MOTUL

MOTUL-moottoriöljyt ja -voiteluaineet

Polttoainetta säästävä, suorituskykyinen ja laadukas - ranskalainen MOTUL tuottaa korkealaatuisia moottoriöljyjä. Tutustu MOTULin laajaan moottori-, vaihteisto- ja hydrauliikkaöljyjen valikoimaan Motointegratorin palkitussa verkkokaupassa. Käytä suodattimiamme ja hakusivujamme löytääksesi oikean öljyn moottoripyörääsi, autoosi tai hyötyajoneuvoosi. Voit valita ajoneuvo- ja moottoripyöräöljyjä eri viskositeeteissa ja tilavuuksissa tunnetulta valmistajalta MOTUL.

katso lisää >>

Premium-öljyt MOTULilta Motointegratorissa

MOTULia pidetään moottoripyöräöljyjen ehdottomana asiantuntijana. Yritys on noin 160 vuoden ajan kehittänyt korkealaatuisia voiteluaineita ja öljyjä sekä kaksi- että nelitahtimoottoreihin. Kaikille tuotteille on ominaista korkea laatu, tehokkuus ja kestävyys. MOTULin öljyjä ja voiteluaineita käytetään:

 • moottoripy√∂riss√§
 • skoottereissa
 • autoissa
 • hy√∂tyajoneuvoissa
 • teollisuudessa
 • veneiss√§

Erilaisten öljyjen ja voiteluaineiden kehittämisessä ja tuotannossa yritys luottaa monivuotiseen kokemukseensa sekä erilaisiin innovaatioihin ja tekniseen kehitykseen. MOTUL on esimerkiksi moniasteisen öljyn ja ensimmäisen täysin synteettisen moottoriöljyn keksijä. Teknosynteesi-nimellä MOTUL onnistui myös kehittämään oman menetelmän muiden kuin täysin synteettisten tai mineraaliöljyjen valmistukseen. Teknosynteesiin perustuvat tuotteet ovat vastaavasti puolisynteettisiä voiteluaineita, joita käytetään pääasiassa nelitahtimoottorisissa autoissa.

MOTULin laaja tuotevalikoima

MOTULin moottoriöljyille on ominaista kestävä ja luotettava voitelu. Yritys pitää erityisen tärkeänä tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, toimittajien ja kumppaneiden kanssa. MOTUL-öljyjä pidetään tehokkaina ja luotettavina, ja niillä on suuri kysyntä. Ne suojaavat moottoria kulumiselta ja korroosiolta, optimoivat moottorin suorituskyvyn ja voivat jopa vähentää ajoneuvon polttoaineenkulutusta. MOTUL valmistaa moottoripyöriin, henkilöautoihin ja hyötyajoneuvoihin:

 • mineraalipohjaiset moottori√∂ljyt
 • teknosynteettiset moottori√∂ljyt
 • t√§yssynteettiset moottori√∂ljyt

Suosituimpia MOTUL-öljyjä nelitahtimoottoreille ovat esimerkiksi 4T 10W30 ja 4T 5W40. Vakuutu ranskalaisen valmistajan eri ajoneuvo- ja moottoripyöräöljyjen kestävyydestä. Henkilöautoihin tarjoamme kaupassamme ajoneuvoöljyjä muun muassa SAE-viskositeettiluokissa 0W40, 10W40, 5W30 ja 5W40. Moottoripyörissä valikoima ulottuu 0W40:stä 15W60:een ja 5W40:een. Lisäksi verkkokaupastamme löydät MOTULin vaihteistoöljyt ohjausjärjestelmiin edulliseen hintaan. Salamannopean toimituksemme ansiosta tavarasi ovat kotonasi neljän työpäivän kuluessa. Onko sinulla kysyttävää MOTULin eri öljyistä ja tuotteista? Asiantunteva asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi.

Muita MOTULin tuotteita

√Ėljyjen ja voiteluaineiden lis√§ksi todistetun valmistajan valikoimaan kuuluvat seuraavat tuotteet:

 • Jarru- ja j√§√§hdytysnesteet
 • Autojen, skoottereiden, veneiden, hy√∂tyajoneuvojen sek√§ puutarha- ja vapaa-ajan laitteiden huolto- ja hoitotuotteet.
 • Hydrauli√∂ljyt
 • Haarukka- ja iskunvaimennin√∂ljyt
 • Rasvat

Huomautus: MOTULin huolto- ja hoitovalikoimaa markkinoidaan MC Care -tuotemerkillä.

MOTUL - tunnettu nimi moottoriurheiluss

MOTULin tehokkaita moottoriöljyjä ei kuitenkaan käytetä vain yksityiskäytössä, vaan niille on kysyntää myös kilpaurheilussa. Esimerkiksi italialainen moottoripyöräilijä Valentino Rossi voitti MotoGP-luokan maailmanmestaruuden vuosina 2004 ja 2005, kun hänen koneessaan käytettiin MOTULin öljyä. MOTUL tarjoaa jopa omaa tuotesarjaansa erityisesti kilpa-ajoon: Factory Line -moottoriöljyt ovat tunnettuja siitä, että ne tukevat kilpakoneiden moottoreita optimaalisesti jopa korkeilla kierroksilla ja äärimmäisissä olosuhteissa.

