MANN-FILTER

Mann-Filter -autonosat

Säännöllinen huolto ja kuluvien osien vaihto pidentää ajoneuvon käyttöikää ja lisää ajomukavuutta.  Näihin kuluviin osiin kuuluvat kaikki ajoneuvon suodattimet (sekä matkustamon että moottorin). Motointegratorissa tarjoamme lukuisia Mann-Filter -merkkisiä suodattimia. Mann-Filter -brändiltä löydät laajan valikoiman suodattimia matkustamon suodattimista öljynsuodattimiin ja polttoainesuodattimiin.

katso lisää >>

Mann-Filter -merkkiset suodattimet

  • Matkustamon raitisilmasuodattimet: Mann-Filterin raitisilmauodattimet ovat biotoiminnallisia suodattimia. Nämä sopivat erityisesti allergikoille ja astmaatikoille. Suodattimet muodostavat eräänlaisen esteen, joka torjuu ilmassa olevia bakteereita ja allergeeneja. Valmistajan mukaan Mann-Filterin FreciousPlus-allergiailmansuodatin suodattaa yli 95 prosenttia ei-toivotuista hiukkasista ilmasta (mukaan lukien virusaerosolit). Auton suodatin estää myös bakteerien tai homeen kasvamisen suodattimessa.
  • Ilmansuodatin: Mann-Filterin ilmansuodatin puhdistaa myös ilmaa, mutta keskittyy ensisijaisesti pienhiukkasiin, siitepölyyn, nokeen ja muihin hiukkasiin. Näin myös ajoneuvon moottori on suojattu kulumiselta parhaalla mahdollisella tavalla. Suodatinratkaisuja on saatavana yksilöllisten tarpeiden mukaan, olipa kyseessä sitten asteittainen palje, puolisuunnikkaan muotoinen tai soikea suodatin. Mann-Filter myy ilmansuodattimia myös synonyyminä moottorin suodattimet. Suodatin ehkäisee moottorin osien ennenaikaista kulumista, vähentää polttoaineen kulutusta, suojaa elektronisten osien toimintahäiriöiltä ja varmistaa ihanteellisen vääntömomentin ja hyvän moottorin yleisen suorituskyvyn.
  • Öljynsuodatin: kolmas suodatinluokka koskee ajoneuvon öljyä. Öljynsuodatin on suurelta osin vastuussa siitä, että ajoneuvo toimii moitteettomasti myös suurimmissa kuormituksissa. Öljynsuodatin on kuluva osa, ja kuten monet muutkin suodattimet ja varaosat, se on tarkistettava ja vaihdettava säännöllisesti. Tätä tarkoitusta varten valmistaja tarjoaa öljynsuodattimia eri vaatimuksiin. Suodattimet räätälöidään yksilöllisesti kullekin ajoneuvolle ja mallille. Näin ajoneuvon moottorin suorituskyky on vastaavasti pitkäikäinen, ja suodatin estää myös öljyjäämiä vahingoittamasta moottoria tai komponentteja. 
  • Polttoainesuodatin: Mann-Filter-polttoainesuodattimet suodattavat polttoaineesta likapartikkelit pois. Tämä mahdollistaa moottorin tehokkaan käymisen, koska pienimmätkin hiukkaset poistetaan. Näin kuluminen vähenee ja ajoneuvon huoltokustannukset pienenevät. Mann-Filtterin valikoimaan kuuluu eri tyyppejä tässä luokassa. Alkaen spin-on-polttoainesuodattimesta inline-suodattimeen ja erilaisiin suodatinelementteihin. PreLine-suodatinratkaisu on modulaarinen jälkiasennusjärjestelmä, joka on suunniteltu kuorma-autoihin, linja-autoihin ja teollisuuden dieselmoottoreihin.

Klassisten ja usein kysyttyjen suodattimien lisäksi Mann-Filter tarjoaa myös ratkaisuja erikoissovelluksiin. Näihin kuuluvat kuivausainelaatikot paineilman puhdistamiseen ja kosteuden poistamiseen. Valikoimaa on laajennettu myös jäähdytysveden suodattimiin, voimansiirtoöljyn suodattimiin, sentrifugeihin, ureasuodattimiin ja muihin Mann-Filterin tuotteisiin.

