TYC

TYC - Autovaraosat, autotarvikkeet

TYC-autojen osat tulevat TYC Europe -yhtiöltä, joka on TYC-konserniin kuuluva yritys. Se on markkinajohtaja moottoriajoneuvojen varaosavalaisimien tuotannossa. Se tarjoaa alan laajimman valikoiman autojen, kuorma-autojen ja moottoripyörien jälkimarkkinavalaisimia. Jos tarvitset uusia valaisinelementtejä, TYC-autovaraosia suositellaan niiden korkean laadun vuoksi. Voit ostaa niitä edulliseen hintaan täältä Motointegratorista.

katso lisää >>

TYC:n laaja tuotevalikoima

TYC-yritys valmistaa valaistusjärjestelmiä eri markkinoille. Myynti tapahtuu esimerkiksi Kiinassa, Japanissa ja Koreassa. Valmistaja valloitti erityisesti Yhdysvalloissa valaistuksen jälkimarkkinat. Myös Euroopassa yritys myy laajaa valikoimaa kestäviä ajoneuvojen valaistustuotteita. Autonvalmistajat ympäri maailmaa käyttävät TYC:n autonosia alkuperäisinä osina. Näitä ovat esimerkiksi:

 • Ford
 • Nissan
 • Toyota
 • Mitsubishi
 • Mazda
 • Honda
 • Suzuki

TYC-autonosille on ominaista niiden kestävyys. Ne ovat kulutusta kestäviä ja yhteensopivia alkuperäisten komponenttien teknisten ominaisuuksien kanssa. TYC laajentaa tuotevalikoimaansa jatkuvasti. Toimittajan valikoimaan kuuluu:

 • valaistus
 • auton valaisimet
 • vilkut
 • heijastimet
 • peilit

Ajoneuvon valaistukseen kuuluvat esimerkiksi taka- ja sivuvalot. TYC kiinnittää huomiota kestävien materiaalien käyttöön. Korkealaatuisen valmistuksen ansiosta mallit sopivat täydellisesti useisiin ajoneuvomerkkeihin ja -tyyppeihin. Autojen valaisimien alalla yritys myy sumuvaloja ja pääajovaloja. Kaikki valaistuskomponentit ovat e-merkki -sertifioituja. Korkealaatuisen rakenteensa ansiosta ne täyttävät OE-standardit.

Sama koskee sivulle asennettuja taustapeilejä. Saat laajan valikoiman tarkasti sopivia malleja. Ne erottuvat innovatiivisesta suunnittelustaan. Laaja valikoima kattaa suurimman osan eurooppalaisista ja japanilaisista ajoneuvoista.

TYC ja sen kokemukset LED-valaistuksesta

TYC:llä on useiden vuosien ajan ollut paljon kokemusta seuraavilta aloilta:

 • suunnittelu
 • rakentaminen
 • kehitys
 • LED-valaisimien tuotanto

Yritys on vuosien varrella kehittänyt konsepteja innovatiivisia ajovalaisinsovelluksia varten. Tuloksena oli patentoitu LED-käyttöinen lähivalomoduuli. Alun perin sitä käytettiin jälkiasennusajovalaisimena Audi A4 -malliin vuosimalleissa 2004-2008. TYC on ensimmäinen valaisinvalmistaja, joka tarjoaa täysin tieliikennekäyttöön hyväksyttyjä LED-ajovaloja avoimilla jälkimarkkinoilla.

TYC autonosat ajoneuvon jäähdytysjärjestelmään

Muut TYC-autonosat ovat vastuussa ajoneuvojen toimivuuden ylläpitämisestä. Esimerkiksi TYC:n jäähdyttimet suojaavat moottoria ylikuumenemiselta. Nämä rakenteet on valmistettu kokonaan alumiinista. Toimittaja valvoo tuotteiden laatua tiukasti jokaisessa valmistusvaiheessa. Näin varmistetaan, että TYC täyttää tai ylittää OE-määritykset.

Valmistajan valikoimassa on myös jäähdytyspuhaltimia. Ne ovat huomattavan suorituskykyisiä ja tukevat jäähdytysprosessia pääasiassa moottorin suurella teholla. Näin ollen niillä on ratkaiseva merkitys ajoneuvon turvallisuudelle. Toimittajan jäähdytysjärjestelmä osoittautuu vankaksi ja kestäväksi. Yksi etu on mutkaton asennus.

