NGK

NGK-autonosat

NGK valmistaa muun muassa ajoneuvojen sytytyskomponentteja. Tarjottaviin tuotteisiin kuuluvat korkealaatuiset sytytystulpat, sytytyskaapelit ja hehkutulpat. Korkean laadun ansiosta NGK:n varaosille on ominaista niiden pitkä käyttöikä.

katso lisää >>

NGK:n sytytysjärjestelmän tuotteet

NGK on asiantuntija, kun on kyse sytytyksen ja sitä seuraavan palamisen komponenteista. Näitä osia ei tarjota ainoastaan moottoriajoneuvoihin, vaan myös moottoripyöriin ja kuorma-autoihin. NGK tarjoaa oikeat sytytystulpat myös moottoriveneisiin ja pienkoneisiin, kuten bensiinikäyttöisiin ruohonleikkureihin.

Motointegratorilta löydät laajan valikoiman NGK:n sytytystulppia, sytytyskaapeleita, sytytystulppaliittimiä ja hehkutulppia. Näitä varaosia käyttävät myös erikoiskorjaamot. Kaikkien sytytykseen liittyvien varaosien lisäksi valmistaja tuottaa myös elektronisia osia pakojärjestelmiin.

NGK:n sytytystulpat lähes kaikkiin automerkkeihin

Valmistajan mukaan yritys kattaa 93 prosenttia kaikista automerkeistä, joille se valmistaa sytytystulppia. Lisäksi monet autonvalmistajat käyttävät jo NGK:n sytytystulppia alkuperäisvarusteissaan. 

NGK valmistaa kaikentyyppisiä sytytystulppia kattaakseen kaikki tarpeet:

 • Iridium-sytytystulpat
 • Platinasta valmistetut sytytystulpat
 • Useilla maadoituselektrodeilla varustetut sytytystulpat
 • Sytytystulpat, joiden keskielektrodissa on V-muotoinen ura
 • Sytytystulpat, joissa on ylimääräinen kipinäväli
 • Puolipintaiset sytytystulpat
 • Hybridisytytystulpat
 • Kilpasytytystulpat
 • LPG/CNG-sytytystulpat

Sytytystulpan laatua ei pidä koskaan aliarvioida, sillä se on vastuussa ilma-polttoaineseoksen täydellisestä syttymisestä. Tästä syystä on suositeltavaa luottaa NGK-sytytystulppien ja muiden valmistajan varaosien korkeaan laatuun. Osta sekä sytytystulpat että muut osat NGK:lta Motointegratorin kautta. Kirjoita haluamasi varaosa hakuun tai valitse kategoria, kun olet valinnut ajoneuvosi mallin kategorioiden kautta.

NGK:n pakokaasujärjestelmien anturikomponentit

NGK ei tarjoa ainoastaan korkealaatuisia sytytyskaapeleita, sytytyspuolia ja sytytystulppia. Valmistaja tuottaa myös osia, jotka sijoitetaan pakojärjestelmän alueelle. NGK:lta voit ostaa muun muassa lambda-antureita, paineantureita ja lämpötila-antureita. Nämä varaosat ovat tärkeitä myös ajoneuvosi häiriöttömän toiminnan varmistamiseksi.

Lambda-anturit ovat esimerkiksi välttämättömiä sen varmistamiseksi, että jokainen auto saavuttaa säädetyt pakokaasupäästöarvot. Tämä auttaa myös suojelemaan ympäristöä. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi NGK kattaa lambda-antureillaan 76 prosenttia kaikista ajoneuvotyypeistä. Näitä käytetään usein myös alkuperäisvarusteina.

Lämpötila-anturit puolestaan mittaavat säännöllisesti pakokaasujen lämpötilaa ja varmistavat, että optimaalinen muuntosuhde saavutetaan.

NGK:n nopeusanturit

Sytytystulpat ja täydelliset sytytyskaapelit varmistavat, että moottori toimii oikein. Tämä sytyttää seoksen oikeaan aikaan. Tämän lisäksi myös nopeusanturit ovat kuitenkin erityisen tärkeitä. Nämä anturit mittaavat esimerkiksi nokka-akselin asentoa, minkä vuoksi ruiskutus tapahtuu oikeaan aikaan. Tämä tukee sytytystulppien toimintaa - täydellinen vuorovaikutus takaa jokaisen moottorin pitkän käyttöiän.

