TRW

TRW-autonosat

Pidätkö laatua erittäin tärkeänä, kun kyse on ajoneuvosi varaosista? Verkkokaupastamme löydät TRW Automotiven laadukkaat autonosat jarrujärjestelmistä jousitusjärjestelmiin, kytkimiin tai moottoripyörän varaosiin. Riippumatta siitä, mitä komponenttia tarvitset - valitse TRW Automotive -autovaraosat, niin saat optimaalisesti valmistetut varaosat edulliseen hintaan. Mikään ei ole ajamisen ilon ja turvallisuuden tiellä.

katso lisää >>

TRW:n turvajärjestelmät

TRW on yhdysvaltalainen valmistaja, joka on jo vuosia tunnettu autojen turvajärjestelmien asiantuntijana. Passiivisten turvajärjestelmien (turvatyynyt ja turvavyöt) lisäksi TRW valmistaa myös aktiivisia turvajärjestelmiä. Tällaisia ovat esimerkiksi ohjausjärjestelmät, ajoneuvon elektroniikka tai jarrut. Tuotteiden erinomainen ja tasainen laatu on vakuuttanut yli 40 tunnettua autonvalmistajaa, jotka ovat asentaneet tuotteita ajoneuvoihinsa jo vuosien ajan. TRW on nyt yksi maailman kymmenestä suurimmasta autoteollisuuden alihankkijasta. TRW kattaa laajan valikoiman jälkimarkkinoita. Niitä on saatavana useisiin suosituimpiin automerkkeihin, ja ne vakuuttavat myös korkealla ja tasaisella laadulla, erityisesti jarrujen alalla. Jarrupalojen lisäksi TRW:n valikoimaan kuuluvat myös:

 • jarrusylinterit
 • levy- ja rumpujarrut
 • jarrusatulat
 • jarruletkut
 • ja monet muut tärkeät jarrujärjestelmän varaosat.

TRW-jarrupalat

TRW on vuosien varrella kehittänyt laajan valikoiman erilaisia jarrupaloja kaikkiin tarpeisiin. Jatkuva tuotekehitys on johtanut erilaisten varaosien kehittämiseen:

 • pieniin autoihin
 • hyötyajoneuvoihin
 • ylellisyysmalleihin

Auton osien muotoilua ja painoa parannettiin yhä uudelleen ja uudelleen. Näin saavutettiin paras mahdollinen jarrutusteho. Näiden optimointiprosessien aikana kiinnitettiin lisäksi huomiota hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen ja polttoaineen kulutuksen pienentämiseen.

TRW valmistaa jarrupaloja korkealaatuisesta materiaalivalikoimasta vuosien jarruvalmistustutkimuksen ansiosta. Kaikissa TRW:n valmistamissa jarruissa on COTEC-tekniikka. Tämä tarkoittaa, että kaikissa jarrupaloissa on silikaattipinnoitettu kitkapinta, joka estää haalistumista. Tämän teknologian ansiosta todellinen jarrutusmatka on huomattavasti lyhyempi ja jarrupalojen ja -levyjen kuluminen vähenee. 

DTEC-tekniikalla varustettujen COTEC-pinnoitettujen jarrupalojen jatkojalostuksella saavutetaan seuraavat tulokset: jarrupalojen pinnoilla olevan keraamisen sidoksen ansiosta jarrupölyn muodostuminen vähenee. Vanteiden perusteellinen puhdistus voidaan näin ollen suorittaa pidemmällä aikavälillä. TRW:n jarrupalat ovat luonnollisesti ECE-R-90-sertifioituja ja erityisen helppoja asentaa. TRW:n tuotteilla voidaan kattaa lähes koko Euroopan ajoneuvomarkkinat.

TRW-jarrulevyt

Kuten jo mainittiin, TRW on yksi parhaista valmistajista jarrujärjestelmien alalla. Tarjolla on erityyppisiä jarruja, kuten:

 • sähköiset seisontajarrut
 • hybridijarrut
 • huoltojarrut 
 • luistonhallintajärjestelmät

TRW painottaa laatua ja turvallisuutta kaikissa tuotteissaan. Tämä näkyy erityisesti jarrulevyissä. CO2-päästöjä ja polttoaineenkulutusta on rajoitettu merkittävästi vähentämällä painoa jatkuvasti. Tämän lisäksi jarrulevyjen jäännösjarrutusmomentti on parantunut.

