PIERBURG

PIERBURG-autonosat

PIERBURG on edelläkävijä kaasuttimien valmistuksessa ja asiantuntija ilmansyötön, kaasuläppien ja päästöjen vähentämisen aloilla. Neussissa sijaitseva yritys on tunnettu autoteollisuuden toimittaja. Motointegrator-verkkokaupasta löydät lukuisia premium-merkin autonosia edulliseen hintaan.

katso lisää >>

PIERBURG GmbH:n historia

PIERBURG GmbH:n juuret ovat Berliinissä ja Pariisissa: Bernhard Pierburg (1869-1942) ja hänen veljensä Heinrich-Hermann ja Wilhelm perustivat vuonna 1909 Berliinin lähellä sijaitsevaan Wilmersdorfiin teräskauppayhtiön Gebr. Pierburg oHG:n. Vuonna 1923 se muutettiin osakeyhtiöksi. Kolme vuotta myöhemmin PIERBURG osti Arthur Haendler & Cie. -yhtiön ja sen myötä ranskalaisten Solex-kaasuttimien valmistuslisenssin. Seuraavalla kaudella PIERBURG-yhtiö hallitsi kaasuttimien markkinoita.

Vuonna 1928 Bernhard Pierburgin poika Alfred kehitti oman kaasuttimen, jota käytettiin Hannoversche Maschinenbau AG:n (Hanomag-ajoneuvot) valmistamissa hyötyajoneuvoissa. Vuonna 1935 Pierburgit perustivat Deutsche Vergaser-Gesellschaftin (DVG).

Pierburg AG lakkautettiin 1930-luvun lopussa.

Vuonna 1937 Bernhard Pierburg ja hänen neljä poikaansa perustivat Gebr. Tämän myötä ne sulauttivat Deutsche Vergaser-Gesellschaft mbH:n ja Autotechnik Beteiligungs- und Verwertungs GmbH:n. Alfred Pierburg nousi varustelutilausten kautta Wehrwirtschaftsführer Westiksi ja saavutti korkean maineen. Hän koordinoi miehitetyn Ranskan asetuotantoa. Toisen maailmansodan lopussa DGV:n tuotantolaitokset kuitenkin takavarikoitiin ja purettiin.

Vuonna 1946 Alfred Pierburg aloitti alusta Neussissa ja Länsi-Berliinissä: Hän perusti uuden yrityksen ja kehittyi yhdeksi Saksan tärkeimmistä kaasuttimien valmistajista.

Düsseldorfin Rheinmetall-konserni otti PIERBURGin haltuunsa vuonna 1986. 1998 yritys yhdistyi KS Kolbenschmidt GmbH Neckarsulmin kanssa Kolbenschmidt Pierburg AG:ksi. Kolbenschmidt Pierburg -konsernissa PIERBURGia pidetään päästöjenvalvonnan, ilmansyötön ja kaasuläppien asiantuntijana.

Vuonna 2007 yritys eriytti vesi-, öljy- ja tyhjiöpumpputuotedivisioonansa Pierburg Pump Technology GmbH:ksi.

PIERBURGin autonosat korkealla tuotantolaadulla vaativiin tarpeisiin

Viallisen polttoainepumpun tunnistaminen ja vaihtaminen

Polttoainepumppu syöttää bensiiniä ruiskutusyksikköön. Käyttämätön polttoaine palaa polttoainesäiliöön paluulinjan kautta.

Henkilö- ja kuorma-autojen saastepäästöt ovat jatkuvan julkisen keskustelun aiheena. Ympäristön vuoksi ajoneuvojen vauriot on korjattava mahdollisimman pian. Polttoaine palaa optimaalisesti vain silloin, kun kaikki osat toimivat oikein. Useimmissa ajoneuvoissa bensiinipumppu tai polttoainepumppu toimii sähköisesti. Se ei ole komponentti, joka on altis kulumiselle. Useimmissa tapauksissa polttoainepumput kestävät koko ajoneuvon käyttöiän. Mekaanisia vaurioita voi kuitenkin edelleen esiintyä.

Miten tunnistaa viallinen polttoainepumppu:

 • Autosi polttoaineenkulutus kasvaa.
 • Ajoneuvon suorituskyky heikkenee ajan myötä.
 • Nopeuden vaihtelujen vuoksi auto alkaa nykiä.
 • Auto käynnistyy huonommin.
 • Kun kiihdytät autoa, moottori reagoi tavallista enemmän.

Jos näitä oireita ilmenee, polttoainepumppu voi olla viallinen. Syynä voi kuitenkin olla myös jokin muu. Jos et halua tehdä vianetsintää itse, ota yhteyttä luotettuun korjaamoon.

PIERBURG tarjoaa korkealaatuisia polttoainejärjestelmiä, jotka voit tilata helposti verkkokaupastamme. Vaikka et haluaisi vaihtaa polttoainepumppua itse, voit säästää rahaa ostamalla sen Motointegratorilta: osta uusi pumppu meiltä ja tuo se korjaamolle asennusta varten.

