Matkailuautosesonki 2024

Ohjauspyörän suojukset

(löytyi 14 tulosta)

Ohjauspyörän suojus vedetään ohjauspyörän päälle, ja se tarjoaa kuljettajalle visuaalisten näkökohtien lisäksi monia muita etuja. Ohjauspyörän suojuksia on saatavana monissa väreissä ja eri malleissa. Ne eivät ainoastaan auta tuomaan yksilöllisyyttä ajoneuvoon, vaan ne voivat myös suojata kylmältä tai kuumuudelta. Mallista ja ohjauspyörän suojuksen muotoilusta riippuen myös käsien ja ohjauspyörän välinen pito paranee. Motointegratorin verkkokaupasta löydät laajan valikoiman erikokoisia ja -mallisia ohjauspyörän suojia ja ohjauspyörän suojia.

Sijoituskriteerit
Ohjauspyörän suojus MAMMOOTH MMT CP10062 39-41cm
Valmistaja:   CARPASSION
Valmistajan numero:   MMT CP10062
18,21 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Ohjauspyörän suojus MAMMOOTH MMT A050 187140
Valmistaja:   MAMMOOTH
Valmistajan numero:   MMT A050 187140
21,97 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Ohjauspyörän suojus MAMMOOTH MMT A050 226440
Valmistaja:   MAMMOOTH
Valmistajan numero:   MMT A050 226440
18,43 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Ohjauspyörän suojus MAMMOOTH MMT CP10052 39-41cm
Valmistaja:   CARPASSION
Valmistajan numero:   MMT CP10052
15,40 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Ohjauspyörän suojus MAMMOOTH MMT CP10063 42-44cm
Valmistaja:   CARPASSION
Valmistajan numero:   MMT CP10063
19,02 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Ohjauspyörän suojus MAMMOOTH MMT CP10053 42-44cm
Valmistaja:   CARPASSION
Valmistajan numero:   MMT CP10053
15,40 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Ohjauspyörän suojus MAMMOOTH MMT CP10050 35-37cm
Valmistaja:   CARPASSION
Valmistajan numero:   MMT CP10050
15,40 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Ohjauspyörän suojus MAMMOOTH MMT CP10060 35-37cm
Valmistaja:   CARPASSION
Valmistajan numero:   MMT CP10060
18,21 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Ohjauspyörän suojus MAMMOOTH MMT CP10051 37-39cm
Valmistaja:   CARPASSION
Valmistajan numero:   MMT CP10051
15,40 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Ohjauspyörän suojus MAMMOOTH MMT CP10061 37-39cm
Valmistaja:   CARPASSION
Valmistajan numero:   MMT CP10061
18,21 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Ohjauspyörän suojus MAMMOOTH MMT CP10065
Valmistaja:   CARPASSION
Valmistajan numero:   MMT CP10065
22,41 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Ohjauspyörän suojus MAMMOOTH MMT CP10066
Valmistaja:   CARPASSION
Valmistajan numero:   MMT CP10066
23,72 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Ohjauspyörän suojus MAMMOOTH MMT A050 226560
Valmistaja:   MAMMOOTH
Valmistajan numero:   MMT A050 226560
8,00 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää
Ohjauspyörän suojus MAMMOOTH MMT CP10064
Valmistaja:   CARPASSION
Valmistajan numero:   MMT CP10064
21,20 €Sisältää arvonlisäveron, ei sisällä toimituskuluja
2-4 arkipäivää

Mitkä ovat ohjauspyörän suojuksen edut?

On monia syitä varustaa ohjauspyörä jälkikäteen ohjauspyörän suojuksella. Ehkä et ole koskaan miettinyt, oletko tyytyväinen ohjauspyörääsi, vaan pidät sitä itsestäänselvyytenä. Ohjauspyörän vaihtaminen on myös erittäin kallista, ja sen saa turvatyynytekniikan vuoksi antaa vain valtuutettujen asiantuntijoiden tehtäväksi. Ohjauspyörän suojuksella, esimerkiksi Alcantara-ohjauspyörän suojuksella, voit helposti välttää molemmat ongelmat ja saada ohjauspyörään halutun näköisen ja pitävän. Tutustu Motointegratorin valikoimaan, ja ehkä pidät ohjauspyörän suojuksesta enemmän kuin nykyisestä ohjauspyörästäsi. Lyhyen toimitusajan jälkeen (2-4 arkipäivää) haluamasi ohjauspyörän suojus on sinulla.

Käytettyjen autojen jälkiasennus ohjauspyörän suojuksilla

Jos olet ostamassa käytettyä autoa, et tee valintaasi ohjauspyörän perusteella, vaan tarkastelet muita ominaisuuksia päätöstä tehdessäsi. Motointegrator tarjoaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa ohjauspyörän ulkonäköä ja peitemateriaalia kohtuulliseen hintaan.

