LUK

LuK-autonosat

Jos tarvitset ajoneuvoosi uuden kytkimen tai yksittäisiä LuK-merkin varaosia, meiltä löydät laajan valikoiman. Motointegrator tarjoaa noin viisi miljoonaa varaosaa ja lisävarustetta eri valmistajilta, olipa kyse sitten voimansiirtojärjestelmistä, jäykällä tai kaksoismassa-vauhtipyörällä varustetuista kytkinsarjoista, jäykällä vauhtipyörällä varustetuista kytkinsarjoista tai LuKin kytkinlevyistä.

katso lisää >>

LuKin tuotteet

LuK-valikoima sisältää lukuisia varaosia yleisimpiin ajoneuvomalleihin. Tyhjiöpumput, telalaakerit, ohjausjärjestelmän ja voimansiirron komponentit ovat vain muutamia osa-alueita. Yritys on erikoistunut kytkimiin. 

Kytkimet LuKilta

Valmistaja LuK keskittyy kytkimiin, jotka tekevät vaikutuksen korkealla laadullaan ja luotettavuudellaan. Kytkin erottaa voimansiirron moottorista ja vaihteistosta vaihteenvaihdon aikana, jotta voidaan vaihtaa seuraavaksi korkeammalle (tai alemmalle) vaihteelle. Useat vaihteenvaihdot aiheuttavat kytkinlevyjen tai kytkimen hampaiden kulumista ajan myötä. Käynnistettäessä tai vaihdettaessa vaihteita vinkuvat tai jauhavat äänet ovat mahdollisia merkkejä siitä, että kytkin tarvitsee huoltoa. 

Klassisen manuaalivaihteiston lisäksi on olemassa nykyaikaisia ajoneuvoja, joissa on kaksoiskytkinvaihteisto, jossa vaihteisto ja moottori on myös irrotettu toisistaan - mutta automatisoitu ja varustettu kahdella kytkimellä. 

Luk-tuotemerkiltä saat kaikki kytkintekniikat (perinteinen tai itsesäätyvä kytkin, kaksoiskytkin ja muut tuotteet). Jos korjaus on tarpeen, LuK tarjoaa laajan tuotevalikoiman optimaalista korjausta varten. Saatavilla on paitsi sarjoja myös laaja valikoima yksittäisiä osia. 

Seuraavat LuKin kytkimen korjaussarjat ovat saatavilla myös Motointegratorista:

  • LuK RepSet: soveltuu manuaalisiin kytkimiin, mukaan lukien kytkinlevy, laakeri ja kytkimen painelevy.
  • LuK RepSet Pro: soveltuu hydraulisiin kytkinjärjestelmiin, mukaan lukien kytkinlevy, keskuslaakeri, kytkimen painelevy ja laakerisylinteri.
  • LuK RepSet DMF: kytkin ja kaksoismassavauhtipyörä sekä siihen sopivat kiinnitysruuvit.
  • LuK RepSet 2CT: sopii kuiviin ja märkiin kaksoiskytkimiin, mukaan lukien tarvittavat osat vaihtoa varten.

LuKin jäähdytysjärjestelmät

LuK-jäähdytysnestepumppu takaa jäähdytysnesteen kierron, jolloin tarpeeton lämpö siirtyy pois moottorista. Lämmönpoistoa ohjataan eri jäähdytyspiirien termostaateilla. Näin varmistetaan optimaalinen käyttölämpötila, jotta moottori ei kärsi lämpövaurioista eikä kuluta liikaa polttoainetta. 

Nykyaikaisen tuoteteknologian ansiosta jäähdytysjärjestelmä voi toimia vain silloin, kun se on tarpeen tai kun on tarpeen saavuttaa käyttölämpötila nopeammin. Jäähdytysnestepumppu altistuu erilaisille rasituksille, jotka johtuvat esimerkiksi erilaisista jäähdytyspiirissä olevista jäämistä, hiukkasista tai yleisestä kulumisesta. Siksi säännöllinen huolto on tarpeen ajoneuvon asianmukaisen toiminnan varmistamiseksi. 

