VALEO

VALEO autonosat

Motointegratorista löydät laajan valikoiman tärkeitä varaosia ajoneuvoosi. Ajovalojen lisäksi löydät myös VALEOn ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmiä sekä auton osia valaistukseen, voimansiirtojärjestelmiin ja muuhun. VALEO tarjoaa myös laajan valikoiman sähköosia, maatalouskoneiden varaosia ja uuden pääsylinteri-kytkin toimintaratkaisun. Syötä vain ajoneuvokohtaiset tietosi, niin tarjoamme sinulle valikoiman sopivia VALEOn varaosia.

katso lisää >>

Tilaa VALEO autonosat verkossa

Auto on tärkeä liikenneväline, joka on lähes välttämätön jokapäiväisessä elämässä. Sen on toimittava, ja jos mahdollista, sen on kuljetettava sinut pisteestä A pisteeseen B ilman vaaratilanteita. Tämä on kuitenkin mahdollista vain, jos ajoneuvosi saa asianmukaista hoitoa eli säännöllistä puhdistusta, huoltoa ja eri varaosien vaihtoa. Motointegrator-verkkokaupasta löydät kaikki tarvitsemasi tärkeät VALEO-varaosat.

VALEOn ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmät

Ilmastointijärjestelmästä on hyötyä vain silloin, kun se jäähdyttää kunnolla. Ei ole harvinaista, että tuuletusaukot likaantuvat, eikä jäähdytys ole enää mahdollista. Pahimmassa tapauksessa järjestelmä on viallinen ja se on vaihdettava. Voit tilata VALEO-ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmät kätevästi verkossa Motointegratorista suoraan kotiisi. Verkkokaupastamme löydät täydellisen valikoiman ilmastointijärjestelmän toimivuuden palauttamiseksi.

VALEO-kytkimet ja tarvikkeet jokaiseen ajoneuvoon

VALEOn kytkinten hallintalaitteet ja kytkimet ovat osa voimansiirtojärjestelmiä, jotka ovat erittäin tärkeitä ajoneuvollesi. Mukava voimansiirto on yhtä tärkeää kuin tehokkuus ja korkea laatutaso. VALEO-kytkimet on suunniteltu vähentämään tärinää ja melua sekä suojaamaan voimansiirtojärjestelmää paremmin. VALEOn laadukkaiden kytkinten ohjausten suurena etuna on, että polttoaineen kulutus vähenee korkean hyötysuhteen ansiosta.

Optimaalinen valaistus VALEOn lampuilla

Ajoneuvon valaistus on tärkeää hämärässä, pimeässä ja kylmänä vuodenaikana. VALEOn takavalaisimet auttavat varmistamaan, että seuraavat kuljettajat tunnistavat sinut hyvin. On tärkeää, että likaantuminen ei heikennä valovoimaa.

Tuulilasinpyyhkimet VALEOlta hyvän näkymän takaamiseksi

Olipa kyseessä etu- tai takatuulilasi, optimaalinen näkyvyys on taattava. Tämän varmistamiseksi on aina käytettävä korkealaatuisia ajovaloja. VALEO-ajovalot täyttävät tämän vaatimuksen, ja ne voidaan myös sovittaa yksilöllisesti kullekin ajoneuvolle. Verkkokaupastamme löydät VALEOn saranattomien tuulilasinpyyhkimien lisäksi myös kiinnikkeillä varustetut tuulilasinpyyhkimet. Nämä voidaan usein vaihtaa muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä, jolloin voiteluainekalvon muodostuminen tuulilasille voidaan tehokkaasti estää.

Valmistaja VALEO

Valmistaja VALEO on yritys, jolla on pitkä historia. Vuosien mittaan VALEO on vakiinnuttanut vankan asemansa markkinoilla ja on nyt yksi johtavista yrityksistä moottorielektroniikan ja voimansiirtojärjestelmien sekä lämpö- ja näköjärjestelmien alalla.

Valmistajan historia

VALEOn historia alkoi vuonna 1923, kun Pariisissa perustettiin Ferodo-yhtiö, joka toimi hyötyajoneuvo- ja autoteollisuuden alihankkijana. Noin yhdeksän vuotta myöhemmin Ferodo otti haltuunsa täydellisten kytkinsarjojen tuotannon, mutta saksalaisen autotoimittajan Fichtel and Sachsin lisenssillä. Tätä seurasi 30 vuotta myöhemmin markkinoille tulo Saksassa, jossa valmistettiin voimansiirtojärjestelmiä.

