Raitisilmasuodattimet

Iskunvaimentimen holkit

(löytyi 227 tulosta)

Osta iskunvaimenninholkit edullisesti

Etsitkö iskunvaimentimen holkkeja? Motointegratorin asiantuntijat suosittelevat vain parasta laatua korkealaatuisesta valikoimastamme. Iskunvaimentimien holkit kuluvat paljon, sen takia hyvä laatu on välttämätöntä. Motorintegratorilla tarjoamme valikoimassamme huippulaatua maineikkailta valmistajilta, kuten Tedgum, Fortuna Line, Korea ja monet muut! Varaosan hyvä laatu voi parantaa ajosuoritusta huomattavasti ja mahdollistaa turvallisen ajon. Hanki asiantuntijoiltamme verkkoneuvontaa nyt ja nauti nopean ja luotettavan toimituksen eduista.

Varaosat BREMBO

Valitse auto näyttääksesi vastaavia osia kategoriasta Iskunvaimentimen holkit.

Kaikki valmistajat

Ajoneuvon iskunvaimentimien ja iskunvaimenninholkkien toiminta

Iskunvaimennin on yksi ajoneuvon turvallisuuden kannalta tärkeistä osista, ja sen avulla jousitettujen massojen värähtelyt voivat laantua. Iskunvaimentimet ovat siksi jarrujen, renkaiden ja ohjauksen ohella ratkaisevan tärkeitä ajoneuvon turvallisen ajamisen kannalta. Iskunvaimentimet pitävät renkaat turvallisesti tiellä kaarteissa ja hätäjarrutuksissa. Tärinänvaimennus estää pyöriä taipumasta ja siten ajoneuvoa kiihtymästä ylöspäin. Ilman tätä tärinänvaimennusta pyörien normaalivoima tiessä pienenee ja siten myös renkaiden kitkavoima tiessä. Iskunvaimentimen holkit voivat vaimentaa säteittäisiä ja aksiaalisia voimia, joten ne ovat ratkaisevan tärkeitä iskunvaimentimien parhaan mahdollisen vaikutuksen kannalta. Kuluneet iskunvaimentimien holkit voivat vaikuttaa alustan geometriaan, mikä vaikuttaa kielteisesti jarrutukseen ja ajokäyttäytymiseen. Siksi ne on aina vaihdettava, kun ne ovat kuluneet

Osta iskunvaimenninholkit nyt Motointegratorin verkkokaupasta

Tarvitsetko uusia iskunvaimentimien holkkeja? Ota yhteyttä Motointegratoriin ja valitse autoosi oikeat varaosat laajasta valikoimasta laadukkaita tuotteita tunnetuilta valmistajilta, kuten Tedgum, Pozgum ja Yamato.

Parhaat tuotteet kategoriasta Iskunvaimentimen holkit

Sijoituskriteerit