Rikkoutuneen jäähdytysnestepumpun tunnistaminen ja vaihtaminen

Vesipumppu varmistaa jäähdytysnesteen optimaalisen kierron, jotta polttomoottorin tuottama lämpö voidaan johtaa ympäristöön. Vain silloin moottori toimii ihanteellisella lämpötila-alueella.

Viallisen jäähdytysvesipumpun merkit:

 • vettä auton alla
 • hakkaavat tai jyrisevät äänet ajon aikana
 • vaurioituneet tiivisteet (halkeamat)

Jos jäähdytysnestettä vuotaa, pumppu on vaihdettava mahdollisimman pian. Muussa tapauksessa on olemassa moottorivaurion vaara. On järkevää jättää tämän osan vaihto erikoiskorjaamon tehtäväksi, koska pumppu on säädettävä. Voit silti säästää rahaa: Osta uusi PIERBURG-jäähdytysvesipumppusi Motointegratorilta ja anna se korjaamolle asennettavaksi.

Polttoainejärjestelmät, pakoputkistot ja muut PIERBURG autonosat tilattavissa kätevästi netin kautta

Motointegratorista löydät lukuisia PIERBURG-auton osia edulliseen hintaan.

Valikoimaamme kuuluu muun muassa:

 • EGR-venttiilit alkaen PIERBURG
 • PIERBURG polttoainepumput
 • PIERBURGin turboahtimet
 • PIERBURG-venttiilit ja paineenmuuttajat
 • PIERBURGin ilmavirtamittarit
 • PIERBURG-jäähdytysjärjestelmät
 • PIERBURGin vesipumput ja paljon muuta!

Toisin sanoen Motointegratorista saat kaiken EGR-venttiileistä jäähdytysvesipumppuihin ja polttoainesuuttimien lisäosiin PIERBURGilta. Tarvitsetko tiettyä varaosaa? Älykäs hakutoimintomme auttaa sinua löytämään oikean tuotteen nopeasti ja helposti. Napsauta suurennuslasia ja kirjoita hakusana.

Motointegratorin laajaan valikoimaan kuuluu yli miljoona varaosaa ja lisävarustetta kaikkiin automerkkeihin premium-valmistajilta tai huippumerkeiltä edulliseen hintaan. Löydät varmasti etsimäsi!

Miksi sinun kannattaa tilata PIERBURGin autonosia Motointegratorilta?

Kun ostat verkossa, et ole riippuvainen tavallisista aukioloajoista. Voit valita tarvitsemasi ajoneuvon osat kaikessa rauhassa ja tilata niitä ympäri vuorokauden. Hyödyt myös salamannopeasta toimituksesta: toimitamme tilauksesi luotettavasti vain kahdesta neljään arkipäivässä. Voit asentaa tilatut varaosat hyvin lyhyessä ajassa - tai antaa ne erikoiskorjaamon käyttöön.

Keskity ajoneuvoosi. Meiltä saat tarvitsemasi varaosat.

Palvelumme ja tuotteidemme korkea laatu ovat jo vakuuttaneet lukuisat asiakkaat. Tämä näkyy positiivisissa asiakasarvosteluissa ja korkeassa asiakastyytyväisyydessä.

Jos sinulla on kysyttävää, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Jos haluat palauttaa tuotteen, käytä maksutonta palautuspalveluamme.

Tilaa Pierburg autonosat ja muut tarvikkeet ajoneuvoosi verkkokaupastamme jo tänään!

FAQ: Useimmin kysytyt kysymykset PIERBURGin autonosista

Täältä löydät vastaukset PIERBURG-tuotemerkkiä koskeviin useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Etsitkö tietoa, joka ei sisälly näihin usein kysyttyihin kysymyksiin? Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme! Työntekijämme auttavat sinua nopeasti ja mutkattomasti. 

Kuinka hyviä PIERBURGin autonosat ovat?

PIERBURGilla on lähes 100 vuoden kokemus moottoritekniikasta. Teknisen asiantuntemuksensa ja korkealaatuisen valmistuksen ansiosta yhtiöllä on johtava asema kansainvälisillä markkinoilla autojen varaosien tuotannossa ja toimittamisessa.

Missä PIERBURG valmistaa autonosia?

PIERBURG valmistaa autonosia Neussissa. Siellä käsitellään päivittäin 45 tonnia alumiinia.

Mitä varaosia PIERBURG Autoteile valmistaa?

PIERBURG valmistaa pakojärjestelmiä, polttoainepumppuja, venttiileitä ja painemuuntimia, jäähdytysjärjestelmiä, vesipumppuja, jarrujärjestelmiä, öljypumppuja ja ruiskutuslaitteita.

PIERBURG
Kaikki valmistajat 0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z