Raitisilmasuodattimet

Lukkorengaspihdit

(löytyi 59 tulosta)

Ajoneuvon korjaamiseen tarvitaan varaosien ja tietynlaisen käsityötaidon lisäksi myös oikeita työkaluja. Tämä on pääsääntöisesti perusedellytys sille, että ajoneuvon korjaus voidaan ylipäätään suorittaa. Auton erityiskorjauksiin tarvitaan erikoistyökaluja. Yksi näistä työkaluista on sormiliitospihdit. Niitä ei nykyään tarvita missään työpajassa. Tällä välin yhä useammat valmistajat käyttävät monenlaisia tekniikoita, jotka voidaan asentaa vain tällaisilla pihdeillä. Motointegratorista löydät tunnettujen valmistajien sulkupihdit.

Varaosat BREMBO
Sijoituskriteerit
Rengaspihdit TOPTUL 9 tuumaa
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   DCAC1209
15,01 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Rengaspihdit TOPTUL DCAB1209
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   DCAB1209
16,96 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Rengaspihdit KNIPEX 46 21 A21
Valmistaja:   KNIPEX
Valmistajan numero:   46 21 A21
21,29 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Rengaspihdit RAUFOSS 892 001
Valmistaja:   RAUFOSS
Valmistajan numero:   892 001
33,40 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Rengaspihdit KNIPEX 48 11 J2
Valmistaja:   KNIPEX
Valmistajan numero:   48 11 J2
22,30 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Rengaspihdit TOPTUL 12 tuumaa, (ulkoinen) litteä
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   DCAB1212
29,09 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Rengaspihdit TOPTUL 7 tuumaa, Pituus 180 mm (sisäpuoli) litteä
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   DCAD1207
26,49 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Rengaspihdit RAUFOSS 892 000
Valmistaja:   RAUFOSS
Valmistajan numero:   892 000
35,88 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Rengaspihdit KNIPEX 48 11 J1
Valmistaja:   KNIPEX
Valmistajan numero:   48 11 J1
21,37 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Rengaspihdit KNIPEX 00 19 56 V01
Valmistaja:   KNIPEX
Valmistajan numero:   00 19 56 V01
73,05 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Rengaspihdit TOPTUL 5 tuumaa, Pituus 125 mm (ulkoinen) litteä
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   DCAB1205
9,60 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
27,25 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Rengas-puristuspihdit TOPTUL DCBD1305
Valmistaja:   TOPTUL
Valmistajan numero:   DCBD1305
24,03 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Rengaspihdit HANS, Pituus: 130 mm (sisäpuoli) kaareva
Valmistaja:   HANS
Valmistajan numero:   1856-5
Pituus [mm]:  130
11,72 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää
Rengaspihdit KNIPEX 44 21 J11
Valmistaja:   KNIPEX
Valmistajan numero:   44 21 J11
19,22 €Sisältää arvonlisäveron, plus toimituskulut
2-4 arkipäivää

Mikä on sirkkelipihdit?

Sirkkelipihdeistä käytetään usein myös nimitystä sirkkelipihdit. Ensi silmäyksellä pihdit näyttävät tavanomaisilta pihdeiltä. Jotkin pienet yksityiskohdat ovat kuitenkin erilaisia. Esimerkiksi kärki on tehty eri tavalla mallista riippuen. On tärkeää, että sormipihdit sopivat hyvin käteen ja että niitä voi käyttää sen mukaisesti. Pihdeillä voidaan tehdä herkkiä töitä suhteellisen mutkattomasti. Koska ajoneuvossa on monia eri osia, saatat tarvita erilaisia sulkupihdejä eri tehtäviin. Parhaimmassa tapauksessa sinun kannattaa koota pieni kokoelma sopivia pihdejä. Varsinkin jos työskentelet ajoneuvojen parissa päivittäin.

Miksi tarvitset lukituspihdit?

