-5% Thermotecin varaosista
THERMOTEC

THERMOTEC -autovaraosat, autotarvikkeet

THERMOTEC - parhaat jäähdytysjärjestelmät ajoneuvoosi

THERMOTEC on puolalainen yritys, joka myy jäähdytysjärjestelmiin tarkoitettuja elementtejä kaukana Euroopan rajojen ulkopuolella. Yritys valmistaa niitä erityisesti henkilö-, kuorma- ja pakettiautojen ilmastointijärjestelmiin. Autoteollisuuden toimittaja on vakuuttanut laajalla tuotevalikoimallaan jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Niihin kuuluvat kompressorit, vesipumput, venttiilit, putket, jäähdyttimet ja paljon muuta.

Koska THERMOTECilla on ISO-sertifiointi, yksittäisten tuotealueiden korkea laatutaso on taattu. Tuotannossa käytetään vain korkealaatuisia ja erityisesti valittuja materiaaleja. Tiukan laadunvalvonnan ansiosta yrityksestä lähtevät vain virheettömät osat. THERMOTECin tuotevalikoima sopii kaikkiin Euroopassa, Aasiassa ja Amerikassa valmistettuihin ajoneuvoihin. Varsovassa sijaitseva Inter Cars S.A. -yhtiö huolehtii korkealaatuisten jäähdytyskomponenttien jakelusta. Se on Keski- ja Itä-Euroopan suurin autojen varaosien jakelija.

katso lisää >>

Miten THERMOTEC varmistaa laatunsa?

THERMOTEC pitää laadunvalvontaa erittäin tärkeänä kaikkien varaosien tuotannossa. Yritys on sertifioitu sekä ISO 9001- että ISO TS 16949 -standardin mukaisesti. Sertifikaattien standardit ovat erittäin luokiteltuja, ja niitä pidetään välttämättöminä ohjeina valmiiden osien tuotannossa ja toimituksessa.

Laadunvalvonta ei kuitenkaan tapahdu, kun tuote on valmis, vaan se alkaa käytettävien materiaalien valinnasta. Ennen kuin ne siirtyvät tuotantolinjan seuraavaan vaiheeseen, ne seulotaan ja tarkastetaan perusteellisesti.

Laatua tarkastettaessa myös säänkestävyys on merkittävässä asemassa. Kaikkien materiaalien toimivuus sään suhteen testataan. Yksittäisiä tarkastuksia koskevat suunnitelmat mukautetaan yksilöllisesti kutakin tavararyhmää varten. Näin varmistetaan, että jokainen materiaali testataan optimaalisesti ennen sen käyttöä tuotannossa.

Onnistuneen tuotannon jälkeen yksittäiset satunnaisnäytteet käyvät läpi lisätarkastuksen. Valmis tuote tutkitaan sen varmistamiseksi, että sitä voidaan käyttää oikein, että se on tiivis ja että se toimii erinomaisesti. Vasta tämän jälkeen THERMOTEC vapauttaa valmistetut osat toimitettavaksi ympäri maailmaa.

Mitä tuotteita THERMOTEC valmistaa?

Autoteollisuudessa THERMOTEC-yritys on erikoistunut ajoneuvojen jäähdytykseen tarkoitettujen komponenttien valmistukseen. Tähän kuuluu ohjaamon ilmastoinnin avulla tapahtuvan ilmanjäähdytyksen lisäksi myös moottoritilan erityiset jäähdytysjärjestelmät. Molempien osa-alueiden toiminta on helposti selitettävissä. Tuotettu jäähdytysjärjestelmä takaa polttomoottorin sisällä lämpötilan, jossa moottori voi toimia optimaalisesti. Ilmastointijärjestelmä puolestaan huolehtii miellyttävistä lämpötiloista ajoneuvon sisällä.

Mistä jäähdytysjärjestelmä koostuu ja mitä tehtäviä se suorittaa?

Jäähdytysjärjestelmä sijaitsee pääsääntöisesti ajoneuvon etuosassa - moottoritilassa. Se koostuu useista osista:

 • vesipatteri tai jäähdytysnestepatteri
 • letkut
 • jäähdyttimen tuuletin
 • jäähdytysnestepumppu
 • termostaatti
 • paisuntasäiliö

Se, onko ajoneuvossa ilma- vai vesijäähdytys, riippuu ajoneuvon iästä ja mallin tyypistä. Vanhemmissa ajoneuvoissa, pienissä moottoreissa ja moottoripyörissä on edelleen ilmajäähdytys. Useimmissa nykyaikaisissa nelitahtimoottoreissa on nykyään vesijäähdytys. Veteen sekoitetaan yleensä jäätymisenestoainetta ja korroosionestoainetta, jotka auttavat suojaamaan moottoria.