Vasta vuonna 1980 Ferodo nimettiin uudelleen VALEOksi. Vain seitsemän vuotta myöhemmin VALEO osti turvallisuusjärjestelmiä valmistavan Neimannin ja sen tytäryhtiön Paul Journéen. Tämä puolestaan merkitsi sitä, että pyyhkimistoiminta voitiin nyt sisällyttää ohjelmaan. Seuraavien vuosien aikana tehtiin lisää yritysostoja, kunnes lopulta vuonna 1994 ostettiin saksalainen Borg-yritys ajoneuvon sisätilojen elektroniikan alalla.

Vuonna 1996 lisättiin ajoneuvojen lukitus- ja varkaudenestojärjestelmät, ja vuonna 1998 niitä täydennettiin pysäköintiavustimilla ja pyyhkijäjärjestelmillä. Viimeinen alue, lämmitys- ja ilmastointijärjestelmät, lisättiin vuonna 2016, ja se hankittiin baijerilaiselta Gilching-yritykseltä.

VALEOn toimipaikat

Mukavuus- ja kuljettajan apujärjestelmät -yksikköä palvellaan Bietigheim-Bissingenin toimipisteestä Saksassa. Tämä koskee myös tuulilasinpyyhkimen moottoreita sekä tuulilasinpyyhkimiä ja tuulilasinpyyhkimen linkkejä, joita toimitetaan maailmanlaajuisesti Bietigheimista. Tällä välin VALEOlla on Saksassa kolme merkittävää toimipistettä, joissa valmistetaan voimansiirto- ja jarrujärjestelmiä autoteollisuudelle mutta myös kehitetään niitä. Vuonna 2019 lisättiin Bremenissä sijaitseva toimipaikka, jossa valmistetaan yksinomaan etupään moduuleja.

VALEOn tärkeimmät myyntimarkkinat ja tärkeimmät tuotteet

VALEO on nyt yksi johtavista yrityksistä, joka tarjoaa laajan valikoiman ajoneuvoihin tarkoitettuja tuotteita. Näihin kuuluvat voimansiirrot, esimerkiksi VALEO-kytkimet, sekä VALEO-tuulilasinpyyhkimet, VALEO-takavalot, VALEO-ilmanvaihtojärjestelmät ja -ilmastointijärjestelmät, vain pienenä otoksena verkkokaupan laajasta valikoimasta. VALEOn tärkeimpiin luokkiin kuuluvat:

  • Autojen pysäköinti- ja ajoapuvälineet
  • Autojen ilmastointijärjestelmät ja -tarvikkeet
  • VALEO-kytkimet ja kytkinsarjat kuorma-autoihin
  • Tuulilasinpyyhkimet ja pyyhinmoottorit autoihin
  • Autojen valaistus: ajovalot ja sumuvalot

Tuotteiden käyttötarkoitus

VALEO-verkkokaupan lukuisat tuotteet varmistavat ensisijaisesti ajoneuvon ajamisen ja turvallisuuden. Tämä koskee erityisesti tuulilasinpyyhkimiä ja muita järjestelmiä sekä riittävää valaistusta. Ei ole väliä, onko nämä varaosat tarkoitettu korjaukseen tai antamaan autoille viimeisen silauksen kilpa-, viritys- tai maastoajossa.

Ensiluokkaiset varaosat VALEOlta

Verkkokaupastamme löydät lukuisia varaosia kaikkiin automerkkeihin huippulaatuisina, mutta kohtuulliseen hintaan. Korkea asiakastyytyväisyys ja erittäin hyvät asiakasarviot ovat menestyksemme avain.

Yrityksen perustamisvuosi: 1923
Verkkosivusto (Suomi): http://www.valeoservice.com/html/deutschland/de/
Verkkosivusto (maailma): http://www.valeo.com/
Valmistajan luettelo: http://outcat-cs.tecdoc.net/ows/de/5E1D2320AD5BDEE033626EBF46A86364.ows_cs5.srv;jsessionid=5E1D2320AD5BDEE033626EBF46A86364.ows_cs5?view=VIndexFramesetJsp
VALEO
Kaikki valmistajat 0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z