Yhdistä kaikki osat toisiinsa, jotta voit nauttia ajoneuvostasi pitkään. Ympäristönsuojelun lisäksi voit olla varma, että NGK:n komponentit suojaavat myös lompakkoasi: Ruiskutuksen, sytytyksen ja pakokaasun lämpötilan täydellinen yhteistyö takaa, että ajoneuvosi tarvitsee vähemmän polttoainetta. Voit ostaa tarvittavat komponentit suoraan Motointegratorilta lyömättömään hintaan.

NGK - sytytystulpasta laajaan tuotevalikoimaan

NGK Spark Plug -yritys perustettiin Japanissa vuonna 1936. Tuolloin valmistettiin sytytystulpat, jotka olivat niin menestyksekkäitä, että tuotevalikoimaa laajennettiin pian sen jälkeen. Erityispiirteenä oli materiaalin keramiikka. Tästä materiaalista valmistettiin leikkuulevyt ja leikkuutyökalut. Muutamaa vuosikymmentä myöhemmin kehitettiin ensimmäinen lambda-anturi, jota ilman on nykyään vaikea kuvitella ajoneuvoa.

Vuonna 1975 oli tullut aika: ensimmäinen toimipiste perustettiin Saksaan, Ratingeniin. Vuonna 2015 NGK osti amerikkalaisen Wells Manufacturing -yrityksen ja pystyi siitä lähtien toimittamaan yli 37 000 varaosaa.

Alkuperäisvarusteiden toimittaja monille automerkeille

Tämän menestyksekkään yrityshistorian ansiosta NGK on jo vuosia ollut maailman johtava alkuperäisvarusteiden toimittaja monille ajoneuvovalmistajille. Valmistajan teknologia on asennettu myös Formula 1 -autoihin. Moottoriurheilun sponsorina yritys on mukana erityisesti Formula 1 -kilpailuissa ja rallin maailmanmestaruuskilpailuissa. Siellä testatut osat tehdään myöhemmin massatuotantoon soveltuviksi. Jos haluat jatkossakin antaa ajoneuvollesi korkeaa laatua, sinun kannattaa valita NGK:n tuotteet, joita me Motointegratorilla tarjoamme sinulle alkuperäisvarusteiden laatuisina. 

Maailmanlaajuinen jakelu

NGK:n pääkonttori on edelleen Nagoyassa, Japanissa. Sieltä käsin johdetaan kaikkia sivukonttoreita, jotka ovat nyt levittäytyneet ympäri maailmaa. Loppujen lopuksi konserniin kuuluu nyt 60 yritystä, joista osa sijaitsee Saksassa. NGK:n palveluksessa on yhteensä 16 400 työntekijää, ja sen vuosittainen liikevaihto on noin 3,7 miljardia euroa. 

Konserni on jaettu kahteen osastoon, jotka tuottavat varaosia alkuperäislaitteiden markkinoille ja jälkimarkkinoille:

 • Autoteollisuus
 • Tekninen keramiikka

Osta alkuperäisiä NGK-varaosia verkossa

Etsitkö oikeaa sytytystulppaa tai lambda-anturia NGK:lta? Valitse sitten ajoneuvosi malli Motointegratorista, ja löydät heti valmistajan vastaavat osat. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää tietyn osan hakua löytääksesi juuri tarvitsemasi komponentin. Lähetämme sinulle NGK-auton osat välittömästi, jotta voit korjata ajoneuvosi ongelman mahdollisimman nopeasti. Korkea asiakastyytyväisyytemme vahvistaa, että pyrimme aina tarjoamaan korkeaa laatua ja erittäin hyvää asiakaspalvelua. Jos et löydä etsimääsi varaosaa heti, autamme sinua mielellämme.

Yrityksen perustamisvuosi: 1936
Verkkosivusto (Suomi): http://www.ngk.de/de/home/
Verkkosivusto (maailma): http://www.ngk.de/
NGK
Kaikki valmistajat 0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z