat siirretään sisemmän aksiaalinivelen kautta raidetangon kautta ulompaan palloniveleen. Molempien pyörien hienosäätöä varten keskellä on kierre. Tämä hienosäätö on annettava ammattilaisen tai ammattitaitoisen henkilökunnan tehtäväksi, jotta ajoturvallisuus voidaan varmistaa. 

Jousituksen ja voimansiirron laakerointi

Pallonivelten käytön jälkeen tärkein niveltyyppi on kumi-metallilaakeri, jota käytetään pyörien ohjaamiseen. Nämä metallilaakerit siirtävät puristus- ja leikkausvoimia elastisena liitoselementtinä ja eristävät värähtelyjä, rakenteesta kantautuvaa melua ja tärinää. Niitä käytetään, kun tarvitaan samanaikaisesti liikkuvia ja vaimennettuja liitoksia. Henkilöautoon asennetaan noin 15 erilaista kumi-metalliosaa, jotka on suunniteltu pitkäikäisiksi.

Lemförder valmistaa kahta erilaista jousituksen kumi-metalli laakerityyppiä. Toinen on perinteinen laakeri, joka vaimentaa mekaanisesti, ja toinen on taas hydraulinen laakeri. Hydrauliset laakerit toimivat lisäksi öljyllä. Kumielementin sisällä oleva neste muodostaa virtausvastuksen, joka pehmentää toisaalta iskuja ja toisaalta tärinää. Näitä laakereita käytetään kun tarvitaan joustavaa laakeria, jonka vaimennus riippuu taajuudesta. 

Valmistaja Lemförder

Ohjausjärjestelmät, jousitusnivelet tai vaihteiston kiinnikkeet - Lemförder tarjoaa ensiluokkaisia autokomponentteja. Valmistaja on ensimmäinen osoite autoteollisuuden jousituksen ja ohjaustekniikan alaan kuuluville tuotteille. Erityisesti pakettiautojen ja hyötyajoneuvojen kuljettajat luottavat tähän valmistajaan, mutta myös henkilöautojen osat ovat suosittuja.

Lemförderin historia

Jürgen Ulderup perusti Lemförder-yrityksen vuonna 1947 Saksassa. Tuolloin yksi hänen kehittämistään tuotteista oli jo patentoitu: jousituksen kuulalaakeri. Tämä kehitys teki valmistajasta Saksan autoteollisuuden päätoimittajan vuodesta 1948 alkaen. Samana vuonna yrityksen osti suurin saksalainen autonosien valmistaja ZF Friedrichshafen AG, joka oli erikoistunut jousituksen osien toimittamiseen. Vuonna 2000 valmistaja laajensi toiminta-alaansa tarjoamalla ohjauksen osia ja valmiiksi koottuja akseleita. Siitä lähtien yritys on tunnettu uudella nimellään ZF Lemförder AG.

Nykyään ZF Lemförder AG toimittaa tuotteita maailman johtaville autonvalmistajille. Autonosat ovat kuitenkin hyvin suosittuja myös jälkimarkkinoilla Euroopassa, erityisesti Saksassa. Me Motointegratorilla tunnemme Lemförderin autonosien suosion, joten myös tämän valmistajan tuotevalikoimamme on vastaavasti laaja.

Laatua parhaimmillaan

Lemförder on aina kehittynyt ajan mittaan, joten innovatiivisuus on osa jokapäiväistä elämää. Yksittäisissä prosesseissa käytetään uusinta teknologiaa, jotta osat voidaan suunnitella optimaalisesti voiman käytön, materiaalin, mittojen, kestävyyden ja toiminnallisuuden osalta.

Insinöörit ovat onnistuneet valmistamaan komposiittimateriaaleista kevyitä komponentteja, joita käytetään pohjana sarjatuotannossa. Valmistetut tuotteet vakuuttavat turvallisuudellaan ja mukavuudellaan, kun niitä käytetään ajoneuvossa. Tämän varmistamiseksi yritys tarkistaa huolellisesti jokaisen yksityiskohdan. Niin sanotulla toleranssikokeella testataan tarkasti kunkin materiaalin reaktio. Myös voimille altistuminen ja tieolosuhteet tarkistetaan. Näillä koneilla suoritettavilla kokeilla yritys testaa, mitkä tuotteet kestävät äärimmäisiä sääolosuhteita ja työkuormitusta. 

Valmistaja pyrkii optimoimaan kaikki Lemförderin prosessit. Tuotteet valmistetaan uusimpia prosesseja käyttäen. Lisäksi jokaisessa tuotantovaiheessa tehdään sähköinen ja silmämääräinen laatutarkastus. Yritys on sertifioitu TS 16949 -standardin mukaisesti, joten siihen sovelletaan korkeimpia mahdollisia laatuvaatimuksia ja autoteollisuuden tiukimpia auditointeja.

Lemförder autonosat - tilaa edullisesti ja helposti netistä

Jos autoosi on vaihdettava ohjauksen tai jousituksen osia, Motointegratorista löydät alkuperäiset ja korkealaatuiset Lemförderin autonosat. Löydät sopivan varaosan käyttämällä yksinkertaista hakukonettamme. Sen jälkeen kaikki sopivat autonosat näytetään, ja voit tehdä päätöksesi mukavasti kotona. Jos sinulla on kysyttävää tuotteista, tilaamisesta tai muista aiheista, asiakaspalvelumme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Yrityksen perustamisvuosi: 1947
Verkkosivusto (maailma): http://www.zf.com/brands/content/en/lemfoerder/homepage_lemfoerder/homepage_lemfoerder.jsp
Valmistajan luettelo: http://www.zf.com/brands/content/en/lemfoerder/products_lemfoerder/online_cataloge_lemfoerder/webcat3_lemfoerder_1/online_catalog_lemfoerder.html
LEMFÖRDER
Kaikki valmistajat 0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z