Mann-Filter tuotemerkki

Mann+Hummel Group seisoo Mann-Filter-brändin takana. Yritys valmistaa suodattimia lähes kaikkiin ajoneuvotyyppeihin. Sen perustivat vuonna 1941 Adolf Mann ja Erich Hummel, jotka olivat tuolloin Stuttgartissa toimivan Bleyle-neuletehtaan toimitusjohtajina. Koska Bleyle-yhtiö joutui lopettamaan tuotannon sodan vuoksi, yrittäjät Mann ja Hummel ostivat autoteollisuuden alihankkijan Mahlen suodatinjärjestelmien osaston. Bleylen työntekijät löysivät uuden työpaikan suodatintehtaalta ja valmistivat siitä lähtien tekstiili- ja huopasuodattimia autoteollisuudelle. 

Mann-Filterin historia

Ajoneuvoteollisuudessa tuotetut Mann-suodattimet olivat tuolloin suuri menestys. Ilmansuodattimia käytettiin muun muassa saksalaisissa Tiger- ja Panther-panssariajoneuvoissa. Yritys jatkoi korkealaatuisten ilmansuodattimien valmistusta Mann-Filter-tuotemerkillä sodan päätyttyä.

1950-luvun puolivälissä avattiin toinen tehdas Ludwigsburgiin sekä sivutoimipisteet Bösperdeen ja Marklkofeniin. Vuodesta 1958 lähtien Mann+Hummel GmbH on valmistanut öljynsuodattimia myös autoteollisuudelle. Nykyään yritys on yksi suodatinjärjestelmien huippuvalmistajista. Mann+Hummelilla on maailmanlaajuisesti yli 40 toimipistettä ja yli 14 000 työntekijää, ja se on erittäin menestynyt. Salkkuun kuuluu:

  • Nestesuodattimet
  • Ilmansuodatinjärjestelmät
  • Imujärjestelmät
  • Matkustamon suodattimet
  • Muovista valmistetut sylinterinkannen suojukset
  • Suodatinelementit

Yrityksen vuotuisesta liikevaihdosta noin 90 prosenttia tulee autoteollisuuden tarvikkeista. Loput kymmenen prosenttia syntyy teollisista suodattimista. 

Mann-Filterin yli 6 000 erilaista tuotetta ei toimiteta ainoastaan Saksaan. Kaikkiaan Mann-Filter toimittaa tuotteita autonvalmistajille ja varaosamyyjille lukuisiin maihin ympäri maailmaa. Alkaen Argentiinasta Australiaan, Brasiliaan, Kiinaan, Intiaan, Meksikoon ja Pohjois-Amerikkaan. Tuotevalikoima kattaa yli 60 000 eri ajoneuvoa ja mallia, joten löydät taatusti sopivan Mann-Filterin autoosi tai muuhun ajoneuvotyyppiin.

Yrityksen kehitys

Hummel+Mann GmbH investoi vuosittain tietyn prosenttiosuuden tutkimukseen ja kehitykseen. Perustutkimus, teknologian kehittäminen, innovointi ja yhteistyö muiden tieteellisten laitosten kanssa ovat yritykselle erittäin tärkeitä. 

Ludwigsburgin teknologiakeskus on tutkimustyön lippulaiva. Tiimi tekee yhteistyötä yliopistojen ja muiden tieteellisten laitosten kanssa yhdessä yli 1200 kehittäjän kanssa maailmanlaajuisesti. 

Mann-Filter - laatua parhaaseen hintaan 

Mann-Filter- tuotemerkki kuuluu Hummel+Mann GmbH:lle, ja siihen kuuluu yli 6 800 tuotetta, jotka mahdollistavat yli 300 000 sovellusta. Tämä on yrityksen oma lausunto, joka on erityisen ylpeä valtavasta valikoimastaan. Mann-Filterin polttoaine-, ilma- tai öljynsuodattimet - saat Motointegratorista myös lukuisia Mann-Filterin suodattimia. Etsi ajoneuvosi malli tai valitse haluamasi varaosa hausta. Voit myös käyttää osanumeroa löytääksesi nopeasti ja helposti haluamasi Mann-Filter- auton osan. Valikoimassamme on noin viisi miljoonaa varaosaa ja lisävarustetta kaikkien automerkkien ja -valmistajien osalta. Tämän ansiosta voimme saavuttaa korkean tason tuotteiden saatavuudessa ja asiakastyytyväisyydessä. Tilaa uusi suodatin ajoneuvoosi nopeasti ja helposti Motointegratorilta.

MANN-FILTER
Kaikki valmistajat 0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z