Valmistaja TYC

TYC Europe kuuluu TYC Brother Industrial Co, Ltd:hen, joka on osa TYC-konsernia. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Tainanissa, Taiwanin lounaisrannikolla. QS9000- ja ISO9001-sertifioituna valmistajana TYC tuottaa korkealaatuisia ajoneuvojen valaisimia jälkimarkkinoille. Yritys suunnittelee ja valmistaa myös alkuperäisvalaisimia lukuisille ajoneuvovalmistajille:

 • Pohjois-Amerikasta
 • Euroopasta
 • Aasiasta
 • Afrikasta
 • Lähi-idästä

TYC:ltä voit odottaa korkealaatuisia autonosia. Tämän säilyttämiseksi yritys tekee lukuisia investointeja laatuprosesseihin ja valmistusmenetelmiin. Sillä on yhteistyösopimuksia maailman johtavien valaisinvalmistajien kanssa. Näitä ovat esimerkiksi:

 • Koito Toyotalle
 • Stanley Electric Hondalle
 • Visteon Fordille

Lisäksi on olemassa yhteisyrityskumppanuuksia teknologiajohtajien kanssa valaisintuotannon kriittisillä osa-alueilla. TYC Group koostuu kahdeksasta erillisestä yrityksestä. Niiden joukossa on TYC Europe, joka kattaa korkealaatuisten autojen osien tuotannon Euroopan markkinoilla.

TYC Europe on Alankomaissa pääkonttoriaan pitävän TYC Brother Industrial Co Ltd:n Euroopan myyntiyksikkö. Kyseessä on huipputekninen jakelukeskus, jonka pinta-ala on 15 000 neliömetriä. Keskeisen sijainnin ansiosta valmistaja on Euroopan markkinoiden ytimessä. Yrityksen arvoihin kuuluvat:

 • rehellisyys
 • tiimityö
 • innovaatio
 • nopeus

Katsaus TYC:n historiaan

TYC:n juuret ulottuvat vuoteen 1986, jolloin TYC Brother Industrial Co. Ltd. perustettiin. Sen logo koostui aluksi pyöreästä kehyksestä. Tämä symboloi alan harmoniaa. Samalla se kuvastaa yrityskulttuuria. Mottona on: "Onnellisuuden, mukavuuden, toivon ja rohkaisun tuominen muille".

Vuonna 1991 TYC perustaa ensimmäisen myynti- ja jakelukeskuksen Yhdysvaltoihin. TYC Industrial Co., USA perustetaan Kaliforniassa. Myöhemmin nimi muuttuu GENERA CORPORATIONiksi. Neljä vuotta myöhemmin tuotantolaitos perustetaan Kiinaan. Yhdysvalloissa TYC avaa toisen myyntikeskuksen New Jerseyyn. Entinen Land Force Corporation sulautuu myöhemmin Kaliforniassa sijaitsevan keskuksen kanssa.

Vuonna 1998 palveluntarjoajan logo muuttuu. Tunnusomainen auringonsädekuvio kuvastaa sen halua valaista maailmaa. Samana vuonna TYC rakentaa kolmannen myynti- ja jakelukeskuksen Yhdysvaltoihin, Teksasiin. 1999 valmistaja ostaa TAIWAN STANLEY INDUSTRIAL CO., LTD.:n. Tällä välin se tunnetaan nimellä JUOKU TECHNOLOGY CO. LTD. Samaan aikaan neljäs GENERA CORPORATIONin myyntikeskus perustetaan Illinoisiin. Viides myyntikeskus Yhdysvalloissa avataan Georgiaan.

Vuotta myöhemmin TYC aloittaa yhteisyritysyhteistyön Kiinassa sijaitsevan HARBIN HAFEI INDUSTRY CO., LTD:n kanssa. Tämä johti HARBIN HAXING MOTOR COMPONENTS CO., LTD:n perustamiseen. Vuonna 2003 TYC rakensi uudet tuotantolaitokset Tainan Tech Parkiin. Euroopassa perustetaan myynnin ja jakelun keskusvarasto TYC Europe B.V. Pääkonttori sijaitsee Almereen Alankomaissa.

Toinen yhteisyritysyhteistyö toteutuu vuonna 2004, jolloin TYC avaa CHANGCHUN E-CHI SHI HUANin yhteistyössä China First Auto Worksin kanssa. Vuonna 2005 Visteon Corporation USA ostaa CHANGZHOU TAMAU AUTO LAMPSin osakkeita. Näin syntyy yritys Visteon TYC Auto Lamps Co, Ltd. Lisää tytäryhtiöitä perustetaan Aasian alueelle vuosina 2009 ja 2010.

Vuonna 2011 TYC:n logo luodaan edelleen tyypillisessä muodossaan. Yrityksen sininen väri symboloi valmistajan pyrkimystä "valoon, tarkkuuteen ja turvallisuuteen".

Osta laadukkaat TYC-autonosat hetkessä Motointegratorilta

Viallinen valaistus on suuri turvallisuusriski ajoneuvoille. Jos haluat vaihtaa nopeasti takavalot, etuvalaisimet ja muut valaistusjärjestelmät, löydä laaja valikoima TYC-auton osia Motointegratorista. Valikoimassamme on viisi miljoonaa varaosaa ja tarviketta tunnetuilta valmistajilta. Haluamasi tuotteet toimitetaan kätevästi 2-4 työpäivän kuluessa.

Yrityksen perustamisvuosi: 1986
Verkkosivusto (maailma): http://www.tyceurope.com/
Valmistajan luettelo: http://www.tyceurope.com/downloads.html
TYC
Kaikki valmistajat 0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z