Etenkin vanhemmissa käytetyissä ajoneuvoissa sopiva ohjauspyörän suojus ei ainoastaan peitä rumia kulumisen merkkejä. Monien vuosien kulumisen huomaa myös ohjauspyörissä, kun tarttuu niihin, kun ohjauspyörä näyttää siltä kuin se olisi kiillotettu sileäksi ja liukuu käsistäsi esimerkiksi pysäköidessäsi tai peruuttaessasi. Nahkaisen ohjauspyörän suojuksen avulla saat takaisin otteen, jonka tunnet vain uudesta autosta.

Uusien autojen jälkiasennus ohjauspyörän suojuksella

Lähes kaikki käytettyjä autoja ja ohjauspyörän suojuksia koskeva voitaisiin luetella myös päinvastoin uusien autojen kohdalla, yksinkertaisesti suojaamiseksi, jotta ohjauspyörään ei alun perin ilmaantuisi kulumisen merkkejä. Ohjauspyörän suojuksella estät tehokkaasti ohjauspyörän kulumista ilman, että sinun tarvitsee uhrata mukavuutta tai yksilöllisyyttä. Päinvastoin - valitsemiesi ohjauspyörän suojusten kanssa sinulla on enemmän vaihtoehtoja kuin ohjauspyörien kanssa.

Voit esimerkiksi käyttää jäähdyttävää ohjauspyörän suojusta kesällä ja lämmittävää talvella. Jos olet päättänyt valita tietyn ohjauspyörän uutta autoasi hankkiessasi, pidät sen todennäköisesti sellaisena niin kauan kuin omistat ajoneuvon. Vaikka et pitäisikään siitä yhtä paljon muutaman vuoden kuluttua. Motointegratorin palkitun verkkokaupan laajan ohjauspyörän suojusten valikoiman ansiosta voit vaihtaa ohjauspyörän suojuksen milloin tahansa kohtuulliseen hintaan.

Ajoneuvon arvon säilyttäminen

Ohjauspyörän suojuksen avulla vältät ohjauspyörän kulumisen ja pienennät myös vahingoittumisriskiä. Kun sormus on sormessa tai kello ranteessa, nahkaiset ohjauspyörät naarmuuntuvat nopeasti. Auringon jatkuva UV-säteily saa myös ohjauspyörät kellastumaan ja pintamateriaalista riippuen haurastumaan ja halkeilemaan. Vähemmän kulunut ajoneuvo on arvokkaampi, ja jos haluat jonain päivänä myydä sen, siitä saa korkeamman hinnan.

Miten löydät oikean kokoisen ohjauspyörän Motointegratorista?

Aikaisemmin, kun ohjaustehostin oli varattu vain muutamille hienoille autoille, autoissa, joissa ei ollut ohjaustehostinta, oli hyvin suurikokoiset ohjauspyörät ja autoissa, joissa oli ohjaustehostin, pienikokoiset ohjauspyörät. Nykyään lähes kaikissa henkilöautoissa on ohjaustehostin, eikä halkaisijalla ole enää juuri merkitystä. Löydät monenlaisia kokoja, mutta näitä kokoja on olemassa myös ohjauspyörän suojuksille.

Löytääksesi tarvitsemasi ohjauspyörän suojuksen koon voit yksinkertaisesti mitata ohjauspyöräsi halkaisijan. Mittaa yläreunasta alareunan ulkoreunaan ja kirjoita ylös löytämäsi koko. Löydät ohjauspyörän suojukset vastaavissa koissa:

- 35-37 cm halkaisija: koko M

- 38-39 cm halkaisija: koko L

- 40-41 cm halkaisija: koko XL

- 42-43 cm halkaisija: koko XXL

Valitse koko, joka vastaa ajoneuvosi ohjauspyörän halkaisijaa, jotta voit kiinnittää ohjauspyörän suojuksen tukevasti ohjauspyörään. Tarkista asennuksen jälkeen, että ohjauspyörän suojus on todella tukevasti kiinni.

Miten ohjauspyörän suojus kiinnitetään ohjauspyörään?

Riippuen siitä, minkä ohjauspyöränsuojan valitset Motointegratorilta, voit valita itseliimautuvien ohjauspyöränsuojien, valmiiksi sidottujen ohjauspyöränsuojien tai itse sidottavien ohjauspyöränsuojien välillä. Riippumatta siitä, minkä kiinnitysvaihtoehdon valitset, on tärkeää, että ohjauspyörän suojus istuu tukevasti ohjauspyörään eikä pääse liukumaan. Silloin TÜV tai liikennepoliisi ei vastusta ohjauspyörän suojusta. Jos ohjausta voi käyttää aina kunnolla ja pito on hyvä, ohjauspyörän suojusta ei ole huomautettavaa.

Motointegratorista saat laadukkaat ohjauspyörän suojukset premium-valmistajilta, esimerkiksi MAMMOOTHilta. Jos sinulla on kysyttävää, Motointegratorin ystävällinen asiakaspalvelu auttaa mielellään.