MOTUL on myös haluttu nimi kilpa-autoilussa sponsorina ja varusteiden toimittajana, ja se on aktiivinen kumppani lukuisille tiimeille kansallisissa ja kansainvälisissä kilpa-ajoissa. MOTUL on jo vuosien ajan tukenut nuoria kuljettajia ADAC:n kaksipyöräisten luokissa ja on nyt (vuodesta 2020 alkaen) Kawasaki Saksan ja Kawasaki Itävallan virallinen kumppani.

Alku, kehitys ja nykyhetki - yrityksen historiaa

Tunnetun MOTUL-yrityksen alku on Yhdysvalloissa, tarkemmin sanottuna Pennsylvaniassa. Täällä perustettiin vuonna 1853 Swan Finch Company, joka oli Rockefeller-konserniin kuuluneen Standard Oil Companyn tytäryhtiö. Yritys keskittyi aluksi valasöljyn myyntiin lamppuja varten, mutta laajensi tuotevalikoimaansa vuosikymmenten kuluessa korkealaatuisiin voiteluaineisiin. Kun ranskalainen sijoittaja osti yrityksen vuonna 1932, yrityksen pääkonttori siirrettiin Ranskaan. Yhtiön pääkonttori sijaitsee edelleen Pariisissa.

Yritys nimettiin kuitenkin myöhemmin uudelleen. Itse asiassa se liittyy yhteen valmistajan suurimmista saavutuksista: ensimmäisen moniasteöljyn kehittäminen vuonna 1953 toi yritykselle ennennäkemättömän vauhdin ja tuotteiden suuren kysynnän. Tätä öljyä markkinoitiin nimellä MOTUL. Nimi säilyi, ja uusia innovaatioita seurasi: vuonna 1966 MOTUL valmisti ensimmäisen puolisynteettisen öljyn (MOTUL Century 2100) ja vuonna 1971 ensimmäisen täysin synteettisen moottoriöljyn (Century 300V). Tämän jälkeen yritys keskittyi yhä enemmän uusien markkinoiden, erityisesti Saksan ja Japanin, kehittämiseen.

Vuodesta 2003 lähtien yritys on jälleen keskittynyt yhä enemmän innovatiivisten öljyjen ja voiteluaineiden tuotantoon. MOTUL-tuotteet ovat yksi halutuimmista moottoripyörä- ja henkilöautojen öljyistä maailmanlaajuisesti, ja niitä viedään yli 70 maahan.

Kestävä kehitys ja ympäristönsuojelu

Ympäristönsuojelu ja kestävä kehitys ovat tärkeässä asemassa kaikkien MOTUL-tuotteiden kehittämisessä. Kaikki öljyt ja voiteluaineet valmistetaan mahdollisuuksien mukaan kasvipohjaisista ja kierrätettävistä materiaaleista. Lisäksi kaikki tuotteet on suunniteltu vähentämään ajoneuvojen polttoaineenkulutusta ja saastepäästöjä ja siten vähentämään ympäristövaikutuksia. Ympäristökonsultointikonseptin "Vihreä katto" avulla MOTUL tarjoaa myös korjaamoille kokonaisvaltaista palvelua, jonka tavoitteena on tukea korjaamoita ympäristönhallinnan alalla.

Osta MOTUL moottoriöljy Motointegratorilta

Etsitkö korkealaatuista moottoriöljyä ajoneuvoosi? Motointegratorista löydät ajoneuvo-, moottoripyörä- ja voimansiirtoöljyt premium-valmistajalta MOTULilta. Hyödy verkkokauppamme monista eduista: laajan valikoiman lisäksi tarjoamme sinulle asiantuntevan asiakaspalvelun, joka auttaa sinua kaikissa kysymyksissä. Nopea toimitus, korkealaatuiset tuotteet ja edulliset hinnat ovat taattuja.

Motointegratorille on ominaista korkea asiakastyytyväisyys ja laaja tuotevalikoima. Myymälässämme on yli viisi miljoonaa varaosaa ja tarviketta autoosi, hyötyajoneuvoosi tai moottoripyörääsi. Tilauksesi saapuu aina täydellisessä kunnossa kotiisi tai korjaamoon, johon luotat. Tilaa MOTUL-moottoriöljy oikealla viskositeetilla Motointegratorilta nyt.

Yrityksen perustamisvuosi: 1853
Verkkosivusto (Suomi): https://www.motul.com/de/de
Verkkosivusto (maailma): http://www.motul.fr/
Valmistajan luettelo: http://www.motul.fr/pl/pl/products/home
MOTUL
Kaikki valmistajat 0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z