Kokemus ja innovaatio ovat kaksi yritykseen liittyvää termiä. TRW valmistaa mustaksi maalattuja jarrulevyjä, jotka ovat erityisen korroosionkestäviä ja samalla silmäänpistäviä. Asennus on yksinkertaista, koska levyjä ei tarvitse puhdistaa antioksidantti- tai öljysuojapinnoitteista ennen niiden varsinaista asennusta.

Tavallisten teräsjarrulevyjen lisäksi TRW:n valikoimassa on myös hiiliteräksisiä jarrulevyjä. Niiden lämpötila on alhaisempi ja värähtely vähäisempää kuin perinteisten levyjen. Korkeahiiliset levyt ovat tasaisempia suuremmissa kuormituksissa. Jarrulevyjen lisäksi tarvittavat kiinnitysruuvit kuuluvat toimitukseen. Jos jarrulevyt on näin uusittu, vanhoja ja kuluneita ruuveja ei tarvitse käyttää uudelleen.

Tunnetulle valmistajalle integroiduilla pyöränlaakereilla ja ABS-anturirenkailla varustetut jarrulevyt ovat tietenkin välttämättömiä. TRW:n eri jarrulevyt on varustettu ECE R-90 -standardilla, ja ne vakuuttavat korkeimmalla laadulla ja jarrutusteholla.

Valmistaja TRW

TRW perustettiin jo vuonna 1901, ja sen pääkonttori on siitä lähtien sijainnut Livoniassa (Michigan). Yritys tuli turvallisuusjärjestelmien alalle vuonna 1997, kun Magna International, BDM International ja Temic Bayern Chemie Airbag ostettiin, ja keskittyi siitä lähtien matkustajien turvajärjestelmien kehittämiseen. Vuonna 1998 TRW varusti tuotantoajoneuvon (Mercedes-Benz M-luokka) ensimmäisellä täydellisellä matkustajien turvajärjestelmällä. TRW oli myös ensimmäisen kaksivaiheisen laturin edelläkävijä turvatyynyjä varten.

Hankinnat

Vuonna 1999 TRW osti autonvalmistaja LucasVarityn, minkä jälkeen TRW Automotive perustettiin uudelleen vuonna 2002. 2015 valmistaja osti ZF Friedrichshafen AG:n (pääkonttori Friedrichshafenissa). Uuden ZF TRW:n pääkonttori jäi kuitenkin Livoniaan (Michigan). Nykyään yritys työllistää noin 65 000 ihmistä yli 185 toimipisteessä Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Aasiassa. 

Laatu

Yrityksen perustamisesta lähtien kansainvälisesti menestynyt yritys on keskittynyt tuotteidensa jatkuvaan kehittämiseen parhaan mahdollisen laadun saavuttamiseksi. Tämä jatkuva pyrkimys parantamiseen on palkittu ja tehnyt TRW:stä tunnetun yrityksen. Yritys kehittää erinomaisia tuotteita, kuten aktiivisia ja passiivisia turvajärjestelmiä ajoneuvon elektroniikan, alustan ja matkustajien suojauksen aloilla. 

Tilaa laadukkaat TRW:n autonosat

Motointegratorista löydät monia TRW Automotive -varaosia suosituimpiin automalleihin. Jarrulevyt, jarrupalat tai jarruletkut - tarvitsitpa mitä tahansa korkealaatuista TRW-tuotetta, verkkokaupastamme löydät uskomattoman edulliset hinnat. Löydät oikean tuotteen hetkessä yksinkertaisen suodattimen avulla ja tilaat sen helposti kotiisi. Tarvitsetko TRW:n ohjaustangon, vetotangon tai nivelakselin? Löydät nämä tuotteet myös kaupastamme.

Kun olet saanut tilauksesi valmiiksi, aloitamme käsittelyn ja toimituksen. Muutaman päivän kuluttua TRW-varaosasi on kädessäsi ja voit asentaa tuotteen itse tai teettää sen asennuksen. Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme - asiantuntijamme auttavat sinua mielellään. Odotamme innolla, että voimme auttaa sinua.

Yrityksen perustamisvuosi: 1924
Verkkosivusto (Suomi): http://www.trw.de/
Verkkosivusto (maailma): http://www.trw.com
TRW
Kaikki valmistajat 0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z