Raitisilmasuodattimet

Kiintolenkkiavaimet

(löytyi 219 tulosta)

Kiintolenkkiavaimet ovat usein käytettyjä työkaluja, ja niistä on tullut välttämättömiä yksityisellä ja ammattimaisella autoalalla. Niitä käytetään muttereiden ja pulttien nopeaan ja helppoon löysäämiseen tai kiristämiseen. Hyödyt helppokäyttöisyydestä ja suuresta vipuvoimasta, joka tuottaa enemmän voimaa. Kiintolenkkiavaimia on saatavana myös erikokoisina.

Jos etsit kiintolenkkiavainsarjaa tai yksittäisiä elementtejä, Motointegratorista löydät laajan valikoiman erilaisia työkaluja. Tarjoamme korkeinta laatua lukuisilta premium-valmistajilta, HANSista TOPTULiin. Lisäksi toimitus tapahtuu 2-4 arkipäivän kuluessa, joten voit pian käyttää uutta työkalua autotallissasi.

Varaosat febi bilstein
Sijoituskriteerit
Kiintolenkkiavain TOPTUL 20 mm
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   AAEW2020
11,97 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Kiintolenkkiavain TOPTUL 34 mm
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   AAEB3434
42,25 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Kiintolenkkiavain TOPTUL 22 mm 12-kulmainen
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   AAEQ2222
17,41 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Kiintolenkkiavain TOPTUL 23 mm
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   AAEB2323
16,79 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Kiintolenkkiavain TOPTUL 15x15 mm 75 asteen kulmassa
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   AAEN1515
13,08 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Kiintolenkkisavain TOPTUL ACEB4242
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   ACEB4242
29,66 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Kiintolenkkiavain TOPTUL 7/16 tuumaa HiPerformance
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   ACEX1414
5,70 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Kiintolenkkiavain TOPTUL 9 mm lyhyt
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   AAAG0909
4,28 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Kiintolenkkiavain TOPTUL 28 mm lang
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   AAEA2828
20,33 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Kiintolenkkiavain TOPTUL 18 mm lyhyt
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   AAAG1818
6,26 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Kiintolenkkiavain TOPTUL 7 mm lyhyt
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   AAAF0707
7,85 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Kiintolenkkiavain HANS 10 mm
Valmistaja:   HANS
Valmistajan numero:   1161M/10
10,68 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Kiintolenkkiavain HANS 19 mm
Valmistaja:   HANS
Valmistajan numero:   1161M/19
14,49 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Kiintolenkkiavain TOPTUL 7x7 mm 75 asteen kulmassa
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   AAEN0707
9,12 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Kiintolenkkiavain TOPTUL 11x11 mm 75 asteen kulmassa
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   AAEN1111
10,31 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää

Mitkä ovat kiintolenkkiavaimen edut?

  • Kiintolenkkiavaimessa yhdistyy kaksi työkalua: kiintoavain ja lenkkiavain.
  • Toisin kuin ruuvimeisselillä, kiintolenkkiavaimella saat huomattavasti suuremman vipuvoiman. Suurenkin ruuvin tai mutterin voi löysätä hetkessä suuremman voiman ansiosta.
  • Mutterit ja pultit eivät aina ole helposti tavoitettavissa. Tämä pätee erityisesti ahtaissa paikoissa ja kulmissa, kuten moottoritilassa. Käännä tällöin vain kiintolenkkiavainta ja jatka ruuvaamista kiintopuolella.
  • Kiintolenkkiavaimia on saatavana pyynnöstä myös rengasräikällä varustettuna. Näin voit tehdä ruuvitöitä paljon nopeammin kuin tavallisella kiintoavaimella.

Mistä materiaalista kiintolenkkiavaimet on valmistettu?

Suurin osa kiintolenkkiavaimista on valmistettu kromivanadiiniteräksestä (Cr-V). Tämä on erityinen rautaseos, joka on perinteistä terästä kestävämpi. Tämä takaa pitkän käyttöiän.

Kromivanadiiniteräksellä on myös suuri etu korroosion suhteen. Pinta ei ala ruostua, mikä tarkoittaa, että materiaali säilyy ja pysyy vakaana pitkällä aikavälillä. Cr-v tarjoaa myös steriiliyttä ja puhtautta, minkä vuoksi tästä materiaalista valmistettuja kiintolenkkiavaimia käytetään usein elintarvike- ja lääketeollisuudessa.