LuK-tuotemerkki

LuK-tuotemerkki edustaa ensisijaisesti tuotteita, jotka liittyvät ajoneuvojen voimansiirtoon. LuK tekee vaikutuksen myös kytkimien, painelevyjen, kytkinlevyjen ja muiden varaosien laadulla. Yritys on myös pystynyt nopeaan kasvuun kehittämällä ja optimoimalla tuotteitaan jatkuvasti. 

LuKin historia

Schaefflerin veljekset perustivat vuonna 1965 saksalaisen LuK-merkin, joka valmisti kytkimien ja irroitusjärjestelmien komponentteja. Kekseliäisyydellä ja kunnianhimolla veljekset ovat tehneet tuotemerkistä menestyvän. LuK:lle on ominaista käytettyjen materiaalien korkea laatu ja yksittäisten osien tarkka työstö. Tuotantolaitokset avattiin Brasiliassa ja Meksikossa jo vuonna 1970. Vuonna 1974 valmistettiin ensimmäiset LuKin kalvojousitetut tuplakytkimet traktoreihin.

Vuonna 1985 aloitettiin LuK-urheilukytkimien ja kaksoismassavauhtipyörien sarjatuotanto, jota käytti muun muassa autonvalmistaja BMW. 1990-luvulla LuK laajensi tuotevalikoimaansa servopumppuihin ja muihin moottorin, alustan ja voimansiirtojärjestelmän osiin sekä moniin tärinänvaimennukseen liittyviin tuotteisiin. 

Nykyään LuK valmistaa alkuperäisvarusteita maailman johtaville ajoneuvovalmistajille, kuten :

  • Porsche
  • Volkswagen
  • BMW 
  • Mercedes-Benz

LuKin yritysfilosofia

Laatu on LuKille erittäin tärkeää. Laadunvarmistus on näin ollen integroitu suoraan valmistusprosessiin. Esimerkiksi tarkastuksia tehdään säännöllisesti. Työturvallisuutta, energianhallintaa ja ympäristöystävällistä tuotantoa varten on laadittu maailmanlaajuiset standardit. Täyttämällä tiukan eurooppalaisen ympäristönsuojeludirektiivin EMAS:n etuajassa Schaeffler, LuK-tuotemerkin takana oleva yritys, on saanut pallon liikkeelle maailmanlaajuisesti. 

LuK-tuotteet tekevät vaikutuksen laadullaan, tekniikallaan, luotettavuudellaan, kustannustehokkuudellaan ja innovatiivisuudellaan. Laadun osalta kiinnitetään suurta huomiota asiakastyytyväisyyteen ja lakisääteisiin vaatimuksiin. Yrityksen sydäntä lähellä eivät ole vain asiakkaat, vaan myös työntekijät. Luomalla ja ylläpitämällä turvallinen työympäristö, joka edistää terveyttä ja suorituskykyä, varmistetaan yrityksen menestys ja jatkuva olemassaolo. Näitä periaatteita sovelletaan kaikilla aloilla maailmanlaajuisesti.

Tavoitteena on vähentää tai välttää työtapaturmia ja ammattitauteja. Työntekijöiden ja esimiesten onnistunut motivointi on osa tätä filosofiaa, samoin kuin työpaikkojen ja työprosessien parantaminen. Tämä tapahtuu esimerkiksi suunnittelemalla ergonomisia työpaikkoja. 

Schaeffler-konserni on edelläkävijä myös ympäristönsuojelussa. Käyttämällä raaka-aineita ja energiaa säästeliäästi valmistetaan ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka tuottavat mahdollisimman vähän jätettä, jätevesiä, melua tai muita päästöjä.

LuK autonosat - laadukkaiden tuotteiden tilaaminen

Tarvitsetko voimansiirron varaosia vai täydellisen kytkinsarjan LuKilta? Motointegratorissa olet oikeassa paikassa. Verkkokaupastamme löydät lukuisia alkuperäisiä LuK-autonosia ajoneuvoosi, esimerkiksi kytkimet, laakerit tai kytkinlevyt. Kaikki ostettavissa olevat tuotteet tarjotaan huippuhintaan. Käytä hakukenttää ja löydä nopeasti sopiva varaosa ja luota korkeaan asiakastyytyväisyyteemme.

Yrityksen perustamisvuosi: 1965
Verkkosivusto (Suomi): http://www.luk.de/
Verkkosivusto (maailma): http://www.luk.com/
LUK
Kaikki valmistajat 0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z