Henkilö-, kuorma- tai pakettiauton jäähdytysjärjestelmän päätehtävänä on jäähdyttää moottori ja sen osat lämpötilaan, jossa suorituskyky on täysin taattu. Osat, kuten sylinteri, sylinterinkannet ja moottorilohko, kuumenevat huomattavasti ajoneuvon käytön aikana. Jäähdytysjärjestelmä estää ylikuumenemisen ja siitä mahdollisesti aiheutuvan vian.

Mitkä ovat ilmastointijärjestelmän osat ja miten se toimii?

Ajoneuvon ilmastointijärjestelmä koostuu yleensä seuraavista osista:

 • höyrystin
 • paisuntaventtiili
 • ilmastointikompressori
 • lauhdutin
 • nestesäiliö
 • puhallin
 • tasauslinja
 • lämpötilan tyhjiökytkin
 • lämpötila-anturi

Markkinoilla on kahdenlaisia ilmastointijärjestelmiä. Toinen malli on säädettävä manuaalisesti, jotta kuljettajan ohjaamo jäähdytetään haluttuun lämpötilaan. Toisessa mallissa on automaattinen järjestelmä, joka vertaa jatkuvasti asetusarvoa todelliseen lämpötilaan. Se säätelee sisälämpötilaa itsestään, kunnes molemmat arvot vastaavat toisiaan.

Ilmastointijärjestelmän jäähdytysneste haihtuu jäähdytysprosessin aikana ja antaa haihtumisjäähdytystä. Näin ajoneuvon sisätilat voidaan onnistuneesti jäähdyttää kuumina päivinä.

Löydä sopivat varaosat verkossa Motointegratorista

THERMOTECin varaosat löydät Motointegratorin verkkokaupasta. Alla on kaksi tämän valmistajan monista suosituista tuotteista.

THERMOTECin jäähdyttimen tuuletin

Varmistaakseen, että THERMOTECin jäähdytystuuletin aiheuttaa mahdollisimman vähän tärinää käytön aikana, valmistaja käyttää tuotannossaan nykyaikaista, edistyksellistä suunnittelua. Laadunhallinta varmistaa, että vain virheettömät tuotteet toimitetaan. Laadukkaasta materiaalista valmistettu jäähdytyspuhallin on turvallinen tärinältä ja uhmaa ympärilleen syntyvää lämpöä. Sen tehtävänä on pakottaa ilmankierto jäähdyttimen ytimeen.

THERMOTECin vesipumput

Vesipumpun tehtävänä on ohjata jäähdytysneste - veden ja pakkasnesteen sekä ruostesuojan seos - luotettavasti jäähdytysjärjestelmän läpi. Se pakottaa jäähdytysnesteen moottorijärjestelmän läpi. Näin se pitää yllä lämpötilaa, jossa moottori voi toimia turvallisesti. Jos vesipumppu on ehjä, moottori ei ylikuumene, ja näin ollen vikoja esiintyy vähemmän.

Jos jäähdytysjärjestelmäsi tai ilmastointijärjestelmäsi korjaus on tulossa, meiltä löydät varmasti oikean varaosan. Motointegrator-verkkokauppa ltarjoaa laajan valikoiman THERMOTEC-merkkisiä varaosia - kumiletkuista puhaltimen kytkimiin ja öljynjäähdyttimiin. Käytännöllisen suodatinhakumme avulla löydät parhaiten juuri tarvitsemasi osan.

Luotettava asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa ajoneuvoasi koskevissa kysymyksissä. Anna meidän vakuuttaa sinut nopealla toimituksella ja mutkattomalla palautuslähetyksellä.

Verkkosivusto (Suomi): http://thermotec-autoparts.com/?lang=de
Verkkosivusto (maailma): http://www.thermotec-autoparts.com/
Valmistajan luettelo: http://www.thermotec.com/products/all.html
THERMOTEC
Kaikki valmistajat 0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z