Kiintolenkkiavainten testit osoittavat, että monet valmistajat ovat jo kokeilleet ja testanneet materiaalia. Työkalut ovat kestäviä, ruostumattomia ja pitkäikäisiä.

Tärkeitä ominaisuuksia ja lisävarusteita ostettaessa

Jos haluat ostaa kiintolenkkiavaimia, löydät laajan valikoiman eri valmistajia ja niiden malleja. Alla on lueteltu tärkeitä ominaisuuksia ja lisävarusteita, jotka kannattaa ottaa huomioon valintaa tehdessä:

Räikällä tai ilman räikkää: Perinteisen kiintolenkkiavaimen lisäksi on saatavana myös räikkäisiä kiintolenkkiavaimia. Niiden avulla voit kiristää ja löysätä pultteja tai muttereita ilman, että avaimen asentoa tarvitsee muuttaa joka kerta. Erikoistoiminnostaan huolimatta tämäntyyppiset räikällä varustetut kiintolenkkiavaimet ovat myös kompakteja eivätkä vie työkalulaatikossa enempää tilaa kuin tavalliset avaimet.

Koko: Kiintolenkkiavaimia on saatavana erikokoisina (mm) erikokoisten muttereiden ja pulttien löysäämiseen ja kiinnittämiseen. Löydät esimerkiksi 14 mm:n kiintolenkkiavaimen. Kaikkien pultti- ja mutterikokojen löysäämiseen ja kiinnittämiseen löytyy suuria sarjoja, joissa on kaikki koot. Löydät esimerkiksi suuren valikoiman räikällä varustettuja kiintolenkkiavaimia.

Pituus: Tavallisten kiintolenkkiavaimien pituus on noin 180 mm. Löydät myös työkaluja, jotka ovat huomattavasti lyhyempiä ja siten kompaktimpia. Ihanteellinen, jos haluat TOPTUL-kiintolenkkiavainsarjan mukaasi, kun olet liikkeellä.

Kulmattu: Joidenkin työkalujen lenkkiavaimet ovat hieman vinossa, jotta pulttien tai muttereiden kiinnittäminen olisi helpompaa. Joissakin työkaluissa lenkki on esimerkiksi 10°:n kulmassa. On kuitenkin olemassa myös muita kulmakokoja.

Lenkkipuolen muoto: Voit valita suorien, offset- ja kulma-avainten välillä. Sovellusalueesta riippuen tästä on se etu, että voit tehdä ruuvitöitä joustavammin ja työskennellä hellävaraisesti. Muodoilla on myös merkittävä etu turvallisuuden kannalta. Tämä johtuu siitä, että muodosta riippuen et liukastu yhtä nopeasti.

Kiintolenkkiavaimia on saatavana yksittäin ja sarjana

Voit ostaa kiintolenkkiavaimen yksittäin tai sarjana. Kiintolenkkiavainta on saatavana esimerkiksi 11-osaisena sarjana, jolla voit nopeasti ja helposti löysätä tai kiristää erikokoisia pultteja ja muttereita.

Eikö se riitä sinulle ja olet ammattimainen automekaanikko? Tässä tapauksessa tarjoamme myös suurempia sarjoja, joissa on jopa 17 osaa. Niissä on lukuisia kokoja, jotta voit työskennellä kaikkien ruuvi- ja mutterikokojen kanssa.

Joihinkin sarjoihin on saatavana käytännöllinen työkalulaukku tai rullalaukku, jossa työkalut voidaan säilyttää asianmukaisesti. Toiset valmistajat taas toimittavat kiintolenkkiavaimet käytännöllisessä muovitelineessä.

Tilaa kiintolenkkiavaimet Motointegratorin verkkokaupasta

Etsitkö kiintolenkkiavaimia yksittäisinä työkaluina tai sarjana ajoneuvon korjaustöitä varten? Motointegratorista löydät laajan valikoiman eri valmistajien ja mallien laadukkaita avaimia. Verkkokaupassamme tarjoamme vain huippumerkkejä edulliseen hintaan.

Meidät tunnetaan myös erinomaisista asiakasarvosteluistamme ja varmistamme nopean lähetyksen.