Ennen kaikkea sulkupihdit tarvitaan sulkusormien ja porausreikien sulkusormien kiinnittämiseen. Ajoneuvorakentamisessa käytetään sulkusormia laakereiden kiinnittämiseen. Vaihtoehtoja on kaksi: Sisärenkaat, joita käytetään porauksissa, ja ulkorenkaat, jotka asennetaan akseleihin. Ajoneuvossa näitä renkaita voi olla monissa eri paikoissa, joten usein käytetään sulkurenkaita. Esimerkiksi tartuntarenkaat pitävät kiinni akselista tartuntavoimallaan, ja ne asennetaan ulkorenkaille tarkoitetuilla sormipihdeillä (de-). Näitä pihtejä kutsutaan myös sulkurengaspihdeiksi. Pihdit, joissa on liukumaton ja uurrettu ulkopinta ja jotka ovat erityisen litteät, soveltuvat sulkurenkaille.

Tällaisten pihtien pitäisi kuulua jokaisen ruuvimeisselin perusvarustukseen. Painota ensisijaisesti pihtien kestävyyttä ja hyvää käsiteltävyyttä. Myös sormiliitospihtien ja renkaan koon on aina sovittava yhteen.

Markkinoiden monipuolisuus

Sirkkelipihtien valikoima on valtava. Toisaalta on olemassa eri valmistajia, kuten Bacon sirkkelipihdit tai Engelbert Straussin sirkkelipihdit. Vuosien varrella on kehitetty erilaisia sormipihdejä. On olemassa esimerkiksi minisirkkelipihdit, suuret sirkkelipihdit, pihdit, jotka ovat ulkokierteisiä, ja pihdit, joiden ulkokoko on 180 mm. Tämä tarkoittaa, että jokaiseen työhön ja korjaukseen ajoneuvossa on sopiva pihtipari. Pihtien on oltava vankat ja kestävät, ja niiden kahvan on oltava liukumaton ja erityisen helposti tarttuva. Parhaassa tapauksessa pihdit ovat monikäyttöisiä. Useimmissa pihdeissä on rengasrenkaan sallittu halkaisija painettuna, joten voit nopeasti löytää oikean koon. Koska pihtien ohuet työkärjet ovat herkät, suosittelemme käyttämään mahdollisimman suuria pihdejä kyseistä rengasta varten.

Vaihda lukituspihdit säännöllisesti

Varsinkin jos lukituspihdit ovat kovassa ja päivittäisessä käytössä, ne voivat ajan mittaan hajota. Tämä johtuu yleensä eri materiaalien kulumisesta. Jos pidätinpihdit ovat vialliset, et voi enää käyttää niitä tarkasti. Tällaisten pihtien korjaaminen on myös melko vaikeaa. Siksi on suositeltavaa ostaa heti uudet sormipihdit. Laatuun kannattaa ehdottomasti kiinnittää huomiota. Tuotemerkkituotteet ovat yleensä kestävämpiä kuin muut mallit. Ennen kaikkea rengaspihtien on kuitenkin oltava tarpeisiisi sopivat. Sinun pitäisi pystyä käsittelemään niitä hyvin.

Osta kiertokangen pihtejä verkossa Motointegratorilta

Voit halutessasi ostaa pikarengaspihdit suoraan Motointegratorista. Meillä on erilaisia pihtejä tunnetuilta valmistajilta. Myymälästämme löydät noin 5 miljoonaa varaosaa ja tarviketta monenlaisiin ajoneuvoihin. Panostamme erityisesti tuotteiden korkeaan laatuun. Tarjoamme sinulle erilaisia tuotteita edulliseen hintaan. Voit ottaa suoraan yhteyttä toimivaltaiseen asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia. Monet käyttäjien parhaat arvosanat osoittavat, että liikettämme arvostetaan ja se on erittäin suosittu alalla.

Kun olet tilannut meiltä, pyrimme toimittamaan tilatut osat mahdollisimman pian. Hanki uudet merirengaspihdit sellaisilta valmistajilta kuin HANS, KNIPEX, RAUFOSS tai TOPTUL - takaamme nopean toimituksen.